Cantina di Bacco | Ora- Sangiovese di Romagna superiore doc
7629
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7629,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Ora- Sangiovese di Romagna superiore doc

Category

Punaviinit, San Patrignano

About This Wine

Rypälelajikkeet: Sangiovese (100 %)

Viinitarhat: San Patrignanon kylä, (Riminin ja San Marinon välissä)

Maaperä: Alluviaali, hyvä suodatteinen hiekka-kivi maa, hieman savimaata

Ilmasto: Välimerellinen, suuret lämpötilavaihtelut päivän sisällä

Sadonkorjuu: käsinpoiminta, syyskuun puoliväli, 5000 kg /ha

Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa terästankeissa, jossa myös tapahtuu malolaktinen toinen käyminen.

Kypsytys: riittävän pitkään suurissa tammitynnyreissä, jotta maku tyydyttää enologia

Tasting Notes:

Väri: kirkas, pehmeän rubiininpunainen

Tuoksu: intensiivinen, maanläheinen, punaherukkkaa , vadelmaa, luumua, nahkaisuutta, lakritsia

Maku: raikas, hedelmäinen, elegantti, tasapainoisen tanniininen

Tarjoilu: lämpötila 16-18 ⁰C, lihaisat pastat, vuohenjuusto, lampaanmaito juustot (Pecorino), paistetut ja grillatut lihat

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close