Portfolio Categories Cantina Andriano
-1
archive,tax-portfolio_category,term-cantina-andriano,term-53,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Pinot Bianco d.o.c. Andriano

  |  

Terlano Pinot Bianco D.O.C.   TUOTTAJA: Cantina Andrian RYPÄLELAJIKE: Pinot Bianco TUOTANTOALUE: Terlano, Trentino-Alto Adigen maakunnassa MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 10 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden ajan. VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia. TUOKSU: hedelmäisen kukkainen (omenia ja päärynöitä). MAKU: pehmeä, täyteläinen, pitkä jälkimaku. ALKOHOLIPITOISUUS:...

Read More

Gewürztraminer d.o.c. Andriano

  |  

Alue: Alto Adige Rypälelajike: Gewürztraminer Vinifiointi: käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, ikännytys ja kypsytys 6 kk hiivasakan päällä Tasting notes: Väri: vaalean oljen keltainen Tuoksu: intensiivisen aromaattinen bouquet sekä hienostunut pehmeä kukkaisuus Maku: tasapainoinen, voimakas ja pitkä. Tarjoilulämpötila suositus: 10-12°C Ikäännytyspotentiaali: 3-5 vuotta...

Read More

Pinot Grigio doc Andriano

  |  

RYPÄLE: Pinot Grigio 100% TUOTANTO ALUE: Andriano, korkeus 260–380 m merenpinnan yläpuolella. MAAPERÄ: kalkkipitoinen, dolomiitti kiveä SATOMÄÄRÄ: 100 hl/ha VINIFIOINTI: Käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloiduissa teräsastioissa. Kypsytys:Hiivasakan päällä kuusi kuukautta. Väri: Vaaleanoljen keltainen. Tuoksu: hedelmäinen, tasapainoinen, hunajamelonia, sitruunankuorta, greippiä. Maku: kuiva, tasapainoisen hapokas, pitkä tiivis jälkimaku. ALKOHOLIPITOISUUS: 13,5 %-vol. TARJOILULÄMPÖTILA: 10-12°C IKÄÄNNYTYS POTENTIAALI: 3-5 vuotta...

Read More

Pinot Noir doc Andriano

  |  

Rypälelajike: Pinot Nero Tuotantoalua: Alto-Adige, Montagna/Mazzon Vinifiointi: Rypälemehu käy lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, malolaktinen käyminen ja kypsytys isoissa puutynnyreissä. Tasting notes: Väri: rubiininpunainen; Tuoksu: hienostuneen marjainen, kuivattuja hedelmiä. Maku: kuiva, kevyt, hyvä happorakenne, jälkimaussa aavistus tanniiniusuutta Alkoholi: 13,0 %vol. Ikäännytys potentiaali: 3-5 years...

Read More