Portfolio Categories Leone de Castris
-1
archive,tax-portfolio_category,term-leone-de-castris,term-67,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,mac,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Five Roses I.G.T. Salento

  |  

Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Rypälelajikkeet: Negroamaro (90 %) ja Malvasia nera di Lecce (10 %) Tuotantoalue: Salice Salentinon kunta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuuun jälkimmäisellä puoliskolla. Viinin valmistus: Rypäleiden annetaan liota kuorineen 10- 12 tuntia (10°C). Rypälemehun paras osa (enintään 35 %) erotetaan ja kirkastetaan seisottamalla, ja...

Read More

Messapia Verdeca Salento I.G.T.

  |  

MESSAPIA  IGT SALENTO   Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Vuosikerta: 2005 Rypälelajike: Verdeca Tuotantoalue: Salice Salentinon kunta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuun puolivälissä. Viinin valmistus: Rypälemehun annetaan levätä jäähdytetyssä tankissa, jolloin epäpuhtaudet painuvat pohjaan ja viini kirkastuu. Mehun annetaan fermentoitua ruostumattomissa terästankeissa (18° C), jonka jälkeen sitä seisotetaan sakkoineen noin viisi...

Read More

Primitivo “Villa Santera” Salento I.G.T.

  |  

Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Vuosikerta: 2004 Rypälelajike: Primitivo del Salento Tuotantoalue: Renan viinitila Salenton keskiosassa. Viljely: Köynnöksiä 7000-8000/ha, viljelmien keskimääräinen ikä 40 vuotta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuun alussa. Kokonaistuotanto: 6000-7000 kg/ha. Viinin valmistus: Tertuista poistetaan rangat, rypäleet puristetaan, ja niiden annetaan käydä suurissa terässäiliöissä 25-27 asteen lämpötilassa noin 10päivää. Malolaktisen käymisen...

Read More

Donna Lisa Salice Salentino Riserva D.O.C.

  |  

Tuottaja: Leone de  Castris Alue/luokitus: Puglia/Salice Salentino doc Rypälelajikkeet: Negroamaro (90%) ja Malvasia nera di Lecce (10%). Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuun lopussa. Viinin valmistus: Tertuista poistetaan rangat, rypäleet muskataan ja niiden annettan käydä kontrolloidussa lämpötilassa (26-28° C) vähintään 13 päivää: kuorimassa erotetaan , ja viinin annetaan käydä malolaktisesti....

Read More

Salice Salentino Riserva D.O.C. Leone de Castris

  |  

Alue/luokitus: Apulia (Puglia) Rypälelajikkeet: Negroamaro 90% ja Malvasia nera di Lecce 10% Sadonkorjuu: 10.−30. syyskuuta. Rypäleet korjataan käsin. Joukosta valikoidaan parhaimmat rypäletertut tämän viinin valmistukseen. Tuotantoalueet: Salice Salentinon, Veglien, Guagnanon, Campi Salentinan ja San Donacin kunnat. Viiniköynnösten kasvatus: Taimet istutetaan riveihin, 5000-10000 köynnöstä hehtaarille. Viinin valmistus: Rypäleet puristetaan kevyesti ja...

Read More