Portfolio Categories Fratelli Lombardo
-1
archive,tax-portfolio_category,term-fratelli-lombardo,term-81,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Zibibbo Igt

  |  

Zibibbo IGT     Rypälelajike: Zibibbo Alue/luokitus: Sicilia IGT Tuotantoalue: Sisilian länsiosa Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa. Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus 13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin. Väri:  vaaleankeltainen Tuoksu:...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close