Cantina di Bacco | Portfolio Categories Jälkiruokaviinit
34
archive,tax-portfolio_category,term-jalkiruokaviinit,term-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Zibibbo Igt

  |     |   No comment

Zibibbo IGT     Rypälelajike: Zibibbo Alue/luokitus: Sicilia IGT Tuotantoalue: Sisilian länsiosa Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa. Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus 13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin. Väri:  vaaleankeltainen Tuoksu:...

Read More

Le Passule

  |     |   No comment

Le Passule Passito Val di Neto Igtpassule   Rypälelajike: Mantonico Alue: Calabria Viininvalmistus: kevyt puristus, pitkä kuorikontakti, käyminen 20 asteessa. Käymisen ensimmäisen vaiheen jälkeen käyminen jatkuu tammitynnyreissä, jonka jälkeen kypsytys pullossa Väri: meripihkan ruskea Tuoksu: aromaattinen, kuivattuja hedelmiä kuten aprikoosia, greippiä, mausteisuutta, pähkinäisyyttä Maku: makea, mutta ei raskas, pyöreä, hyvä happotasapaino, pehmeä...

Read More

Vinsanto del Chianti Classico doc

  |     |   No comment

Vin Santo del Chianti Classico DOC   Rypälelajike: Trebbiano toscano, Malvasia del Chianti Tuotantoalue: Chianti Toscanan maakunnassa Viljely: viljelyssä käytetään Guyot-menetelmää. Köynnökset kasvavat kalkkikivisessä ja savisessa maassa. Köynnöstiheys on 3 500 köynnöstä/hehtaari. Viininvalmistus: rypäleet korjataan käsin täysin kypsinä ja niiden annetaan rusinoitua olkimatolla kuuden kuukauden ajan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja mehun...

Read More

Monteluce Alghero Passito doc

  |     |   No comment

Monteluce Alghero Passito doc   Rypälelajike: Nasco 100%. Väri: kullankeltainen, meripihkan vivahteella Tuoksu: hunaja, valkoinen myski, appelsiininkukka, sokeroitu aprikoosi ja mausteet Maku: dynaaminen kiehtovalla trooppisella jälkimaulla. Ruokasuositus: kypsytetyt juusto, jälkiruoat Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Pourriture Noble doc

  |     |   No comment

Pourriture Noble DOC   Rypälelajike: Grechetto ja Procanico 60%, Sauvignon Blanc ja Semillon 40% Vinifionti: ruostumattomissa teräs tynnyreissä Alkoholipitoisuus: 14% Tarjoilu: 12-14°C Ruokasuositukset: jälkiruoat...

Read More

Moscato d’Asti d.o.c.g.

  |     |   No comment

Moscato d'Asti DOCG    Luokitus valkoviini docg Piemontesta. Osittain käynyt viini, joten paljon jäännössokeria Rypälelajike: Moscato bianco Tuotantoalue: Serralunga kunnassa pienellä alueella joka soveltuu erityisen hyvin Moscato:n viljelyyn Sadonkorjuu: syyskuun puolivälin jälkeen. Käsinpoiminta, jonka jälkeen rypäleet kuljetetaan heti kellariin 20 kg koreissa Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen mehu jäähdytetään 0-asteiseksi, sitten...

Read More

Brachetto Piemonte D.O.C.

  |     |   No comment

Brachetto d'Acqui DOCG   Rypäle lajike: 100% Brachetto Tuotanto Alue: Astifin, Alessandrian aluella Sadonkorjuu: syyskuun jälkimmäinen puolisko Vinifiointi: kuorikontakti 24-36 tuntia, jonka jälkeen  2-3 %-vol rypälemehu pidetään nollassa asteessa käymiseen asti. Väri: vaalean rubiinin punainen, graniitin sävyin Tuoksu: aromaattinen, ruusunterälehtiä, vadelmaa, mansikkaa Maku: kevyen marjaisa, hyvät hapot, kevyesti kupliva, jälkimaussa granaattiomenaa Ruokasuositukset: jälkiruokaviini, kakkujen,...

Read More

Juvelo doc

  |     |   No comment

Juvelo DOC   Rypälelajike: Gewürztraminer Vinifiointi: 11 kuukautta barrique tynnyreissä Väri: kultainen, meripihka Tuoksu: erittäin aromaattinen ja mausteinen, hunajaa, vaniljaa, kvittenia ja sokeroitua appelsiininkuorta Maku: täyteläinen ja tasapainoinen Alkoholi: 10,5% Sokeri: 210 g/l Ruokailusuositus: jälkiruoat Tarjoilu: 10-12°C...

Read More

Picolit dei Colli Orientali docg

  |     |   No comment

Rypäle: 100% Picolit Sadonkorjuu tapahtuu lokakuun puolessa välissä, jonka ohessa tehdään rypäleiden laaduntarkastus. Vinifionti tapahtuu pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä ja kestää ainakin 18kk. Viini ikääntyy pullossa 18kk. Väri: kirkas kullankeltainen Tuoksu: makeiset, leivonnaiset, aprikoosi, viikuna, acacia hunaja ja appelsiinin kukka. Maku: pehmeä, hapan, tasapainoinen. Vahva jälkimaku, jossa tulee esiin inkivääri ja exoottiset...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close