Cantina di Bacco | Portfolio Categories Batasiolo
78
archive,paged,tax-portfolio_category,term-batasiolo,term-78,paged-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Barolo d.o.c.g. Riserva

  |     |   No comment

Rypälelajike: Nebbiolo Tuotanto alue: Barolo D.O.C.G. Sadonkorjuu: Lokakuun alkupuoliskolla. Vinifionti: Maserointi 10-12 päivää ruostumattomissa terästynnyreissä. Ikääntyminen slavonialaisissa tammitynnyreissä 30kk, jonka jälkeen viini siirretään terästynnyreihin In slavonian oak casks for a minimum of thirty months and then in stainless steel tanks. Viini ikääntyy myös pullossa. Ruokailusuositus: Punainen liha, grilliruoka, juustot, riista, "meditointi" viini. Tarjoilu: 18°-20°C...

Read More

Barolo d.o.c.g.

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Batasiolo ALUE/LUOKITUS: Piemonte/ DOCG RYPÄLELAJIKE: 100 % Nebbiolo TUOTANTOALUE: Kukkulat Po-joen tasangon ja Alban kaupungin välissä. Rypäleet kasvatetaan Barolon suurimman viininviljelyalueen aurinkoisilla rinteillä. SADONKORJUU: 10. lokakuuta—marraskuun ensimmäinen viikko. VIININ VALMISTUS: Viini valmistetaan perinteisin punaviinin keinoin. Rypälemassaa maseroidaan 10—15 päivän ajan, minkä jälkeen viiniä kypsytetään ensin tammitynnyreissä ja sitten pullotettuna. Viini kypsyy...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close