Cantina di Bacco | Portfolio Categories Fratelli Lombardo
81
archive,tax-portfolio_category,term-fratelli-lombardo,term-81,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Zibibbo Igt

  |     |   No comment

Zibibbo IGT        Tuottaja: Lombardo Alue/luokitus: Sicilia IGT Rypälelajike: Zibibbo Tuotantoalue: Sisilian länsiosa. Maaperä: Sisilian punainen maaperä. Viljely: Perinteinen menetelmä. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa. Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus 13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin. Viini...

Read More

Marsala Superiore doc

  |     |   No comment

Tuottaja: Lombardo Alue/luokitus: Sicilia/ Marsala Superiore S.O.M. (Superior Old Marsala)DOC Tuotantoalue: Sisilian länsiosa. Rypälelajikkeet: Cataratto, Grillo ja Inzolia Maaperä: Sisilian punainen maaperä. Viljely: Marsalan alueelle tyypillinen menetelmä. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa. Viinin valmistus: Rypäleet murskataankevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun sokeripitoisuus saavuttaa halutun tason,rypälemehuun lisätään viinitislettä...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close