Portfolio Categories Fratelli Lombardo
-1
archive,tax-portfolio_category,term-fratelli-lombardo,term-81,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Zibibbo Igt

  |  

Zibibbo IGT     Rypälelajike: Zibibbo Alue/luokitus: Sicilia IGT Tuotantoalue: Sisilian länsiosa Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa. Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus 13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin. Väri:  vaaleankeltainen Tuoksu:...

Read More