Portfolio Categories Azienda Agricola Vallarom
-1
archive,tax-portfolio_category,term-azienda-agricola-vallarom,term-51,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Vadum Caesaris Vallarom

  |  

Vadum Caesaris Igt Luomu TUOTTAJA: Vallarom ALUE/LUOKITUS: Trentino RYPÄLELAJIKKEET: Uve: Pinot B. cl.  (50%), Chardonnay  (30%), Sauvignon cl. 108 (10%), Riesling  (10%) TUOTANTOALUE: Vallarom, Trentino-Alto Adigen maakunnassa KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden...

Read More

Pinot Nero i.g.t. Vallarom

  |  

TUOTTAJA: Azienda Agricola Vallarom ALUE/LUOKITUS: Trento/IGT RYPÄLELAJIKE: Pinot Nero TUOTANTOALUE: Ventratin viinitarha Trentino-Alto Adigen maakunnassa. VIININ VALMISTUS: Massan annetaan maseroitua 15—18 päivänajan. Viini kypsyy barrique-tynnyreissä (joista 30 % on uusia) 12 kuukauden ajan ja pullotettuna 12—18 kuukauden ajan.TUOTTO: 45—50 000 litraa / hehtaari. VIININ ARVIOINTI: Väri: läpikuultavan graniitin punainen. Tuoksu:...

Read More