Cantina di Bacco | Pinot Nero i.g.t. Vallarom
7578
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7578,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Pinot Nero i.g.t. Vallarom

Category

Azienda Agricola Vallarom, Punaviinit

About This Wine

TUOTTAJA: Azienda Agricola VallaromPinot_Nero

ALUE/LUOKITUS: Trento/IGT

RYPÄLELAJIKE: Pinot Nero
TUOTANTOALUE: Ventratin viinitarha Trentino-Alto Adigen maakunnassa.

VIININ VALMISTUS: Massan annetaan maseroitua 15—18 päivänajan. Viini kypsyy barrique-tynnyreissä (joista 30 % on uusia) 12 kuukauden ajan ja pullotettuna 12—18 kuukauden ajan.TUOTTO: 45—50 000 litraa / hehtaari.

VIININ ARVIOINTI: Väri: läpikuultavan graniitin punainen. Tuoksu: kevyen marjaisa, karhunvatukkaa, mansikkaa, puolukkaa.Maku: tasapainoinen, kevyen tanniininen, marjainen jälkimaussa hivenen mausteisuutta.

TUOTANTOMÄÄRÄ: 5 000 pulloa vuodessa.

ANALYYTTISET TIEDOT:

Alkoholipitoisuus: 12,5—13,0 %

Kokonaishappamuus: 5,0—5,5 ‰

Kuiva-aineet: 26—28 g

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close