Portfolio Categories Cantina di Terlano
-1
archive,tax-portfolio_category,term-cantina-di-terlano,term-52,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Nova Domus Riserva d.o.c

  |  

Nova Domus Riserva d.o.c Luokitus: Alto Adige Terlano Rypälelajike: 60% Pinot Bianco, 30% Chardonnay, 10% Sauvignon Blanc Manual harvest and selection of the grapes; gentle whole cluster pressing and clarification of the must by natural sedimentation; slow fermentation at a controlled temperature in big oak barrels (30 hl);...

Read More

Sauvignon Bianco Quarz d.o.c

  |  

Rypäleet: Sauvignon Blanc Kypsytys: 12kk Tasting notes. Väri: kirkas oljen keltainen Tuoksu: mango,papaya,lime, punainen greippi, sitruunaruoho, sitruuna, minttu, vihreä tee, siirappi Maku: hedelmäinen, pitkä Ruokailusuositus: erinomainen merenelävien, risottojen ja punaisen lihan kanssa. Tarjoilu: 12-14°C Alkoholi: 14%    ...

Read More

Sauvignon Bianco “Winkl” d.o.c.

  |  

TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige d.o.c. RYPÄLELAJIKE: Sauvignon Blanc TUOTANTOALUE: Terlano ja Winkl, Trentino-Alto Adigen maakunnassa   VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 8 kuukauden ajan. VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia TUOKSU: intensiivisen kukkainen, herukkaa, karviaista, seljapensaan ja kypsien hedelmien vivahteita MAKU: lempeä, tasaisen...

Read More

Terlaner Classico d.o.c.

  |  

Terlaner Classico D.O.C. TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige RYPÄLELAJIKKEET: Kolmen Terlano (Etelä-Tirolissa) lajikkeen sekoitus: valkoinen Pinot (60 %), Chardonnay (30 %) ja Sauvignon Blanc (10 %). TUOTANTOALUE: Terlano, Trentino-Alto Adigen maakunnassa KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa...

Read More

Pinot Noir Monticol Riserva doc

  |  

Rypälelajike: 100% Pinot Noir   Väri: rubiinin punainen Tuoksu: metsämansikka, mustaviinimarja, tupakanlehti, piikivi, herkkusieni Maku: Tasapainoinen, hieman mineraalinen, pitkä ja vahva Ruokailusuositus: alkuruoat, punainen liha Tarjoilu: 16 - 18 °C...

Read More

Lagrein d.o.c.

  |  

TUOTTAJA: Cantina Terlanolagrein ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige RYPÄLELAJIKE: Lagrein VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Massaa kastellaan ja sen annetaan käydä malolaktisesti. Viiniä kypsytetään suurissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan. VÄRI: graniitinpunainen, violetin häivähdyksiä. TUOKSU: marjainen, hieman orvokkimainen, mausteinen MAKU: silkkinen, lempeän tanniininen, täyteläinen ja viipyvä. ALKOHOLIPITOISUUS: 12,5 % TARJOILULÄMPÖTILA: 18 °C Viini...

Read More

Pinot nero d.o.c. Cantina di Terlano

  |  

Tuottaja: Cantina di Terlano Rypälelajike: Pinot Nero Alue/luokitus: Terlano DOC   Viinin valmistus: Lämpötilakontrolloitu käyminen terästankeissa, hellävarainen sekoitus, malolaktinen käyminen, kypsytys isoissa tammiastioissa. Viinin luonnehdinta: Väri: rubiininpunainen. Tuoksu: hienovaraisen marjaisa, kuivattuja hedelmiä. Maku: kuiva, keskitäyteläinen, eläväisen hapokas, keveyt tanniinit. Tarjoilulämpötila: 16-18 ºC Analyyttiset tiedot: Alkoholi 13 % vol. Säilyvyys: 3-5 vuotta...

Read More