Cantina di Bacco | Barolo d.o.c.g.
7454
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Barolo d.o.c.g.

Category

Batasiolo, Punaviinit

About This Wine

TUOTTAJA: Batasiolo

ALUE/LUOKITUS: Piemonte/ DOCG

RYPÄLELAJIKE: 100 % Nebbiolo

TUOTANTOALUE: Kukkulat Po-joen tasangon ja Alban kaupungin välissä.
Rypäleet kasvatetaan Barolon suurimman viininviljelyalueen aurinkoisilla rinteillä.

SADONKORJUU: 10. lokakuuta—marraskuun ensimmäinen viikko.

VIININ VALMISTUS: Viini valmistetaan perinteisin punaviinin keinoin.
Rypälemassaa maseroidaan 10—15 päivän ajan, minkä jälkeen viiniä kypsytetään ensin tammitynnyreissä ja sitten pullotettuna. Viini kypsyy yhteensä kolmen vuoden ajan, ja se saattaa oikein säilytettynä yllättää maullaan myös useamman kypsymisvuoden jälkeen.

TASTING NOTES: väri: Graniitinpunainen, oranssein sävyin. Tuoksu:eteerinen, vivahteikas ja intensiivinen tuoksu, jossa amarena kirsikkaa, luumua, yrttisyyttä ja vadelmaa. Maku: Kuiva, täyteläinen, vahva, voimakas, kuitenkin samettinen maku, joka seuraa tuoksua.

TARJOILUEHDOTUS: Paistit, riista ja voimakkaat juustot.

TARJOILULÄMPÖTILA: 18—20 °C

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close