Cantina di Bacco | Marsala Superiore doc
7917
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7917,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Marsala Superiore doc

Category

Fratelli Lombardo, Jälkiruokaviinit

About This Wine

Tuottaja: Lombardo

Alue/luokitus: Sicilia/ Marsala Superiore S.O.M. (Superior Old Marsala)DOC

Tuotantoalue: Sisilian länsiosa.

Rypälelajikkeet: Cataratto, Grillo ja Inzolia

Maaperä: Sisilian punainen maaperä.

Viljely: Marsalan alueelle tyypillinen menetelmä.

Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa.

Viinin valmistus: Rypäleet murskataankevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun sokeripitoisuus saavuttaa halutun tason,rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 18 prosenttiin.

Viiniä kypsytetään tammitynnyreissä vähintään kaksi vuotta.

Viinin luonnehdinta: Väri vaalea ambrankeltainen. Tuoksu voimakas.
Maku kuiva, marsalaviinille tyypillinen maku.

Ruokasuositus: Tyypillinen jälkiruokaviini, joka sopii nautittavaksi leivonnaisten ja pikkuleipien kanssa.

Tarjoilulämpötila: Tarjoillaan huoneenlämpöisenä tai hyvin jäähdytettynä.

Analyyttiset tiedot:
Alkoholipitoisuus 18 t -%
Sokeripitoisuus 3 %

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close