Cantina di Bacco | Portfolio Categories Jälkiruokaviinit
34
archive,tax-portfolio_category,term-jalkiruokaviinit,term-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Zibibbo Igt

  |     |   No comment

Zibibbo IGT        Tuottaja: Lombardo Alue/luokitus: Sicilia IGT Rypälelajike: Zibibbo Tuotantoalue: Sisilian länsiosa. Maaperä: Sisilian punainen maaperä. Viljely: Perinteinen menetelmä. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa. Viinin valmistus: Rypäleet murskataan kevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun alkoholipitoisuus nousee 4 prosenttiin ja sokeripitoisuus 13 prosenttiin, rypälemehuun lisätään viinitislettä fermentoitumisen pysäyttämiseksi ja viinin alkoholipitoisuuden nostamiseksi 16 prosenttiin. Viini...

Read More

Marsala Superiore doc

  |     |   No comment

Tuottaja: Lombardo Alue/luokitus: Sicilia/ Marsala Superiore S.O.M. (Superior Old Marsala)DOC Tuotantoalue: Sisilian länsiosa. Rypälelajikkeet: Cataratto, Grillo ja Inzolia Maaperä: Sisilian punainen maaperä. Viljely: Marsalan alueelle tyypillinen menetelmä. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun puolivälissä tai lopussa. Viinin valmistus: Rypäleet murskataankevyesti ja niiden annetaan fermentoitua hitaasti kontrolloidussa lämpötilassa. Kun sokeripitoisuus saavuttaa halutun tason,rypälemehuun lisätään viinitislettä...

Read More

Le Passule

  |     |   No comment

Viini: Le Passule Passito Val di Neto Igtpassule Tuottaja: Librandi Alue: Calabria RYPÄLELAJIKE: Mantonico RUOKASUOSITUKSET: Hanhen maksaa sisältävät ruoat, mausteiset juustot, gorgonzola, marsipaani. Myös ruokien välissä tarjottavaksi.. TASTING NOTES: Väri: Meripihkan ruskea Tuoksu: Aromaattinen, kuivattuja hedelmiä kuten aprikoosia, greippiä, mausteisuutta, pähkinäisyyttä Maku: makea, mutta ei raskas, pyöreä, hyvä happotasapaino, pehmeä jälkimaku VIININVALMISTUS: Kevyt puristus, pitkä kuorikontakti,...

Read More

Vinsanto del Chianti Classico doc

  |     |   No comment

VIN SANTO DEL CHIANTI CLASSICO DOC   TUOTTAJA: Castelli del Grevepesa ALUE/LUOKITUS: Vin Santo del Chianti Classico RYPÄLELAJIKE: Trebbiano toscano, Malvasia del Chianti TUOTANTOALUE: Chianti Toscanan maakunnassa. VILJELY: Viljelyssä käytetään Guyot-menetelmää. Köynnökset kasvavat kalkkikivisessä ja savisessa maassa. Köynnöstiheys on 3 500 köynnöstä/hehtaari. VIININ VALMISTUS: Rypäleet korjataan käsin täysin kypsinä ja niiden annetaan rusinoitua...

Read More

Monteluce Alghero Passito doc

  |     |   No comment

Monteluce Alghero Passito doc Rypälelajike: Nasco 100%. Väri: Kullankeltainen, meripihkan vivahteella. Tuoksu: Hunaja, valkoinen myski, appelsiininkukka, sokeroitu aprikoosi ja mausteet. Maku: Dynaaminen kiehtovalla trooppisella jälkimaulla. Ruokasuositus: Jälkiruoat, kuivatut hedelmät, alkuruoat Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Pourriture Noble doc

  |     |   No comment

POURRITURE NOBLE Rypälelajike: Grechetto ja Procanico 60%, Sauvignon Blanc ja Semillon 40% Vinifionti: ruostumattomissa teräs tynnyreissä. Makea viini, joka sopii erityisesti jälkiruokien kanssa. Alkoholi: 14% Tarjoilu: 12-14°C...

Read More

Sagrantino Passito

  |     |   No comment

Rypälelajike: Sagrantino 100% Sadonkorjuu: Lokakuu Vinifiointi: Rypäleet korjataan käsin ja kuivataan olkisäleikössä noin 75 päivää Käyminen: Terästankeissa 10 päivää Ikäännytys: Pullossa 8 kuukautta Analyyttiset tiedot: Alkoholi 14,6% Sokeri 125 g/l Väri: Syvän rubiinin punainen Tuoksu: Syvä, voimakas. Karhunvatukka, mustaa kirsikkaa. Maku: Jäännössokerin makeutta tasapainottaa voimakkaat mutta pehmeät Sagrantinolle tyypilliset tanniinit. Pitkä jälkimaku punaisia marjoja. Ruokasuositukset: Sellaisenaan...

Read More

Recioto della Valpolicella “l’eremita” doc

  |     |   No comment

Recioto della Valpolicella "l'eremita" DOC Rypäleet: Corvina, Corvinone ja Rondinella Vinifionti: Rypäleet kuivuvat 7 kuukautta, ennen kuin 10-12 kuukautta puutynnyreissä kestävä fermentointi alkaa. Väri: Rubiininpunainen Tuoksu: Tummat hedelmät, marjat,  villi yrtit ja mausteet. Maku: Makea, mehevä, samettinen tanniini. Ruokailusuositus: Jälkiruoat ja juustot, kuten gorgonzola. Tarjoilu: 10°C  ...

Read More

Moscato d’Asti d.o.c.g.

  |     |   No comment

MOSCATO D’ASTI DOCG BOSC DLA REI LUOKITUS: Valkoviini docg Piemontesta. Osittain käynyt viini, joten paljon jäännössokeria RYPÄLELAJIKE: Moscato bianco TUOTANTO ALUE: Serralunga kunnassa pienellä alueella joka soveltuu erityisen hyvin Moscato:n viljelyyn. VIINITARHAN ERITYIPIIRTEET: Kukkulainen tarha luoteisrinteet KORKEUS: 380-410 m merenpinnan yläpuolella ISTUTUSTIHEYS: 1 X 2,85 m 3500 köynnöstä/ha KÖYNNÖSTEN IKÄ: 15 Vuotta MAAPERÄ:...

Read More

Brachetto Piemonte D.O.C.

  |     |   No comment

BRACHETTO D’ACQI DOCG   Rypäle lajike 100% Brachetto Tuotanto Alue Astif:n, Alessandria:n aluella Sadonkorjuu Syyskuun jälkimmäinen puolisko Vinifiointi Kuorikontakti 24-36 tuntia, jonka jälkeen of 2-3 %-vol rypälemehu pidetään nollassa asteessa käymiseen asti. Väri Vaalean rubiinin punainen, graniitin sävyin Tuoksu Aromaattinen, ruusunterälehtiä, vadelmaa, mansikkaa Maku Kevyen marjaisa, hyvät hapot, kevyesti kupliva, jälkimaussa granaattiomenaa Ruokasuositukset: Aterian päätteeksi, kakkujen, marjojen ja hedelmien kanssa Tarjoilulämpötila:...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close