Portfolio Categories Andrea Oberto Az. Agricola
-1
archive,tax-portfolio_category,term-andrea-oberto-az-agricola,term-42,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Barbera d’Alba d.o.c. Andrea Oberto

  |  

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOC RYPÄLELAJIKKEET: Barbera TUOTANTOALUE: Kolme pientä viinitarhaa La Morran kylän läheisyydessä. Yhteensä 2,6 hehtaarin suuruisella alueella kasvaa noin 10 000 köynnöstä. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 1 620 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 15—20 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1,2 kiloon/köynnös. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan...

Read More

Giada Barbera d’Alba d.o.c. Andrea Oberto

  |  

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOC RYPÄLELAJIKKEET: Barbera d’Alba TUOTANTOALUE: Vuonna 1951 perustettu viinitarha, jossa 1,3 hehtaarin alueella kasvaa noin 5 000 köynnöstä etelärinteessä savi-kalkkimaassa. Köynnösten keski-ikä 68 vuotta. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 1 700 hehtaaria kohden ja versoista leikataan 20—25 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1 kiloon/köynnös. VIININ...

Read More

Barolo d.o.c.g. ANDREA OBERTO

  |  

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte RYPÄLELAJIKKEET: Nebbiolo TUOTANTOALUE: Neljä viinitarhaa La Morran ja Barolon kylien lähistöllä. 2,4 hehtaarin alueella kasvaa 9 000 köynnöstä. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on noin 1 620 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 20—25 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1,1 kiloon/köynnös. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan kypsinä...

Read More

Barolo Vigna Albarella d.o.c.g. ANDREA OBERTO

  |  

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOCG RYPÄLELAJIKKEET: Nebbiolo TUOTANTOALUE: Vuonna 1974 perustettu Albarella-viinitarha Barolossa, jossa kasvaa 0,8 hehtaarin alueella 4 000 köynnöstä lounaisrinteessä savisessa maassa. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 2 020 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 25—30 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1 kiloon/köynnös. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan ylikypsinä...

Read More