Cantina di Bacco | Portfolio Categories Colle Ciocco (Umbria)
80
archive,tax-portfolio_category,term-colle-ciocco-umbria,term-80,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Sagrantino Passito

  |     |   No comment

Rypälelajike: Sagrantino 100% Sadonkorjuu: Lokakuu Vinifiointi: Rypäleet korjataan käsin ja kuivataan olkisäleikössä noin 75 päivää Käyminen: Terästankeissa 10 päivää Ikäännytys: Pullossa 8 kuukautta Analyyttiset tiedot: Alkoholi 14,6% Sokeri 125 g/l Väri: Syvän rubiinin punainen Tuoksu: Syvä, voimakas. Karhunvatukka, mustaa kirsikkaa. Maku: Jäännössokerin makeutta tasapainottaa voimakkaat mutta pehmeät Sagrantinolle tyypilliset tanniinit. Pitkä jälkimaku punaisia marjoja. Ruokasuositukset: Sellaisenaan...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close