Cantina di Bacco | Amarone della Valpolicella d.o.c. (new) Le Tobele
7546
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7546,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Amarone della Valpolicella d.o.c. (new) Le Tobele

Category

Le Tobele s.r.l., Punaviinit

About This Wine

ALUE/LUOKITUS: VENETO/D.O.C.Amarone

RYPÄLELAJIKKEET: 70 % Corvina Veronese, 25 % Rondinella, 5 % Cabernet Sauvignon

VIININ VALMISTUS: Rypäleiden annetaan rusinoitua vähintään neljä kuukautta, jonka aikana rypäleiden paino alenee 40 prosentilla. Rypäleet puristetaan ja massan annetaan fermentoitua 18—20 asteessa. Massa maseroituu 20 päivän ajan, jonka jälkeen viinin annetaan kypsyä puutynnyreissä vähintään 18 kuukautta. Viini jatkaa kypsymistään vielä pullotettuna.

VIININ KUVAILU: Tumman rubiininpunainen väri, jossa vivahde violettia. Hieman mausteinen, vahvan karhunvatukan ja luumun tuoksu. Lämmin, intensiivinen ja viivähtävä maku, jossa läsnä tumma suklaa ja mukava täyteläisyys.

TARJOILUEHDOTUS: Riista, grillattu liha, pataruoat ja kypsät juustot.

Pullo avataan tuntia ennen tarjoilua.

TARJOILULÄMPÖTILA: 18—20 °C

ANALYYTTISET TIEDOT:

Kokonaishappamuus: 5,60 g/l

Alkoholipitoisuus: 15,40 %

Sokeripitoisuus: 4 g/l

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close