Marchese di Villamarina D.O.C.
7825
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7825,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Marchese di Villamarina D.O.C.

Category

Punaviinit, Sella & Mosca

About This Wine

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC

LAATULUOKKA: Marchese di Villamarina Alghero DOC

RYPÄLELAJIKKEET: 100 % Cabernet Sauvignon

TUOTANTOALUE: Sellan & Moscan viinitarhat, joissa köynnökset kasvavat rautapitoisessa savi- ja hiekkamaassa.

SADONKORJUU: Rypäleet korjataan Algheron aurinkoisina ja tuulisina loppusyksyn päivinä, kun niiden yrttimäisyys on lieventynyt.

VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan ja ne maseroituvat 4—5 päivää 15 asteessa. Rypälemassa fermentoituu noin kolmen viikon ajan 20 asteessa, minkä jälkeen seos käy malolaktisesti. Viiniä kypsytetään pitkään: ensin pienissä Bordeaux tynnyreissä 18 kuukauden ajan, sitten 12 kuukauden ajan suurissa tankeissa ja vielä vähintään 18 kuukauden ajan 16 asteessa pullotettuna.

TASTING NOTES: väri: tumman rubiininpunainen. Tuoksu:intensiivinen, pitkä, kypsien punaisten hedelmien sävyjä,punaista lakritsia, hilloimasuutta, häivähdys mausteisuutta. Maku: kypsän hedelmäinen, laaja, tammen tuomaa paahteisuutta, jälkimaussa yrttejä ja tupakkaa

TARJOILUEHDOTUS: punainen liha ja riista

Pullo avataan muutama tunti ennen tarjoilua.