Cantina di Bacco | Marchese di Villamarina D.O.C.
7825
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7825,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Marchese di Villamarina D.O.C.

Category

Punaviinit, Sella & Mosca

About This Wine

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC

LAATULUOKKA: Marchese di Villamarina Alghero DOC

RYPÄLELAJIKKEET: 100 % Cabernet Sauvignon

TUOTANTOALUE: Sellan & Moscan viinitarhat, joissa köynnökset kasvavat rautapitoisessa savi- ja hiekkamaassa.

SADONKORJUU: Rypäleet korjataan Algheron aurinkoisina ja tuulisina loppusyksyn päivinä, kun niiden yrttimäisyys on lieventynyt.

VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan ja ne maseroituvat 4—5 päivää 15 asteessa. Rypälemassa fermentoituu noin kolmen viikon ajan 20 asteessa, minkä jälkeen seos käy malolaktisesti. Viiniä kypsytetään pitkään: ensin pienissä Bordeaux tynnyreissä 18 kuukauden ajan, sitten 12 kuukauden ajan suurissa tankeissa ja vielä vähintään 18 kuukauden ajan 16 asteessa pullotettuna.

TASTING NOTES: väri: tumman rubiininpunainen. Tuoksu:intensiivinen, pitkä, kypsien punaisten hedelmien sävyjä,punaista lakritsia, hilloimasuutta, häivähdys mausteisuutta. Maku: kypsän hedelmäinen, laaja, tammen tuomaa paahteisuutta, jälkimaussa yrttejä ja tupakkaa

TARJOILUEHDOTUS: punainen liha ja riista

Pullo avataan muutama tunti ennen tarjoilua.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close