Portfolio Categories Costaripa
-1
archive,tax-portfolio_category,term-costaripa,term-43,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Rosamara d.o.c. (Garda Classico Chiaretto)

  |  

Perinteistä viininvalmistusta vapaa juoksutus (free run) menetelmällä. Näin kerätään talteen paras rypälemehu. Tällä tavalla saadaanRosamara1 maksimissaan 55 % mehusta. Tuottaja: Costaripa Alue/luokitus: Lombardia/Moniga del Garda Rypäleet: Sangiovese, Groppello, Marzemino ja Barbera Viinin luonnehdinta: Väri: vaalean pinkki ruusunkukka. Tuoksu: leveä, kutsuva, elegantti ja hienostunut. Häivähdys orapihlajan marjoja, mustia kirsikoita ja...

Read More

Costaripa Brut Rosé Metodo Classico (Sparkling)

  |  

TUOTTAJA: Costaripabrut_rose_1 ALUE/LUOKITUS: Lombardia RYPÄLELAJIKKEET: Chardonnay (80 %) ja Pinot Noir (20 %) TUOTANTOALUE: Rypäleet parhailta tarhoilta Garda:sta ja Franciacorta:sta. VIININ VALMISTUS: Vuodesta 1973 asti perinteisellä metodilla valmistettu Rosé kuohuviini. VIININ LUONNEHDINTA: Väri: kalpean kirsikan punainen, muuttuen sipulin kuoren punaiseksi ikääntyessään. Tuoksu: intensiivinen, täyteläinen, kypsiä marjoja, viitteitä metsämarjoista, vaniljaa ja...

Read More

Costaripa Brut Metodo Classico (Sparkling)

  |  

TUOTTAJA: Costaripa ALUE/LUOKITUS: LOMBARDIA RYPÄLELAJIKE: 100 % Chardonnay TUOTANTOALUE: Parhaimmat viinitarhat Garda:n ja Franciacorta:n alueella. VIININ VALMISTUS: Valmistus perinteisten metodien mukaa (Method Traditionelle). Valmistettu vuodesta 1973 asti. KYPSYTYS: VIININ LUONNEHDINTA: Väri: vaalean keltainen vihreillä sävyillä, hyvä kuplien säilyvyys. Tuoksu: intensiivinen, leveä, tuoreita hedelmiä, rapeaa omenaa, salvian lehteä, hunajaa ja häivähdys hiivaa. Maku:...

Read More

Campostarne Garda Classico Rosso d.o.c. Costaripa

  |  

Valtenesin viinitarhojen valikoiduista rypäleistä valmistettu viini. Tarhat sijaitsevat La Costan alueella Monigan kunnassa Monte delle Monachen (Nunnien vuori) rinteillä. Viinit on sidottu Guyot-sidonnalla aikojen alusta asti. Nimi Campo Starne (campo= pelto ja starne=peltopyy) tulee siitä, että viinintuottajien isä on aikoinaan metsästänyt noita jaloja lintuja kylän...

Read More

Lugana “Pievecroce” Costaripa

  |  

Rypälelajike: Trebbiano di Lugana Väri: oljenkeltainen vihreillä vivahteilla, väri muuttuu kultaiseen päin viinin ikääntyessä. Tuoksu: Raikas, päärynän ja omenan vivahteita. Maku: Elegantti, täyteläinen, intensiivinen, raikas, hapokas Tarjoilusuositus: pasta, risotto, valkoinen liha, vihannekset Tarjoilulämpötila: 10-12 °C. ...

Read More