Cantina di Bacco | Portfolio Categories Batasiolo
78
archive,tax-portfolio_category,term-batasiolo,term-78,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Moscato d’Asti d.o.c.g.

  |     |   No comment

MOSCATO D’ASTI DOCG BOSC DLA REI LUOKITUS: Valkoviini docg Piemontesta. Osittain käynyt viini, joten paljon jäännössokeria RYPÄLELAJIKE: Moscato bianco TUOTANTO ALUE: Serralunga kunnassa pienellä alueella joka soveltuu erityisen hyvin Moscato:n viljelyyn. VIINITARHAN ERITYIPIIRTEET: Kukkulainen tarha luoteisrinteet KORKEUS: 380-410 m merenpinnan yläpuolella ISTUTUSTIHEYS: 1 X 2,85 m 3500 köynnöstä/ha KÖYNNÖSTEN IKÄ: 15 Vuotta MAAPERÄ:...

Read More

Brachetto Piemonte D.O.C.

  |     |   No comment

BRACHETTO D’ACQI DOCG   Rypäle lajike 100% Brachetto Tuotanto Alue Astif:n, Alessandria:n aluella Sadonkorjuu Syyskuun jälkimmäinen puolisko Vinifiointi Kuorikontakti 24-36 tuntia, jonka jälkeen of 2-3 %-vol rypälemehu pidetään nollassa asteessa käymiseen asti. Väri Vaalean rubiinin punainen, graniitin sävyin Tuoksu Aromaattinen, ruusunterälehtiä, vadelmaa, mansikkaa Maku Kevyen marjaisa, hyvät hapot, kevyesti kupliva, jälkimaussa granaattiomenaa Ruokasuositukset: Aterian päätteeksi, kakkujen, marjojen ja hedelmien kanssa Tarjoilulämpötila:...

Read More

Rosé Piemonte

  |     |   No comment

Rypälelajike: Barbera, Dolcetto and Nebbiolo Alue: Piemonte D.O.C. Sadonkorjuu alkaa syyskuussa ja kestää kuukauden. Ikääntyminen 2kk, jonka jälkeen viini pullotetaan. Ruokailusuositus: Alkuruoat, pasta, risotto ja valkoinen liha. Erinomainen keittojen ja merenelävien kanssa. Aperitiivina ja seurustelujuomana. Tarjoilulämpötila: 8°-10°C...

Read More

Roero arneis d.o.c.g.

  |     |   No comment

RYPÄLE LAJIKE :100% Arneis TUOTANTO ALUE: Roero:n alue Alba:n kylän ulkopuolisilla rinteillä Tanaro joen penkalla SADONKORJUU: Syyskuun jälkimmäinen puolisko VINIFIOINTI: Kevyt puristus ja staattinen decantointi. Alkoholikäyminen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa. VÄRI: Oljenkeltainen, meripihkan häivähdyksin TUOKSU: Raikkaan hedelmäinen, mantelia, sitruksien kuorta, hiven parfyyminen MAKU: Kuiva, hedelmäinen, mukava jälki bitterisyys. TARJOILU: Antipastot, kalat, äyriäiset. Suositeltava tarjoilulämpötila 10°...

Read More

Gavi di Gavi “Granè” d.o.c.g.

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Batasiolo ALUE/LUOKITUS: Piemonte /DOCG RYPÄLELAJIKE: Cortese 100 % TUOTANTOALUE: Gavin kaupungin lähistöllä Lemme-joen rantojen kukkuloilla, joilla maa-aines on luonnollisen kalkkinen ja savinen. VILJELY: Viljelyssä käytetään Gouyot-menetelmän kaarimuunnosta. Köynnöksiä on 3 500 hehtaaria kohden. SADONKORJUU: syys—lokakuussa VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan kevyesti ja viinimassa kirkastetaan staattisesti. Viinin annetaan fermentoitua pitkään säädellyssä lämpötilassa....

Read More

Dolcetto d’Alba doc

  |     |   No comment

Rypälelajike: Dolcetto Sadonkorjuu syyskuun loppupuolella. Fermentointi ruostumattomissa terästynnyreissö 8-10 päivää. Tarjoilusuositus: Aperitiivina, pasta, risotto, punainen ja valkoinen liha. Tarjoilulämpötila: 16°-18°C...

Read More

Nebbiolo delle Langhe d.o.c.

  |     |   No comment

Rypälelajike: Nebbiolo Tuotanto Alue: Langhe:n kukkaulat Piemonte:ssa Sandonkorjuu: Käsinpoiminta lokakuun puolenvälin jälkeen Vinifiointi: Maseraatio kuorien kanssa 10-12 päivää terästankeissa, jonka jälkeen n. 3-4 kk tammitynnyri kypsytys ennen pullotusta. Väri: Intensiivisen rubiininpunainen, ikääntyessä viini saa graniitin sävyjä. Tuoksu: Kevyen hedelmäinen tuoksu, jossa kypsiä hedelmiä sekä hivenen mausteisuutta. Maku: Hedelmäinen, keskitäyteläinen, jälkimaussa mausteisuutta Tarjoilu: Hyvä...

Read More

Barolo Vigneto Brunate d.o.c.g

  |     |   No comment

Rypälelajike: Nebbiolo Tuotantoalue: Barolo D.O.C.G., Brunate La Morra. Sadonkorjuu lokakuun puolessa välissä. Vinifionti: Maserointi kuorien kanssa 10-12 päivää ruostumattomissa terästynnyreissä. a Ikääntyminen: Slavonialaisissa tammitynnyreissä ainakin 2 vuotta ja vuoden ruostumattomissa terästynnyreissä. Pullotuksen jälkeen viini jatkaa ikääntymistä. Ruokailusuositus: punainen liha, riista, grilliruoka, juustot. Pehmeän makunsa ansiosta Barolon sanotaan sopivan jokaisen aterian...

Read More

Barbaresco d.o.c.g.

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Batasiolo ALUE/LUOKITUS: Piemonte/ DOCG RYPÄLELAJIKE: Nebbiolo 100 % TUOTANTOALUE: Cuneon provinssi Piemontessa, Tanaro-joen rannalla. SADONKORJUU: 10.—20. lokakuuta. VIININ VALMISTUS: Rypälemassaa maseroidaan pitkään, mistä viini saa punaisen värinsä. Maseroinnin jälkeen viiniä kypsytetään tammitynnyreissä vähintään vuoden ajan ja sen jälkeen pullossa vuoden ajan. TASTING NOTES: Väri: Granaatinpunainen jossa vivahdus oranssia. Tuoksu: eteerinen, vivahteikas ja intensiivinen...

Read More

Barbera d’Alba “Sovrana” d.o.c.

  |     |   No comment

Rypälelajike: Barbera Tuotantoalue: Barbera d’Alba D.O.C., Bricco di Vergne in Barolo ja Tantesi in Monforte d’Alba. Sadonkorjuu lokakuussa. Vinifionti: 10-12 päivää terästynnyreissä. Ikääntyminen: Fermentoinnin jälkee, 30-40% massasta siirretään ranskalaisiin tammitynnyreihin 12 kuukauden ajaksi. Loput siirretään slavonialaisiin tammitynnyreihin yhtä pitkäksi ajaksi. Sen jälkeen 60 päivää ruostumattomissa terästynnyreissä ja 30 päivää pullossa. Ruokailusuositus: Aperitiivinä, pasta,...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close