Cantina di Bacco | Rosso di Montalcino doc
7651
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7651,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Rosso di Montalcino doc

Category

Cinelli Colombini, Punaviinit

About This Wine

Tuotanto alue: Toscana, Montalcino, Casato Prime Donne.

Rypälelajike : 100% Sangiovese (Brunello).

Sadonkorjuu: Syyskuun 16. -Lokakuun 20. Rypäleet korjataan käsin ja viedään kellariin 20kg:n koreissa. Aluksi rypäleet viilennetään kuivajäällä.

Vinifiointi: Lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa 16-18 päivää.

Tuotanto määrä: 23.000 pulloa / vuosi.

Tasting Notes

Väri: Intensiivisen rubiinin punainen.

Tuoksu: Kompleksinen, intensiivinen, tammea, punaisia marjoja ja mausteisuutta

Maku: intensiivinen, täyteläinen, pitkä, tanniininen, tasapainoinen

Analyyttiset tiedot: alkoholi:13,5 %-Vol.; Kok..Hapot. 5 g/l; Uuteaineet 28 g/l

Ruokasuositukset: liharuoat, kypsytetyt juustot, vähärasvaiset ruoat, jossa paljon makua.

Tarjoilu lämpötila: 18-20°C

Säilyvyys: 7-8 vuotta sadonkorjuusta.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close