Portfolio Categories Kuohuviinit
-1
archive,tax-portfolio_category,term-kuohuviinit,term-35,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Brut Rosè Traditional Method Vintage

  |  

Brut Rosè Metodo Tradizionale Rypälelajikkeet: 90% Pinot Nero - 10% Nerello Mascalese Väri:  pehmeän vaaleanpunainen Tuoksu: raikas sitrus Maku: elegantti, metsämansikan ja granaattiomenan vivahteilla, pitkäkestoinen, vahva jälkimaku Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Caterina Spumante Brut

  |  

Caterina Spumante Brut   Rypälelajike: Glera Väri: oljenkeltainen haalean vihreillä vivahteilla Tuoksu: fiini ja hedelmäinen Maku: pehmeä, kuiva ja hienovarainen Akoholi: 11,5% Ruokailusuositus: sopii hyvin aperitiivina ja cocktailien tekoon (esim. Bellini, Mimosa, Spritz) ja lisäksi alkuruokien  pastan, pizzan, kalan ja sushin kanssa Tarjoilu: 6-8 °C  ...

Read More

Perlugo Metodo classico LUOMU

  |  

PERLUGO (Classic Method) EXTRA BRUT VSQ (Luomukuohuviini)   RYPÄLELAJIKE: Verdicchio 100 % VINIFIOINTI: Kevyt puristaminen, käyminen lämpötilakontolloiluiduissa terätankeissa. IKÄÄNNYTYS: 12 kk hiivasakanpäällä pullossa TARJOILULÄMPÖTILA: 8-10° C KÄYTTÖ: Hyvin monipuolinen aperitiivista koko aterian läpi Väri: oljenkeltainen, vihrein sävyin. Tuoksu: kuiva, raikas paahtoleivän aromeja, mantelia, yrttinen, timjamia, oreganoa. Maku:  kuiva, raikas, hapokas, suuntäyttävä mousse, pitkä jälkimaku....

Read More

Caterina Brut (prosecco) sparkling Montelliana

  |  

Caterina Brut (prosecco) sparkling Montelliana Väri: Haalea oljenkeltainen, vihreillä vivahteilla. Maku: Pehmeä, kuiva. Tuoksu: Elegantti ja intensiivinen. Ruokailusuositus: Aperitiivina itsestään tai koktaileissa.  Pizza, pasta, kala. Tarjoilu: 6-8° Alkoholi: 11% vol  ...

Read More

Prosecco Brut doc Treviso “Cornaro” sparkling

  |  

Kuohuviini – erittäin kuivaprosecco brut Rypälelajike: Prosecco Tuottaja: Cantina Montelliana. Viinin valmistus: Rypäleet korjataan käsin syys—lokakuussa, kun ne ovat parhaimmillaan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja massa saostetaan staattisesti. Massa fermentoituu paikallisten hiivojen avulla teräksisissä sammioissa 18—19 asteessa. Viini on kosketuksissa rypäleiden kuorien kanssa kuukauden ajan, kunnes se kirkastetaan ja...

Read More

Costaripa Brut Rosé Metodo Classico (Sparkling)

  |  

TUOTTAJA: Costaripabrut_rose_1 ALUE/LUOKITUS: Lombardia RYPÄLELAJIKKEET: Chardonnay (80 %) ja Pinot Noir (20 %) TUOTANTOALUE: Rypäleet parhailta tarhoilta Garda:sta ja Franciacorta:sta. VIININ VALMISTUS: Vuodesta 1973 asti perinteisellä metodilla valmistettu Rosé kuohuviini. VIININ LUONNEHDINTA: Väri: kalpean kirsikan punainen, muuttuen sipulin kuoren punaiseksi ikääntyessään. Tuoksu: intensiivinen, täyteläinen, kypsiä marjoja, viitteitä metsämarjoista, vaniljaa ja...

Read More

Costaripa Brut Metodo Classico (Sparkling)

  |  

TUOTTAJA: Costaripa ALUE/LUOKITUS: LOMBARDIA RYPÄLELAJIKE: 100 % Chardonnay TUOTANTOALUE: Parhaimmat viinitarhat Garda:n ja Franciacorta:n alueella. VIININ VALMISTUS: Valmistus perinteisten metodien mukaa (Method Traditionelle). Valmistettu vuodesta 1973 asti. KYPSYTYS: VIININ LUONNEHDINTA: Väri: vaalean keltainen vihreillä sävyillä, hyvä kuplien säilyvyys. Tuoksu: intensiivinen, leveä, tuoreita hedelmiä, rapeaa omenaa, salvian lehteä, hunajaa ja häivähdys hiivaa. Maku:...

Read More