TUOTTAJA: Andrea Oberto
ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOC
RYPÄLELAJIKKEET: Barbera
TUOTANTOALUE: Kolme pientä viinitarhaa La Morran kylän läheisyydessä. Yhteensä 2,6 hehtaarin suuruisella alueella kasvaa noin 10 000 köynnöstä.
VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 1 620 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 15—20 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1,2 kiloon/köynnös.
VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan...
Read More
TUOTTAJA: Andrea Oberto
ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOC
RYPÄLELAJIKKEET: Barbera d’Alba
TUOTANTOALUE: Vuonna 1951 perustettu viinitarha, jossa 1,3 hehtaarin alueella kasvaa noin 5 000 köynnöstä etelärinteessä savi-kalkkimaassa. Köynnösten keski-ikä 68 vuotta.
VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 1 700 hehtaaria kohden ja versoista leikataan 20—25 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1 kiloon/köynnös.
VIININ...
Read More
TUOTTAJA: Andrea Oberto
ALUE/LUOKITUS: Piemonte
RYPÄLELAJIKKEET: Nebbiolo
TUOTANTOALUE: Neljä viinitarhaa La Morran ja Barolon kylien lähistöllä. 2,4 hehtaarin alueella kasvaa 9 000 köynnöstä.
VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on noin 1 620 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 20—25 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1,1 kiloon/köynnös.
VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan kypsinä...
Read More
TUOTTAJA: Andrea Oberto
ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOCG
RYPÄLELAJIKKEET: Nebbiolo
TUOTANTOALUE: Vuonna 1974 perustettu Albarella-viinitarha Barolossa, jossa kasvaa 0,8 hehtaarin alueella 4 000 köynnöstä lounaisrinteessä savisessa maassa.
VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 2 020 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 25—30 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1 kiloon/köynnös.
VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan ylikypsinä...
Read More