Portfolio Categories Castelli del Grevepesa
-1
archive,tax-portfolio_category,term-castelli-del-grevepesa,term-55,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Vinsanto del Chianti Classico doc

  |  

Vin Santo del Chianti Classico DOC   Rypälelajike: Trebbiano toscano, Malvasia del Chianti Tuotantoalue: Chianti Toscanan maakunnassa Viljely: viljelyssä käytetään Guyot-menetelmää. Köynnökset kasvavat kalkkikivisessä ja savisessa maassa. Köynnöstiheys on 3 500 köynnöstä/hehtaari. Viininvalmistus: rypäleet korjataan käsin täysin kypsinä ja niiden annetaan rusinoitua olkimatolla kuuden kuukauden ajan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja mehun...

Read More

Chianti Classico Riserva docg

  |  

TUOTANTO ALUE:  Chianti Classico D.O.C.G. Riserva RYPÄLELAJIKE: Sangiovese ja pieni määrä muita tummia rypäleitä. VINIFIOINTI: Maserointi kestää 12 päivää kontrolloidussa 30°C lämpötilassa. IKÄÄNTYMINEN: 24kk Slavonialaisissa tammitynnyreissä, pullossa 3kk VÄRI: kirkkaan intensiivinen rubiininpunainen. TUOKSU: Kompleksinen, voimakas, elegantti, hienostunut, kypsiä hedelmiä, vanilja. MAKU: Tasapainoinen, pehmeä, intensiivinen, pitkkä jälkimaku ANALYYSI: alkoholi 13,5 % RUOKASUOSITUKSET: voimakkaat liharuoat, riista, kypsytetyt...

Read More

Chianti Classico Clemente VII docg

  |  

Chianti Classico Clemente VII docg Rypäle: Sangiovese Fermentointi: lämpökontrolloituna 28°C:ssa, maserointi 10 päivää Ikääntyminen: 85% slavonialaisissa tammitynnyreissä, 15% barrique tynnyreissä 12kk, pullossa 3kk Tuoksu: metsämarjat, vanilja, yrtit Väri: Intensiivinen rubiinin punainen Maku: Täyteläinen, samettinen Ruokailusuositus: Punaisen lihan kanssa  ...

Read More

Chianti Pontormo docg

  |  

Chianti Pontormo docg Rypälelajike: Sangiovese Tuotantoalue: Chianti Classico, castelli del Grevepesa Sadonkorjuu:  Käsin valitut köynnökset Vinifiointi: Käyminen lämpötilakontrolloidusti  28° C 10 päivän maserointi kuorikontaktissa Kypsytys: 12 kuukautta tammisaaveissa ( Slavonia) Kypsytys pullossa:  vähintäänn 1 kk Tarjoilulämpötila:  16-18° C Ruokasuositukset: Punainen liha, riista, kovat juustot,...

Read More