Cantina di Bacco | Portfolio Categories Kuohuviinit
35
archive,tax-portfolio_category,term-kuohuviinit,term-35,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Brut Rosè Traditional Method Vintage

  |     |   No comment

Brut Rosè Traditional Method Vintage Type: Sparkling Method Classic Traditional Rypäleet: 90% Pinot Nero - 10% Nerello Mascalese Väri:  pehmeä pinkki Tuoksu: raikas sitrus Maku: Elegantti, metsämansikan ja granaattiomenan vivahteilla. Pitkäkestoinen, vahva jälkimaku. Tarjoilu 10-12°C  ...

Read More

Sovrano Brut (prosecco) sparkling

  |     |   No comment

Sovrano Brut (prosecco) sparkling Rypälelajike: Glera Väri: Oljenkeltainen haalean vihreillä vivahteilla. Tuoksu: Fiini ja hedelmäinen. Maku: Pehmeä, kuiva ja hienobarainen. Akoholi: 11,5% Ruokailusuositus: Sopii hyvin aperitiivina ja alkuruokien kanssa. Tarjoilu: 6-8 °C.  ...

Read More

Perlugo Metodo classico LUOMU

  |     |   No comment

PERLUGO (Classic Method) EXTRA BRUT VSQ (Luomukuohuviini)   RYPÄLELAJIKE: Verdicchio 100 % VINIFIOINTI: Kevyt puristaminen, käyminen lämpötilakontolloiluiduissa terätankeissa. IKÄÄNNYTYS: 12 kk hiivasakanpäällä pullossa TARJOILULÄMPÖTILA: 8-10° C KÄYTTÖ: Hyvin monipuolinen aperitiivista koko aterian läpi Väri: oljenkeltainen, vihrein sävyin. Tuoksu: kuiva, raikas paahtoleivän aromeja, mantelia, yrttinen, timjamia, oreganoa. Maku:  kuiva, raikas, hapokas, suuntäyttävä mousse, pitkä jälkimaku....

Read More

Prosecco Brut doc Treviso “Cornaro” sparkling

  |     |   No comment

Kuohuviini – erittäin kuivaprosecco brut Rypälelajike: Prosecco Tuottaja: Cantina Montelliana. Viinin valmistus: Rypäleet korjataan käsin syys—lokakuussa, kun ne ovat parhaimmillaan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja massa saostetaan staattisesti. Massa fermentoituu paikallisten hiivojen avulla teräksisissä sammioissa 18—19 asteessa. Viini on kosketuksissa rypäleiden kuorien kanssa kuukauden ajan, kunnes se kirkastetaan ja...

Read More

Costaripa Brut Rosé Metodo Classico (Sparkling)

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Costaripabrut_rose_1 ALUE/LUOKITUS: Lombardia RYPÄLELAJIKKEET: Chardonnay (80 %) ja Pinot Noir (20 %) TUOTANTOALUE: Rypäleet parhailta tarhoilta Garda:sta ja Franciacorta:sta. VIININ VALMISTUS: Vuodesta 1973 asti perinteisellä metodilla valmistettu Rosé kuohuviini. VIININ LUONNEHDINTA: Väri: kalpean kirsikan punainen, muuttuen sipulin kuoren punaiseksi ikääntyessään. Tuoksu: intensiivinen, täyteläinen, kypsiä marjoja, viitteitä metsämarjoista, vaniljaa ja...

Read More

Costaripa Brut Metodo Classico (Sparkling)

  |     |   No comment

TUOTTAJA: Costaripa ALUE/LUOKITUS: LOMBARDIA RYPÄLELAJIKE: 100 % Chardonnay TUOTANTOALUE: Parhaimmat viinitarhat Garda:n ja Franciacorta:n alueella. VIININ VALMISTUS: Valmistus perinteisten metodien mukaa (Method Traditionelle). Valmistettu vuodesta 1973 asti. KYPSYTYS: VIININ LUONNEHDINTA: Väri: vaalean keltainen vihreillä sävyillä, hyvä kuplien säilyvyys. Tuoksu: intensiivinen, leveä, tuoreita hedelmiä, rapeaa omenaa, salvian lehteä, hunajaa ja häivähdys hiivaa. Maku:...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close