Cantina di Bacco | Prosecco Brut doc Treviso “Cornaro” sparkling
7528
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7528,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Prosecco Brut doc Treviso “Cornaro” sparkling

Category

Kuohuviinit, Montelliana

About This Wine

Kuohuviini – erittäin kuivaprosecco brut

Rypälelajike: Prosecco

Tuottaja: Cantina Montelliana.

Keskimääräinen tuotanto: 1,5—2 kg per köynnös, 80—90 kg per hehtaari.

Viljelymenetelmä: Sylvoz

Viinin valmistus: Rypäleet korjataan käsin syys—lokakuussa, kun ne ovat parhaimmillaan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja massa saostetaan staattisesti. Massa fermentoituu paikallisten hiivojen avulla teräksisissä sammioissa 18—19 asteessa. Viini on kosketuksissa rypäleiden kuorien kanssa kuukauden ajan, kunnes se kirkastetaan ja juoksutetaan painetankkeihin, joissa siitä tulee kuohuvaa. Toinen fermentaatio tapahtuu 16—18 asteessa valikoitujen hiivojen vaikutuksesta noin 25—30 päivän ajan. Viinin annetaan kehittyä vielä 30 päivän ajan hiivojen kanssa. Pullotuksen jälkeen viinin annetaan kypsyä muutaman viikon ajan.

Ominaisuudet:

Kuplivuus: pientä ja jatkuvaa

Väri: vaalean oljenkeltainen

Tuoksu: elegantti, selkeä ja hedelmäinen, rypäleelle tyypillinen aromi

Maku: omaperäinen, miellyttävästi hieman hapokas, harmoninen

Alkoholipitoisuus: 10,5—11,5 %

Sokereita: 13,5—14,5 g/l

Kokonaishappamuus: 6—7 g/l

Tarjoilulämpötila: 6—8 °C

Tarjoillaan juuri korkattuna.

Säilytystapa: Säilytetään viileässä, kuivassa, kaukana valosta ja lämmöstä.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close