Cantina di Bacco | Tanca Farra’ D.O.C.
7822
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Tanca Farra’ D.O.C.

Category

Alko, Punaviinit, Sella & Mosca

About This Wine

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC

LAATULUOKKA: Tanca Farrà Alghero DOC

RYPÄLELAJIKKEET: Cannonau ja Cabernet Sauvignon

TUOTANTOALUE: Sellan & Moscan viinitarhan koillisosa. Osan murteellinen nimi on Tanca Farrà. Köynnökset kasvavat kovassa savimaassa, jossa on runsaasti rautaa ja josta rypäleet saavat ryhdikkään luonteensa.

SADONKORJUU: Molemmat lajikkeet korjataan täysin kypsinä, Cannonau syyskuun lopussa ja Cabernet lokakuun ensimmäisten kymmenen päivän aikana.

VIININ VALMISTUS: Rypälelajikkeet puristetaan erillään ja rypäleet maseroituvat kylmässä kolmen päivän ajan. Maseroitumista seuraa fermentoituminen 22—24 asteessa, jonka jälkeen erilliset massat yhdistetään harmonisen kokonaisuuden luomiseksi. Viiniä kypsytetään kolmen vuoden ajan, ensin pienissä barrique-tynnyreissä ja sitten keskikokoisissa puutynnyreissä noin 15 asteessa. Viini jatkaa vielä kypsymistään kuuden kuukauden ajan pullotettuna.

TASTING NOTES: väri: rubiininpunaineni, jossa graniitinpunaisia vivahduksia.Tuoksu: täyteläisen hedelmäinen, yrttinen, nahkaa, tervaa.Maku: ryhdikäs, kuiva, tasapainoinen, harmoninen, kypsän hedelmäinen pehmeän tanniininen maku, jossa yhdistyvät yrttisyys ja tammen tuomat vaniljan aromir

TARJOILUEHDOTUS: Täyteläisyytensä ja kypsän makunsa vuoksi viini soveltuu erittäin hyvin punaisen lihan ja riistan sekä kypsien juustojen kumppaniksi.

Viini säilyy 5—6 vuotta pullotuksesta. Pullo avataan muutama tunti ennen tarjoilua tai viini kaadetaan karahviin.

TARJOILULÄMPÖTILA: 18 °C

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close