Portfolio Categories F.lli Degani
-1
archive,tax-portfolio_category,term-f-lli-degani,term-44,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Amarone della Valpolicella “La Rosta” d.o.c. Degani

  |  

Rypälelajike: Corvina, Corvinone ja Rondinella Valmistus: Amarone on viini, jonka valmistuksessa käytetään vain parhaita käsin valittuja rypäleitä. Rypäleet kuivatetaan 3/4 kuukautta puu bokseissa, jonka johdosta rypäleiden sokerimäärä kasvaa 30%. Fermentointi kestää noin 30 päivää. Ikääntyminen barrique tynnyreissä 24-36 kuukautta. Pullossa joitakin kuukausia. Väri: intensiivinen rubiinin punainen. Maku: täyteläinen...

Read More

Valpolicella Classico d.o.c. Degani

  |  

VALPOLICELLA CLASSICO DOC Rypälelajike: Corvina, Corvinone ja Rondinella Valmistus: Maserointi 15 päivää. Fermentointi ruostumattomissa terästynnyreissä. Väri: intensiivinen rubiinin punainen. Maku: kuiva, intensiivinen, tasapainoinen ja samettinen Tuoksu: harmooninen, hedelmäinen Ruokailusuositus: punainen liha,pasta, risotto, ikääntyneet juustot. Tarjoilu: 17°C Alkoholi: 12,5% ...

Read More