Cantina di Bacco | Portfolio Categories Alko
40
archive,tax-portfolio_category,term-alko,term-40,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Tanca Farra’ D.O.C.

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC LAATULUOKKA: Tanca Farrà Alghero DOC RYPÄLELAJIKKEET: Cannonau ja Cabernet Sauvignon TUOTANTOALUE: Sellan & Moscan viinitarhan koillisosa. Osan murteellinen nimi on Tanca Farrà. Köynnökset kasvavat kovassa savimaassa, jossa on runsaasti rautaa ja josta rypäleet saavat ryhdikkään luonteensa. SADONKORJUU: Molemmat lajikkeet korjataan täysin kypsinä, Cannonau syyskuun lopussa ja Cabernet...

Read More

Terrerare Carignano del Sulcis Riserva D.O.C.

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC LAATULUOKKA: Carignano del Sulcis DOC RYPÄLELAJIKE: Carignano, kuuluisa Välimeren lajike, on sopeutunut hyvin Sardinian vaativiin oloihin. TUOTANTOALUE: Sulcis-alue Sardinian lounaisrannikolla Capo Teuladan ja Iglesiente-vuorten välissä. SADONKORJUU: Rypäleet korjataan lokakuun ensimmäisellä viikolla. VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan ja ne fermentoituvat 30 asteessa 10—15 päivän ajan. Nopean fermentoitumisen jälkeen rypälemassa käy...

Read More

Gravello Rosso I.G.T.

  |     |   No comment

GRAVELLO VAL DI NETO ROSSO   Tuottaja: Librandi Rypäleet: Gaglioppo 60%, Cabernet Sauvignon 40%  Alue/luokitus: Calabria IGT Tuotantoalue: Critonen viinitila Strongolin kunnassa ja Rosanetin viinitila Rocca di Neton kunnassa Maaperä: Kalkkikiveä ja savea. Viljely: Köynnöksiä 5000/ha. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan lokakuun alussa. Kokonaistuotanto: 6 500 kg/ha, 4 500 l/ha. Viinin valmistus: Rypälemehun annetaan käydä terästankeissa valvotussa lämpötilassa. Viiniä...

Read More

Sagrantino di Montefalco docg

  |     |   No comment

Alue: Umbria Sagrantino Rypäleet: Sagrantino 100 % Sadonkorjuu: lokakuun puolivälistä lokakuun loppuun Vinifiointi: alkoholi käyminen 3-4 viikkoa ranskalaisissa tammisaaveissa lämpötila kontrolloidusti, alle 30 ⁰C. Kypsytys: 1. passagen barriques tynnyreissä 16 kk Ikäännytys: vähintään 9 kk pullossa Tasting notes: Väri: intensiivisen rubiinin punainen, granaatin punaisin vivahtein Tuoksu: kompleksinen, elegantti, intensiivinen, tuoreita mausteista, pieniä punaisia...

Read More

Verdicchio Classico dei Castelli di Jesi d.o.c. LUOMU (Villa Bucci)

  |     |   No comment

Verdicchio dei Castelli di Jesi Rypäleet: 100% Verdicchio Ikääntyminen: 12-15 kuukautta vanhoissa tammitynnyreissä ja 6 kuukautta pullossa. Väri: Haalean keltainen vihreillä heijastuksilla Tuoksu: hasselpähkinä, hunaja, yrtit ja laavakivi. Maku: Pitkä, elegantti, tasapainoinen, puu. Keskitäyteläinen, pehmeä Long, elegant, balanced flavors with spicy wood. Medium-bodied, softer on the palate, concentrated. Alkoholi: 13% Tarjoilusuositus: 15/18° Sopii täydellisesti kalan, merenelävien, valkoisen lihan ja...

Read More

Bolgheri Superiore d.o.c.

  |     |   No comment

Bolgheri DOC Superiore red wine   Rypälelajikkeet: Cabernet sauvignon (80%), Cabernet franc and Merlot Sadonkorjuu: käsinpoiminta, valikoidut rypäleet. Vinifiointi: lämpötilakontrolloidusti terästankeissa Kypsytys: 24 kk sur-lie pienissä tammitynnyreissä (10% uusia). Pullo-kypsytys: minimissään 12 kk pullossa. Tasting Notes: Väri: syvän rubiinin punainen, violetein heijastuksin Tuoksu: täyteläinen, elegantti, kuivattuja hedelmiä, tummaa suklaata, tupakkaa ja mineraalisuutta. Maku: täyteläinen,...

Read More

Sauvignon Bianco “Winkl” d.o.c.

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige d.o.c. RYPÄLELAJIKE: Sauvignon Blanc TUOTANTOALUE: Terlano ja Winkl, Trentino-Alto Adigen maakunnassa   VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 8 kuukauden ajan. VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia TUOKSU: intensiivisen kukkainen, herukkaa, karviaista, seljapensaan ja kypsien hedelmien vivahteita MAKU: lempeä, tasaisen...

Read More

Terlaner Classico d.o.c.

  |     |   No comment

Terlaner Classico D.O.C. TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige RYPÄLELAJIKKEET: Kolmen Terlano (Etelä-Tirolissa) lajikkeen sekoitus: valkoinen Pinot (60 %), Chardonnay (30 %) ja Sauvignon Blanc (10 %). TUOTANTOALUE: Terlano, Trentino-Alto Adigen maakunnassa KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa...

Read More

Rosamara d.o.c. (Garda Classico Chiaretto)

  |     |   No comment

Perinteistä viininvalmistusta vapaa juoksutus (free run) menetelmällä. Näin kerätään talteen paras rypälemehu. Tällä tavalla saadaanRosamara1 maksimissaan 55 % mehusta. Tuottaja: Costaripa Alue/luokitus: Lombardia/Moniga del Garda Rypäleet: Sangiovese, Groppello, Marzemino ja Barbera Viinin luonnehdinta: Väri: vaalean pinkki ruusunkukka. Tuoksu: leveä, kutsuva, elegantti ja hienostunut. Häivähdys orapihlajan marjoja, mustia kirsikoita ja...

Read More

Barolo Vigna Albarella d.o.c.g. ANDREA OBERTO

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOCG RYPÄLELAJIKKEET: Nebbiolo TUOTANTOALUE: Vuonna 1974 perustettu Albarella-viinitarha Barolossa, jossa kasvaa 0,8 hehtaarin alueella 4 000 köynnöstä lounaisrinteessä savisessa maassa. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 2 020 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 25—30 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1 kiloon/köynnös. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan ylikypsinä...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close