CHARDONNAY IGT VALLAROM

TUOTTAJA: Azienda Ag. VallaromChardonnay

ALUE/LUOKITUS: Trento/ I.G.T.

RYPÄLELAJIKE: Chardonnay

TUOTANTOALUE: Casettan viinitarha Trentino-Alto Adigen maakunnassa.

TUOTTO: 65 000 litraa / hehtaari.

VIININ VALMISTUS: Viiniä kypsytetään barrique-tynnyreissä (joista 30 % on uusia) 8—9 kuukauden ajan ja pullotettuna 12—18 kuukauden ajan.

VIININ ARVIOINTI: Väri: syvän kullan keltainen. Tuoksu: moni vivahteinen, kevyen vaniljamainen, heikon savuinen, hasselpähkinämäinen. Maku: kuiva, täyteläinen, hennon vaniljainen, tasapainoisen hapokas

TUOTANTOMÄÄRÄ: 5 000 pulloa vuodessa.

ANALYYTTISET TIEDOT:

Alkoholipitoisuus: 12,5—13,0 %

Kokonaishappamuus: 5,6—5,9 ‰

Kuiva-aineet: 24—26 g/l

Viinit

Il Vino...

Viini merkitsee hetkeä kokoontua yhteen hyvässä seurassa. Jo ikivanhojen sivilisaatioiden tuntemana se on Lännen symboli

Enrico Bernardo - viinimestarien MM 2004-voittaja