Terre Bianche Torbato doc
7813
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7813,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Terre Bianche Torbato doc

Category

Sella & Mosca, Valkoviinit

About This Wine

Rypälelajike: Torbato

Tuotantoalue: Alghero, Sardinia

Maaperä: kalkkimaata, vanhaa meren pohjaa

Satomäärät: 75 hl/ha

Sadonkorjuu: myöhään kypsyvä lajike, syyskuun loppu, lokakuun alku

Vinifiointi: Kevyt puristus, jonka jälkeen lyhyt kuorikontakti viileässä lämpötilassa, joka pehmentää rypäleelle ominaista voimakasta hapokkuutta. Kirkastettu rypälemehu käy viileässä lämpötilassa n. 20 päivää.

Tasting notes: Väri: oljenkeltainen, kultaisin heijastuksin

Tuoksu: intensiivisen hedelmäinen, aromaattinen, päärynää, valkoisia kukkia, sitruunan kuorta.

Maku: kuiva, raikas, hedelmäinen

Alkoholi: 12,5 %-vol.

Kokonaishapot: 5.8 g/l

Tarjoilulämpötila: 10-12°C

Ruokasuositukset: äyriäiset