Cantina di Bacco | Portfolio Categories Cantina di Terlano
52
archive,tax-portfolio_category,term-cantina-di-terlano,term-52,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Nova Domus Riserva d.o.c

  |     |   No comment

Nova Domus Riserva d.o.c Luokitus: Alto Adige Terlano Rypälelajike: 60% Pinot Bianco, 30% Chardonnay, 10% Sauvignon Blanc Manual harvest and selection of the grapes; gentle whole cluster pressing and clarification of the must by natural sedimentation; slow fermentation at a controlled temperature in big oak barrels (30 hl);...

Read More

Sauvignon Bianco Quarz d.o.c

  |     |   No comment

Rypäleet: Sauvignon Blanc Kypsytys: 12kk Tasting notes. Väri: kirkas oljen keltainen Tuoksu: mango,papaya,lime, punainen greippi, sitruunaruoho, sitruuna, minttu, vihreä tee, siirappi Maku: hedelmäinen, pitkä Ruokailusuositus: erinomainen merenelävien, risottojen ja punaisen lihan kanssa. Tarjoilu: 12-14°C Alkoholi: 14%    ...

Read More

Sauvignon Bianco “Winkl” d.o.c.

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige d.o.c. RYPÄLELAJIKE: Sauvignon Blanc TUOTANTOALUE: Terlano ja Winkl, Trentino-Alto Adigen maakunnassa   VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Viiniä kypsytetään hiivalla 8 kuukauden ajan. VÄRI: vaalean keltainen, jossa vihreitä heijastuksia TUOKSU: intensiivisen kukkainen, herukkaa, karviaista, seljapensaan ja kypsien hedelmien vivahteita MAKU: lempeä, tasaisen...

Read More

Terlaner Classico d.o.c.

  |     |   No comment

Terlaner Classico D.O.C. TUOTTAJA: Cantina di Terlano ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige RYPÄLELAJIKKEET: Kolmen Terlano (Etelä-Tirolissa) lajikkeen sekoitus: valkoinen Pinot (60 %), Chardonnay (30 %) ja Sauvignon Blanc (10 %). TUOTANTOALUE: Terlano, Trentino-Alto Adigen maakunnassa KORKEUS: 300–500 m merenpinnan yläpuolella MAAPERÄ: hiekkainen, helposti lämpiävää porfyria-soraa TUOTANTO: 9 tonnia/hehtaari VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa...

Read More

Pinot Noir Monticol Riserva doc

  |     |   No comment

Rypälelajike: 100% Pinot Noir   Väri: rubiinin punainen Tuoksu: metsämansikka, mustaviinimarja, tupakanlehti, piikivi, herkkusieni Maku: Tasapainoinen, hieman mineraalinen, pitkä ja vahva Ruokailusuositus: alkuruoat, punainen liha Tarjoilu: 16 - 18 °C...

Read More

Lagrein d.o.c.

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Cantina Terlanolagrein ALUE/LUOKITUS: Trentino Alto Adige RYPÄLELAJIKE: Lagrein VIININ VALMISTUS: Massaa fermentoidaan ruostumattomissa terässammioissa valvotuissa olosuhteissa. Massaa kastellaan ja sen annetaan käydä malolaktisesti. Viiniä kypsytetään suurissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan. VÄRI: graniitinpunainen, violetin häivähdyksiä. TUOKSU: marjainen, hieman orvokkimainen, mausteinen MAKU: silkkinen, lempeän tanniininen, täyteläinen ja viipyvä. ALKOHOLIPITOISUUS: 12,5 % TARJOILULÄMPÖTILA: 18 °C Viini...

Read More

Pinot nero d.o.c. Cantina di Terlano

  |     |   No comment

Tuottaja: Cantina di Terlano Rypälelajike: Pinot Nero Alue/luokitus: Terlano DOC   Viinin valmistus: Lämpötilakontrolloitu käyminen terästankeissa, hellävarainen sekoitus, malolaktinen käyminen, kypsytys isoissa tammiastioissa. Viinin luonnehdinta: Väri: rubiininpunainen. Tuoksu: hienovaraisen marjaisa, kuivattuja hedelmiä. Maku: kuiva, keskitäyteläinen, eläväisen hapokas, keveyt tanniinit. Tarjoilulämpötila: 16-18 ºC Analyyttiset tiedot: Alkoholi 13 % vol. Säilyvyys: 3-5 vuotta...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close