Cantina di Bacco | Portfolio Categories Le Tobele s.r.l.
46
archive,tax-portfolio_category,term-le-tobele-s-r-l,term-46,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Amarone della Valpolicella d.o.c. Le Tobele

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: VENETO/D.O.C.Amarone RYPÄLELAJIKKEET: 70 % Corvina Veronese, 25 % Rondinella, 5 % Cabernet Sauvignon VIININ VALMISTUS: Rypäleiden annetaan rusinoitua vähintään neljä kuukautta, jonka aikana rypäleiden paino alenee 40 prosentilla. Rypäleet puristetaan ja massan annetaan fermentoitua 18—20 asteessa. Massa maseroituu 20 päivän ajan, jonka jälkeen viinin annetaan kypsyä...

Read More

Valpolicella Ripasso Superiore d.o.c.

  |     |   No comment

TUOTTAJA: CANTINA DI VALPANTENA ALUE/LUOKITUS: Veneto/ Valpolicella DOC RYPÄLELAJIKKEET: 60 % Corvina, 30 % Rondinella, 10 % Cabernet VIININ VALMISTUS: Viini on valmistettu ns. ripasso-menetelmällä, joka on erityinen fermentaatiomenetelmä. Valikoituja Valpolicella viinejä sekoitetaan yhteen ja seoksen annetaan osin fermentoitua uudestaan Amaronen teossa käytetyn kuorimassan kanssa. Viini kypsyy 12...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close