Cantina di Bacco | Orcia Rosso doc “Leone Rosso”
7654
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7654,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Orcia Rosso doc “Leone Rosso”

Category

Cinelli Colombini, Punaviinit

About This Wine

Tuotanto alue: Toscana, Trequanda, Fattoria del Colle

Rypälelajike: Sangiovese 60%, Merlot 40%

Sadonkorjuu: syyskuun 15. ja lokakuun 10. välinen aika

Rypäleet korjataan käsin ja kuljetetaan 20kg astioissa kellariin.

Vinifiointi: Maserointi ja käyminen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa. Viinin lisätään happea pieninä annoksina käymisen aikana ja myös sen jälkeen.

Tuotanto määrä: 20.000 pulloa

Väri: intensiivisen kirkkaan rubiinin punainen

Tuoksu: hieno, voimakas, kompleksinen, viinillinen, punaisia marjoja

Maku: keskitäyteläinen, pehmeä tanniininen, tasapainoinen hedelmä ja alkoholi

Analyyttiset tiedot: alkoholi 14% -vol; uuteainepit. 30,5g/l; kok.hapot. 5,4 g/l;

Ruokasuositus: Koko aterian läpi, erityisesti liharuoat, kypsytetyt juustot.

Tarjoilusuositus: lämpötila 18-20°C

Ikäännytys: 4-5 vuotta sadonkorjuusta.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close