Cantina di Bacco | Portfolio Categories Ca’Rugate
79
archive,tax-portfolio_category,term-carugate,term-79,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Recioto della Valpolicella “l’eremita” doc

  |     |   No comment

Recioto della Valpolicella "l'eremita" DOC Rypäleet: Corvina, Corvinone ja Rondinella Vinifionti: Rypäleet kuivuvat 7 kuukautta, ennen kuin 10-12 kuukautta puutynnyreissä kestävä fermentointi alkaa. Väri: Rubiininpunainen Tuoksu: Tummat hedelmät, marjat,  villi yrtit ja mausteet. Maku: Makea, mehevä, samettinen tanniini. Ruokailusuositus: Jälkiruoat ja juustot, kuten gorgonzola. Tarjoilu: 10°C  ...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close