Cantina di Bacco | Portfolio Categories Cantina Andriano
53
archive,tax-portfolio_category,term-cantina-andriano,term-53,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Pinot Bianco d.o.c. Andriano

  |     |   No comment

Terlano Pinot Bianco D.O.C.   TUOTTAJA: Cantina Andrian RYPÄLELAJIKE: Pinot Bianco TUOTANTOALUE: Terlano, Trentino-Alto Adigen maakunnassa MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 10 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 6 kuukauden ajan. VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia. TUOKSU: hedelmäisen kukkainen (omenia ja päärynöitä). MAKU: pehmeä, täyteläinen, pitkä jälkimaku. ALKOHOLIPITOISUUS:...

Read More

Gewürztraminer d.o.c. Andriano

  |     |   No comment

Alue: Alto Adige Rypälelajike: Gewürztraminer Vinifiointi: käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, ikännytys ja kypsytys 6 kk hiivasakan päällä Tasting notes: Väri: vaalean oljen keltainen Tuoksu: intensiivisen aromaattinen bouquet sekä hienostunut pehmeä kukkaisuus Maku: tasapainoinen, voimakas ja pitkä. Tarjoilulämpötila suositus: 10-12°C Ikäännytyspotentiaali: 3-5 vuotta...

Read More

Pinot Grigio doc Andriano

  |     |   No comment

RYPÄLE: Pinot Grigio 100% TUOTANTO ALUE: Andriano, korkeus 260–380 m merenpinnan yläpuolella. MAAPERÄ: kalkkipitoinen, dolomiitti kiveä SATOMÄÄRÄ: 100 hl/ha VINIFIOINTI: Käyminen tapahtuu lämpötilakontrolloiduissa teräsastioissa. Kypsytys:Hiivasakan päällä kuusi kuukautta. Väri: Vaaleanoljen keltainen. Tuoksu: hedelmäinen, tasapainoinen, hunajamelonia, sitruunankuorta, greippiä. Maku: kuiva, tasapainoisen hapokas, pitkä tiivis jälkimaku. ALKOHOLIPITOISUUS: 13,5 %-vol. TARJOILULÄMPÖTILA: 10-12°C IKÄÄNNYTYS POTENTIAALI: 3-5 vuotta...

Read More

Pinot Noir doc Andriano

  |     |   No comment

Rypälelajike: Pinot Nero Tuotantoalua: Alto-Adige, Montagna/Mazzon Vinifiointi: Rypälemehu käy lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, malolaktinen käyminen ja kypsytys isoissa puutynnyreissä. Tasting notes: Väri: rubiininpunainen; Tuoksu: hienostuneen marjainen, kuivattuja hedelmiä. Maku: kuiva, kevyt, hyvä happorakenne, jälkimaussa aavistus tanniiniusuutta Alkoholi: 13,0 %vol. Ikäännytys potentiaali: 3-5 years...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close