Portfolio Categories Le Tobele s.r.l.
-1
archive,tax-portfolio_category,term-le-tobele-s-r-l,term-46,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Amarone della Valpolicella d.o.c. Le Tobele

  |  

ALUE/LUOKITUS: VENETO/D.O.C.Amarone RYPÄLELAJIKKEET: 70 % Corvina Veronese, 25 % Rondinella, 5 % Cabernet Sauvignon VIININ VALMISTUS: Rypäleiden annetaan rusinoitua vähintään neljä kuukautta, jonka aikana rypäleiden paino alenee 40 prosentilla. Rypäleet puristetaan ja massan annetaan fermentoitua 18—20 asteessa. Massa maseroituu 20 päivän ajan, jonka jälkeen viinin annetaan kypsyä...

Read More

Valpolicella Ripasso Superiore d.o.c.

  |  

TUOTTAJA: CANTINA DI VALPANTENA ALUE/LUOKITUS: Veneto/ Valpolicella DOC RYPÄLELAJIKKEET: 60 % Corvina, 30 % Rondinella, 10 % Cabernet VIININ VALMISTUS: Viini on valmistettu ns. ripasso-menetelmällä, joka on erityinen fermentaatiomenetelmä. Valikoituja Valpolicella viinejä sekoitetaan yhteen ja seoksen annetaan osin fermentoitua uudestaan Amaronen teossa käytetyn kuorimassan kanssa. Viini kypsyy 12...

Read More