Cantina di Bacco | Donna Lisa Salice Salentino Riserva D.O.C.
7781
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7781,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Donna Lisa Salice Salentino Riserva D.O.C.

Category

Leone de Castris, Punaviinit

About This Wine

Tuottaja: Leone de  Castris

Alue/luokitus: Puglia/Salice Salentino doc

Rypälelajikkeet: Negroamaro (90%) ja Malvasia nera di Lecce (10%)

Viljely: Köynnöksiä 7000/ha, vljelmien keskimääräinen ikä 70 vuotta.

Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuun lopussa.

Kokonaistuontanto: 6000 Kg/ha.

Viinin valmistus: Tertuista poistetaan rangat, rypäleet muskataan ja niiden annettan käydä kontrolloidussa lämpötilassa (26-28° C) vähintään 13 päivää: kuorimassa erotetaan , ja viinin annetaan käydä malolaktisesti. Keväällä viini siirretään tammitynnyreihin noin 18 kuukaudeksi kypsymistä varten.

Tasting notes: Väri: rubiininpunainen, rusehtavin sävyin. Tuoksu: täyteläinen, hienostuneen hedelmäinen, vaniljainen. Maku: kuiva, samettisen pehmeä, täyteläinen.

Ruokasuositus: Paistit, punainen lihha, riista. Mausteiset ruoat:

Tarjoilulämpötila: 18-20°C

Suositellaan dekantointia vähintään noin tuntia ennen nauttimista.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close