Portfolio Categories Cinelli Colombini
-1
archive,tax-portfolio_category,term-az-agr-cinelli-colombini,term-56,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Orcia Rosso doc “Leone Rosso”

  |  

Tuotanto alue: Toscana, Trequanda, Fattoria del Colle Rypälelajike: Sangiovese 60%, Merlot 40% Sadonkorjuu: syyskuun 15. ja lokakuun 10. välinen aika Rypäleet korjataan käsin ja kuljetetaan 20kg astioissa kellariin. Vinifiointi: Maserointi ja käyminen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa. Viinin lisätään happea pieninä annoksina käymisen aikana ja myös sen jälkeen. Väri: intensiivisen kirkkaan rubiinin punainen Tuoksu:...

Read More

Rosso di Montalcino doc

  |  

Tuotanto alue: Toscana, Montalcino, Casato Prime Donne. Rypälelajike: 100% Sangiovese (Brunello). Sadonkorjuu: Syyskuun 16. -Lokakuun 20. Rypäleet korjataan käsin ja viedään kellariin 20kg:n koreissa. Aluksi rypäleet viilennetään kuivajäällä. Vinifiointi: Lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa 16-18 päivää. Väri: Intensiivisen rubiinin punainen. Tuoksu: Kompleksinen, intensiivinen, tammea, punaisia marjoja ja mausteisuutta Maku: intensiivinen, täyteläinen, pitkä, tanniininen, tasapainoinen Analyyttiset...

Read More

Brunello di Montalcino docg

  |  

TUOTANTO ALUE: Toscana, Montalcino, Casato Prime Brunello_1Donne RYPÄLELAJIKE: 100% Sangiovese Grosso (Brunello) SADONKORJUU: Syyskuun 10.- lokakuun 13. Rypäleet valitaan tarkoin ja poimitaan käsin. VINIFIOINTI: Kevyt puristus, jonka jälkeen kuorikontakti n. 10 päivää. KYPSYTYS: Ensimmäinen vuosi 225-500 l tammitynnyreissä, seuraava vuosi isoissa ranskalaisissa tai slavonialaisissa tynnyreissä. TUOTANTOMÄÄRÄ: 30.000 pulloa / vuosi. VÄRI:...

Read More

Brunello di Montalcino Riserva docg

  |  

TUOTANTO ALUE: Toscana, Montalcino, Casato PrimeBrunello_riserva_1 Donne. RYPÄLELAJIKE: 100% Sangiovese Grosso (Brunello). SADONKORJUU AIKA: syyskuun puoliväli- lokakuun alku. Huolella valikoidut rypäleet poimitaan käsin. Brunello Riserva:n käytettävät rypäleet poimitaan viimeisenä. VINIFIOINTI: Rypäleet puristetaan, jonka jälkeen n. 15 päivän käyminen kuorineen lämpötilakontrolloiduissa terästakeissa. KYPSYTYS: 5 hl tynnyreissä ensimmäinen vuosi, sen jälkeen...

Read More