Cantina di Bacco | Portfolio Categories Guado al Melo
58
archive,tax-portfolio_category,term-guado-al-melo,term-58,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Jassarte Toscana igt

  |     |   No comment

Jassarte Toscana igt RYPÄLELAJIKKEET: Välimeren ja kaukasus alueen lajikkeita, 30 eri. VIININ VALMISTUS: 24 kk pienissä tammitynnyreissä. Väri: rubiinin punainen, purppuran sävyin Tuoksu: punainen viinimarja, mustikka, minttu, yrtit.. Maku: pitkä, tummat hedelmät, makeahko suklaa. TARJOILUEHDOTUS: Keitot, punainen ja valkoinen liha. TARJOILULÄMPÖTILA: 18—20 °C...

Read More

Bolgheri Superiore d.o.c.

  |     |   No comment

Bolgheri DOC Superiore red wine   Rypälelajikkeet: Cabernet sauvignon (80%), Cabernet franc and Merlot Sadonkorjuu: käsinpoiminta, valikoidut rypäleet. Vinifiointi: lämpötilakontrolloidusti terästankeissa Kypsytys: 24 kk sur-lie pienissä tammitynnyreissä (10% uusia). Pullo-kypsytys: minimissään 12 kk pullossa. Tasting Notes: Väri: syvän rubiinin punainen, violetein heijastuksin Tuoksu: täyteläinen, elegantti, kuivattuja hedelmiä, tummaa suklaata, tupakkaa ja mineraalisuutta. Maku: täyteläinen,...

Read More

Rute Bolgheri d.o.c.

  |     |   No comment

BOLGHERI  DOC ROSSO  ”RUTE”   Rypäleet: Cabernet sauvignon (80%), Merlot (20%), Viinitarhat: Castagneto Carducco (LI) – Toscana; istutettu 1999; 50 m merenpinna yläpuolella; istutustiheys 8000 köynnöstä/Ha. Maaperä: alluviaalia, savi-hiekka, ricco di scheletro. Ilmasto: välimerellinen ilmasto, suuri lämpötilaero päivän ja yön välillä. Vinifiointi: lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa Kypsytys: 12 kk tammitynnyreissä (10% uusia). Viimeistely: vähintään 6...

Read More

Bacco in Toscana igt

  |     |   No comment

Rypäleet: 80%Sangiovese, 20% Syrah Kypsytys: 6 kk tammitynnyreissä. Viimeistely: vähintään 3 kk pullossa Tasting notes. Väri: rubiininpunainen. Tuoksu: tummat hedelmät, makea kirsikka, kaakao Maku: pehmeä, hyvin tasapainoinen, keskipitkä Ruokailusuositus: valkoinen ja punainen liha. Tarjoilu: 18-20°C Alkoholi: 13,5%...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close