Cantina di Bacco | Portfolio Categories Andrea Oberto Az. Agricola
42
archive,tax-portfolio_category,term-andrea-oberto-az-agricola,term-42,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Barbera d’Alba d.o.c. Andrea Oberto

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOC RYPÄLELAJIKKEET: Barbera TUOTANTOALUE: Kolme pientä viinitarhaa La Morran kylän läheisyydessä. Yhteensä 2,6 hehtaarin suuruisella alueella kasvaa noin 10 000 köynnöstä. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 1 620 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 15—20 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1,2 kiloon/köynnös. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan...

Read More

Giada Barbera d’Alba d.o.c. Andrea Oberto

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOC RYPÄLELAJIKKEET: Barbera d’Alba TUOTANTOALUE: Vuonna 1951 perustettu viinitarha, jossa 1,3 hehtaarin alueella kasvaa noin 5 000 köynnöstä etelärinteessä savi-kalkkimaassa. Köynnösten keski-ikä 68 vuotta. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 1 700 hehtaaria kohden ja versoista leikataan 20—25 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1 kiloon/köynnös. VIININ...

Read More

Barolo d.o.c.g. ANDREA OBERTO

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte RYPÄLELAJIKKEET: Nebbiolo TUOTANTOALUE: Neljä viinitarhaa La Morran ja Barolon kylien lähistöllä. 2,4 hehtaarin alueella kasvaa 9 000 köynnöstä. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on noin 1 620 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 20—25 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1,1 kiloon/köynnös. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan kypsinä...

Read More

Barolo Vigna Albarella d.o.c.g. ANDREA OBERTO

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Andrea Oberto ALUE/LUOKITUS: Piemonte/DOCG RYPÄLELAJIKKEET: Nebbiolo TUOTANTOALUE: Vuonna 1974 perustettu Albarella-viinitarha Barolossa, jossa kasvaa 0,8 hehtaarin alueella 4 000 köynnöstä lounaisrinteessä savisessa maassa. VILJELY: Viljelyssä käytetään klassista Guyot-menetelmää. Köynnöksiä on 2 020 hehtaaria kohti ja versoista leikataan 25—30 % tuotannon rajoittamiseksi noin 1 kiloon/köynnös. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan ylikypsinä...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close