Cantina di Bacco | Portfolio Categories Costaripa
43
archive,tax-portfolio_category,term-costaripa,term-43,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Rosamara d.o.c. (Garda Classico Chiaretto)

  |     |   No comment

Perinteistä viininvalmistusta vapaa juoksutus (free run) menetelmällä. Näin kerätään talteen paras rypälemehu. Tällä tavalla saadaanRosamara1 maksimissaan 55 % mehusta. Tuottaja: Costaripa Alue/luokitus: Lombardia/Moniga del Garda Rypäleet: Sangiovese, Groppello, Marzemino ja Barbera Viinin luonnehdinta: Väri: vaalean pinkki ruusunkukka. Tuoksu: leveä, kutsuva, elegantti ja hienostunut. Häivähdys orapihlajan marjoja, mustia kirsikoita ja...

Read More

Costaripa Brut Rosé Metodo Classico (Sparkling)

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Costaripabrut_rose_1 ALUE/LUOKITUS: Lombardia RYPÄLELAJIKKEET: Chardonnay (80 %) ja Pinot Noir (20 %) TUOTANTOALUE: Rypäleet parhailta tarhoilta Garda:sta ja Franciacorta:sta. VIININ VALMISTUS: Vuodesta 1973 asti perinteisellä metodilla valmistettu Rosé kuohuviini. VIININ LUONNEHDINTA: Väri: kalpean kirsikan punainen, muuttuen sipulin kuoren punaiseksi ikääntyessään. Tuoksu: intensiivinen, täyteläinen, kypsiä marjoja, viitteitä metsämarjoista, vaniljaa ja...

Read More

Costaripa Brut Metodo Classico (Sparkling)

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Costaripa ALUE/LUOKITUS: LOMBARDIA RYPÄLELAJIKE: 100 % Chardonnay TUOTANTOALUE: Parhaimmat viinitarhat Garda:n ja Franciacorta:n alueella. VIININ VALMISTUS: Valmistus perinteisten metodien mukaa (Method Traditionelle). Valmistettu vuodesta 1973 asti. KYPSYTYS: VIININ LUONNEHDINTA: Väri: vaalean keltainen vihreillä sävyillä, hyvä kuplien säilyvyys. Tuoksu: intensiivinen, leveä, tuoreita hedelmiä, rapeaa omenaa, salvian lehteä, hunajaa ja häivähdys hiivaa. Maku:...

Read More

Campostarne Garda Classico Rosso d.o.c. Costaripa

  |     |   No comment

Valtenesin viinitarhojen valikoiduista rypäleistä valmistettu viini. Tarhat sijaitsevat La Costan alueella Monigan kunnassa Monte delle Monachen (Nunnien vuori) rinteillä. Viinit on sidottu Guyot-sidonnalla aikojen alusta asti. Nimi Campo Starne (campo= pelto ja starne=peltopyy) tulee siitä, että viinintuottajien isä on aikoinaan metsästänyt noita jaloja lintuja kylän...

Read More

Lugana “Pievecroce” Costaripa

  |     |   No comment

Rypälelajike: Trebbiano di Lugana Väri: oljenkeltainen vihreillä vivahteilla, väri muuttuu kultaiseen päin viinin ikääntyessä. Tuoksu: Raikas, päärynän ja omenan vivahteita. Maku: Elegantti, täyteläinen, intensiivinen, raikas, hapokas Tarjoilusuositus: pasta, risotto, valkoinen liha, vihannekset Tarjoilulämpötila: 10-12 °C. ...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close