Cantina di Bacco | Portfolio Categories F.lli Degani
44
archive,tax-portfolio_category,term-f-lli-degani,term-44,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Amarone della Valpolicella “La Rosta” d.o.c. Degani

  |     |   No comment

Rypälelajike: Corvina, Corvinone ja Rondinella Valmistus: Amarone on viini, jonka valmistuksessa käytetään vain parhaita käsin valittuja rypäleitä. Rypäleet kuivatetaan 3/4 kuukautta puu bokseissa, jonka johdosta rypäleiden sokerimäärä kasvaa 30%. Fermentointi kestää noin 30 päivää. Ikääntyminen barrique tynnyreissä 24-36 kuukautta. Pullossa joitakin kuukausia. Väri: intensiivinen rubiinin punainen. Maku: täyteläinen...

Read More

Valpolicella Classico d.o.c. Degani

  |     |   No comment

VALPOLICELLA CLASSICO DOC Rypälelajike: Corvina, Corvinone ja Rondinella Valmistus: Maserointi 15 päivää. Fermentointi ruostumattomissa terästynnyreissä. Väri: intensiivinen rubiinin punainen. Maku: kuiva, intensiivinen, tasapainoinen ja samettinen Tuoksu: harmooninen, hedelmäinen Ruokailusuositus: punainen liha,pasta, risotto, ikääntyneet juustot. Tarjoilu: 17°C Alkoholi: 12,5% ...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close