Cantina di Bacco | Terre Bianche Torbato doc
7813
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7813,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Terre Bianche Torbato doc

Category

Sella & Mosca, Valkoviinit

About This Wine

Rypälelajike: Torbato

Tuotantoalue: Alghero, Sardinia

Maaperä: kalkkimaata, vanhaa meren pohjaa

Satomäärät: 75 hl/ha

Sadonkorjuu: myöhään kypsyvä lajike, syyskuun loppu, lokakuun alku

Vinifiointi: Kevyt puristus, jonka jälkeen lyhyt kuorikontakti viileässä lämpötilassa, joka pehmentää rypäleelle ominaista voimakasta hapokkuutta. Kirkastettu rypälemehu käy viileässä lämpötilassa n. 20 päivää.

Tasting notes: Väri: oljenkeltainen, kultaisin heijastuksin

Tuoksu: intensiivisen hedelmäinen, aromaattinen, päärynää, valkoisia kukkia, sitruunan kuorta.

Maku: kuiva, raikas, hedelmäinen

Alkoholi: 12,5 %-vol.

Kokonaishapot: 5.8 g/l

Tarjoilulämpötila: 10-12°C

Ruokasuositukset: äyriäiset

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close