CAMPI SARNI IGT VALLAROM

TUOTTAJA: Azienda Agricola Vallaromcampo_sarni

ALUE/LUOKITUS: Trento/ IGT

RYPÄLELAJIKKEET: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc

TUOTANTOALUE: Belvedere ja Secchi Trentino-Alto Adigen maakunnassa.

TUOTTO: 80 000 litraa/ hehtaari.

VIININ VALMISTUS: Puristettu mehu maseroituu 15—18 päivän ajan. Viini kypsyy barrique-tynnyreissä (joista 30 % on uusia) 12 kuukauden ajan ja pullotettuna 12—18 kuukauden ajan.

 

VIININ ARVIOINTI: Väri: rubiininpunainen, tiilen ruskein sävyin. Tuoksu: kypsän hedelmäinen, mausteisia sävyjä, tammen tuomaa paahteisuutta. Maku: täyteläinen kypsän hedelmäinen, luumua, tummaa suklaata ja vihreää pippuria

TUOTANTOMÄÄRÄ: 11 000 pulloa vuodessa.

ANALYYTTISET TIEDOT:

Alkoholipitoisuus: 13,0 %

Kokonaishappamuus: 5,3—5,9

Kuiva-aineet: 27—29 g/l

Viinit

Il Vino...

Viini merkitsee hetkeä kokoontua yhteen hyvässä seurassa. Jo ikivanhojen sivilisaatioiden tuntemana se on Lännen symboli

Enrico Bernardo - viinimestarien MM 2004-voittaja