Portfolio Categories Librandi
-1
archive,tax-portfolio_category,term-librandi,term-68,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Le Passule

  |  

Le Passule Passito Val di Neto Igtpassule   Rypälelajike: Mantonico Alue: Calabria Viininvalmistus: kevyt puristus, pitkä kuorikontakti, käyminen 20 asteessa. Käymisen ensimmäisen vaiheen jälkeen käyminen jatkuu tammitynnyreissä, jonka jälkeen kypsytys pullossa Väri: meripihkan ruskea Tuoksu: aromaattinen, kuivattuja hedelmiä kuten aprikoosia, greippiä, mausteisuutta, pähkinäisyyttä Maku: makea, mutta ei raskas, pyöreä, hyvä happotasapaino, pehmeä...

Read More

Asylia Mesissa doc

  |  

Tuottaja: Librandiasylia Alue/laatuluokka: Calabria/Melissa DOC Rypälelajike: Greco bianco (100 %) Tuotantoalue: Azienda Rosaneti in agro di Rocca di Neto/Casabona Maaperä: Savea ja kalkkikiveä. Viljely: Köynnösten kokonaismäär 5000/ha. Sadonkorjuu: Rypäleet poimitaan syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla. Kokonaistuotanto: 9000 kg/ha. Viinin valmistus: Rypälee terästankeissa valvotussa lämpötilassa (18°C). Viiniä kypsytetään terästankeissa ja pulloissa muutaman kuukauden ajan. Tuotantomäärä: 250 000...

Read More

Magno Megonio doc

  |  

Alue: Calabria Rypälelajike: Magliocco 100 % Väri: Rubiinin punainen Tuoksu: Intensiivisen mausteinen, mustaherukkaa, hillomaisuutta Maku: Seuraa tuoksua, pitkä, hyvin integroituneet tanniinit Ruokasuositus: punainen liha, riista, kypsytetyt juustot, mausteiset Vinifiointi: Viinitarhat sijaisevat samalla paikalla, jossa antiikin rooman sadanpäämies (Magno Megonio) viljeli viiniä 2000 vuotta sitten. Lajike on natiivi Calabrialainen Val di Neto:ssa. Maaperä:...

Read More

Gravello Rosso I.G.T.

  |  

GRAVELLO VAL DI NETO ROSSO   Tuottaja: Librandi Rypäleet: Gaglioppo 60%, Cabernet Sauvignon 40%  Alue/luokitus: Calabria IGT Tuotantoalue: Critonen viinitila Strongolin kunnassa ja Rosanetin viinitila Rocca di Neton kunnassa Maaperä: Kalkkikiveä ja savea. Viljely: Köynnöksiä 5000/ha. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan lokakuun alussa. Kokonaistuotanto: 6 500 kg/ha, 4 500 l/ha. Viinin valmistus: Rypälemehun annetaan käydä terästankeissa valvotussa lämpötilassa. Viiniä...

Read More

Cirò Riserva Duca San Felice d.o.c.

  |  

CIRÒ ROSSO DOC RISERVA DUCA SAN FELICE Alue/luokitus: Calabria/ Cirò DOC Riserva Rypälelajike: Gaglioppo (100 %) Tuotantoalue: Ciròn ja Cirò Marinan kunnat. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan lokakuun alussa. Kokonaistuotanto: 8 500 kg/ha, 5 500 l/ha. Viinin valmistus: Rypäleet puristetaan kevyesti ja niiden annetaan käydä terästankeissa valvotussa lämpötilassa noin 20 päivää. Viiniä kypsytetään terästankeissa 3 vuotta ja pulloissa muutamia kuukausia. Tasting...

Read More

Cirò Rosso d.o.c.

  |  

Tuottaja: Librandi Alue/luokitus: Calabria/ Cirò DOC Rypälelajike: Gaglioppo (100 %) Tuotantoalue: Difesa Pianan, Donno Ciccion ja Feudon viinitilat Ciròn, Cirò Marinan jaCrucolin kunnassa. Maaperä: Kalkkikiveä ja savea. Viljely: Köynnöksiä 5000/ha. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun lopussa ja lokakuun alussa. Viinin valmistus: Rypäleet puristetaan kevyesti ja niiden annetaan maseroitua terästankeissa valvotussa lämpötilassa lyhyen aikaa....

Read More