Cantina di Bacco | Portfolio Categories Azienda Agricola Vallarom
51
archive,tax-portfolio_category,term-azienda-agricola-vallarom,term-51,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Vadum Caesaris Vallarom

  |     |   No comment

Vadum Caesaris Igt Luomu TUOTTAJA: Vallarom ALUE/LUOKITUS: Trentino RYPÄLELAJIKKEET: Uve: Pinot B. cl.  (50%), Chardonnay  (30%), Sauvignon cl. 108 (10%), Riesling  (10%) TUOTANTOALUE: Vallarom, Trentino-Alto Adigen maakunnassa KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden...

Read More

Pinot Nero i.g.t. Vallarom

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Azienda Agricola Vallarom ALUE/LUOKITUS: Trento/IGT RYPÄLELAJIKE: Pinot Nero TUOTANTOALUE: Ventratin viinitarha Trentino-Alto Adigen maakunnassa. VIININ VALMISTUS: Massan annetaan maseroitua 15—18 päivänajan. Viini kypsyy barrique-tynnyreissä (joista 30 % on uusia) 12 kuukauden ajan ja pullotettuna 12—18 kuukauden ajan.TUOTTO: 45—50 000 litraa / hehtaari. VIININ ARVIOINTI: Väri: läpikuultavan graniitin punainen. Tuoksu:...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close