Cantina di Bacco | Valpolicella Ripasso Superiore d.o.c. (new)
7543
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7543,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Valpolicella Ripasso Superiore d.o.c. (new)

Category

Le Tobele s.r.l., Punaviinit

About This Wine

TUOTTAJA: CANTINA DI VALPANTENA

ALUE/LUOKITUS: Veneto/ Valpolicella DOC

RYPÄLELAJIKKEET: 60 % Corvina, 30 % Rondinella, 10 % Cabernet

VIININ VALMISTUS: Viini on valmistettu ns. ripasso-menetelmällä, joka on erityinen fermentaatiomenetelmä. Valikoituja Valpolicella viinejä sekoitetaan yhteen ja seoksen annetaan osin fermentoitua uudestaan Amaronen teossa käytetyn kuorimassan kanssa. Viini kypsyy 12 kuukauden ajan pienissä tammitynnyreissä ennen pullottamista. Tuloksena on todella täyteläinen viini.

VIININ KUVAILU: Syvän rubiininpunainen väri. Hedelmäinen (kirsikkamainen ja luumumainen), mausteinen tuoksu. Kuiva, täyteläinen, pyöreä, lämmin ja tasapainoinen maku.

TARJOILUEHDOTUS: Liha- ja pastaruoat.

TARJOILULÄMPÖTILA: 18—20 °C

ANALYYTTISET TIEDOT:

Kokonaishappamuus: 5,80 g/l

Alkoholipitoisuus: 13,50 %

Sokeripitoisuus: 4 g/l

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close