Cantina di Bacco | Portfolio Categories Cinelli Colombini
56
archive,tax-portfolio_category,term-az-agr-cinelli-colombini,term-56,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Orcia Rosso doc “Leone Rosso”

  |     |   No comment

Tuotanto alue: Toscana, Trequanda, Fattoria del Colle Rypälelajike: Sangiovese 60%, Merlot 40% Sadonkorjuu: syyskuun 15. ja lokakuun 10. välinen aika Rypäleet korjataan käsin ja kuljetetaan 20kg astioissa kellariin. Vinifiointi: Maserointi ja käyminen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa. Viinin lisätään happea pieninä annoksina käymisen aikana ja myös sen jälkeen. Väri: intensiivisen kirkkaan rubiinin punainen Tuoksu:...

Read More

Rosso di Montalcino doc

  |     |   No comment

Tuotanto alue: Toscana, Montalcino, Casato Prime Donne. Rypälelajike: 100% Sangiovese (Brunello). Sadonkorjuu: Syyskuun 16. -Lokakuun 20. Rypäleet korjataan käsin ja viedään kellariin 20kg:n koreissa. Aluksi rypäleet viilennetään kuivajäällä. Vinifiointi: Lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa 16-18 päivää. Väri: Intensiivisen rubiinin punainen. Tuoksu: Kompleksinen, intensiivinen, tammea, punaisia marjoja ja mausteisuutta Maku: intensiivinen, täyteläinen, pitkä, tanniininen, tasapainoinen Analyyttiset...

Read More

Brunello di Montalcino docg

  |     |   No comment

TUOTANTO ALUE: Toscana, Montalcino, Casato Prime Brunello_1Donne RYPÄLELAJIKE: 100% Sangiovese Grosso (Brunello) SADONKORJUU: Syyskuun 10.- lokakuun 13. Rypäleet valitaan tarkoin ja poimitaan käsin. VINIFIOINTI: Kevyt puristus, jonka jälkeen kuorikontakti n. 10 päivää. KYPSYTYS: Ensimmäinen vuosi 225-500 l tammitynnyreissä, seuraava vuosi isoissa ranskalaisissa tai slavonialaisissa tynnyreissä. TUOTANTOMÄÄRÄ: 30.000 pulloa / vuosi. VÄRI:...

Read More

Brunello di Montalcino Riserva docg

  |     |   No comment

TUOTANTO ALUE: Toscana, Montalcino, Casato PrimeBrunello_riserva_1 Donne. RYPÄLELAJIKE: 100% Sangiovese Grosso (Brunello). SADONKORJUU AIKA: syyskuun puoliväli- lokakuun alku. Huolella valikoidut rypäleet poimitaan käsin. Brunello Riserva:n käytettävät rypäleet poimitaan viimeisenä. VINIFIOINTI: Rypäleet puristetaan, jonka jälkeen n. 15 päivän käyminen kuorineen lämpötilakontrolloiduissa terästakeissa. KYPSYTYS: 5 hl tynnyreissä ensimmäinen vuosi, sen jälkeen...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close