Cantina di Bacco | Portfolio Categories Castelli del Grevepesa
55
archive,tax-portfolio_category,term-castelli-del-grevepesa,term-55,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Vinsanto del Chianti Classico doc

  |     |   No comment

VIN SANTO DEL CHIANTI CLASSICO DOC   TUOTTAJA: Castelli del Grevepesa ALUE/LUOKITUS: Vin Santo del Chianti Classico RYPÄLELAJIKE: Trebbiano toscano, Malvasia del Chianti TUOTANTOALUE: Chianti Toscanan maakunnassa. VILJELY: Viljelyssä käytetään Guyot-menetelmää. Köynnökset kasvavat kalkkikivisessä ja savisessa maassa. Köynnöstiheys on 3 500 köynnöstä/hehtaari. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan käsin täysin kypsinä ja niiden annetaan rusinoitua...

Read More

Chianti Classico Riserva docg

  |     |   No comment

TUOTANTO ALUE:  Chianti Classico D.O.C.G. Riserva RYPÄLELAJIKE: Sangiovese ja pieni määrä muita tummia rypäleitä. VINIFIOINTI: Maserointi kestää 12 päivää kontrolloidussa 30°C lämpötilassa. IKÄÄNTYMINEN: 24kk Slavonialaisissa tammitynnyreissä, pullossa 3kk VÄRI: kirkkaan intensiivinen rubiininpunainen. TUOKSU: Kompleksinen, voimakas, elegantti, hienostunut, kypsiä hedelmiä, vanilja. MAKU: Tasapainoinen, pehmeä, intensiivinen, pitkkä jälkimaku ANALYYSI: alkoholi 13,5 % RUOKASUOSITUKSET: voimakkaat liharuoat, riista, kypsytetyt...

Read More

Chianti Classico Clemente VII docg

  |     |   No comment

Chianti Classico Clemente VII docg Rypäle: Sangiovese Fermentointi: lämpökontrolloituna 28°C:ssa, maserointi 10 päivää Ikääntyminen: 85% slavonialaisissa tammitynnyreissä, 15% barrique tynnyreissä 12kk, pullossa 3kk Tuoksu: metsämarjat, vanilja, yrtit Väri: Intensiivinen rubiinin punainen Maku: Täyteläinen, samettinen Ruokailusuositus: Punaisen lihan kanssa  ...

Read More

Chianti Pontormo docg

  |     |   No comment

Chianti Pontormo docg Rypälelajike: Sangiovese Tuotantoalue: Chianti Classico, castelli del Grevepesa Sadonkorjuu:  Käsin valitut köynnökset Vinifiointi: Käyminen lämpötilakontrolloidusti  28° C 10 päivän maserointi kuorikontaktissa Kypsytys: 12 kuukautta tammisaaveissa ( Slavonia) Kypsytys pullossa:  vähintäänn 1 kk Tarjoilulämpötila:  16-18° C Ruokasuositukset: Punainen liha, riista, kovat juustot,...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close