Cantina di Bacco | Portfolio Categories Leone de Castris
67
archive,tax-portfolio_category,term-leone-de-castris,term-67,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Five Roses I.G.T. Salento

  |     |   No comment

Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Rypälelajikkeet: Negroamaro (90 %) ja Malvasia nera di Lecce (10 %) Tuotantoalue: Salice Salentinon kunta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuuun jälkimmäisellä puoliskolla. Viinin valmistus: Rypäleiden annetaan liota kuorineen 10- 12 tuntia (10°C). Rypälemehun paras osa (enintään 35 %) erotetaan ja kirkastetaan seisottamalla, ja...

Read More

Messapia Verdeca Salento I.G.T.

  |     |   No comment

MESSAPIA  IGT SALENTO   Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Vuosikerta: 2005 Rypälelajike: Verdeca Tuotantoalue: Salice Salentinon kunta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuun puolivälissä. Viinin valmistus: Rypälemehun annetaan levätä jäähdytetyssä tankissa, jolloin epäpuhtaudet painuvat pohjaan ja viini kirkastuu. Mehun annetaan fermentoitua ruostumattomissa terästankeissa (18° C), jonka jälkeen sitä seisotetaan sakkoineen noin viisi...

Read More

Primitivo “Villa Santera” Salento I.G.T.

  |     |   No comment

Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Vuosikerta: 2004 Rypälelajike: Primitivo del Salento Tuotantoalue: Renan viinitila Salenton keskiosassa. Viljely: Köynnöksiä 7000-8000/ha, viljelmien keskimääräinen ikä 40 vuotta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuun alussa. Kokonaistuotanto: 6000-7000 kg/ha. Viinin valmistus: Tertuista poistetaan rangat, rypäleet puristetaan, ja niiden annetaan käydä suurissa terässäiliöissä 25-27 asteen lämpötilassa noin 10päivää. Malolaktisen käymisen...

Read More

Donna Lisa Salice Salentino Riserva D.O.C.

  |     |   No comment

Tuottaja: Leone de  Castris Alue/luokitus: Puglia/Salice Salentino doc Rypälelajikkeet: Negroamaro (90%) ja Malvasia nera di Lecce (10%). Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuun lopussa. Viinin valmistus: Tertuista poistetaan rangat, rypäleet muskataan ja niiden annettan käydä kontrolloidussa lämpötilassa (26-28° C) vähintään 13 päivää: kuorimassa erotetaan , ja viinin annetaan käydä malolaktisesti....

Read More

Salice Salentino Riserva D.O.C. Leone de Castris

  |     |   No comment

Alue/luokitus: Apulia (Puglia) Rypälelajikkeet: Negroamaro 90% ja Malvasia nera di Lecce 10% Sadonkorjuu: 10.−30. syyskuuta. Rypäleet korjataan käsin. Joukosta valikoidaan parhaimmat rypäletertut tämän viinin valmistukseen. Tuotantoalueet: Salice Salentinon, Veglien, Guagnanon, Campi Salentinan ja San Donacin kunnat. Viiniköynnösten kasvatus: Taimet istutetaan riveihin, 5000-10000 köynnöstä hehtaarille. Viinin valmistus: Rypäleet puristetaan kevyesti ja...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close