Cantina di Bacco | Passomaggio igt Luomu
7863
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7863,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Passomaggio igt Luomu

Category

Abbazia Santa Anastasia (Sicily), Organic - Luomu, Punaviinit

About This Wine

Abbazia Santa Anastasia

Luokitus: IGP TERRE SICILIANE ROSSO

Sertifikaatti: Luomu

Enologi: Gianfranco Cordero

Rypälelajike: 55% Nero D’avola, 30% Merlot ja 15 % Cabernet Sauvignon

Viinitarhojen sijainti:
Castelbuono (PA) – C.da Santa Anastasia
Collina del Frassino 400 m. merenpinnan yläpuolella

Köynnökset per Ha: 4000

Satomäärä per Ha: 8000 kg Nero d’Avola / 6000 kg Merlot

Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta syyskuun alussa

Vinifiointi: 12 päivän kuorikontakti, käyminen terästankeissa 24/28⁰C

Kypsytys: 15-18 kk ranskalaisissa bariquetynnyreissä, , sen jälkeen muutama kk pullossa

Alkoholi: Vol. 13%

Tasting notes:
Tubiininpunainen, violetein vivahtein
Tuoksussa punaisia hedelmiä, kirsikkaa, tupakkaa, pippuria ja vaniljaa
Maku on kuiva, täyteläinen, hedelmäinen ja mausteinen

Tarjoilulämpötila: 16-18°C.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close