Amarone della Valpolicella “La Rosta” d.o.c. Degani
7524
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7524,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Amarone della Valpolicella “La Rosta” d.o.c. Degani

Category

F.lli Degani, Punaviinit

About This Wine

Rypälelajike: Corvina, Corvinone ja Rondinella

Valmistus: Amarone on viini, jonka valmistuksessa käytetään vain parhaita käsin valittuja rypäleitä. Rypäleet kuivatetaan 3/4 kuukautta puu bokseissa, jonka johdosta rypäleiden sokerimäärä kasvaa 30%. Fermentointi kestää noin 30 päivää. Ikääntyminen barrique tynnyreissä 24-36 kuukautta. Pullossa joitakin kuukausia.

Väri: intensiivinen rubiinin punainen.
Maku: täyteläinen ja vahva.
Tuoksu:
Raikas, pehmeä ja samettinen.

Ruokailusuositus: punainen liha, riista, grilliruoka, ikääntyneet juustot.

Tarjoilu: 18-19°C

Alkoholi: 15,5%