Portfolio Categories Librandi
-1
archive,tax-portfolio_category,term-librandi,term-68,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Le Passule

  |  

Le Passule Passito Val di Neto Igtpassule   Rypälelajike: Mantonico Alue: Calabria Viininvalmistus: kevyt puristus, pitkä kuorikontakti, käyminen 20 asteessa. Käymisen ensimmäisen vaiheen jälkeen käyminen jatkuu tammitynnyreissä, jonka jälkeen kypsytys pullossa Väri: meripihkan ruskea Tuoksu: aromaattinen, kuivattuja hedelmiä kuten aprikoosia, greippiä, mausteisuutta, pähkinäisyyttä Maku: makea, mutta ei raskas, pyöreä, hyvä happotasapaino, pehmeä...

Read More

Asylia Mesissa doc

  |  

Tuottaja: Librandiasylia Alue/laatuluokka: Calabria/Melissa DOC Rypälelajike: Greco bianco (100 %) Tuotantoalue: Azienda Rosaneti in agro di Rocca di Neto/Casabona Maaperä: Savea ja kalkkikiveä. Viljely: Köynnösten kokonaismäär 5000/ha. Sadonkorjuu: Rypäleet poimitaan syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla. Kokonaistuotanto: 9000 kg/ha. Viinin valmistus: Rypälee terästankeissa valvotussa lämpötilassa (18°C). Viiniä kypsytetään terästankeissa ja pulloissa muutaman kuukauden ajan. Tuotantomäärä: 250 000...

Read More

Magno Megonio doc

  |  

Alue: Calabria Rypälelajike: Magliocco 100 % Väri: Rubiinin punainen Tuoksu: Intensiivisen mausteinen, mustaherukkaa, hillomaisuutta Maku: Seuraa tuoksua, pitkä, hyvin integroituneet tanniinit Ruokasuositus: punainen liha, riista, kypsytetyt juustot, mausteiset Vinifiointi: Viinitarhat sijaisevat samalla paikalla, jossa antiikin rooman sadanpäämies (Magno Megonio) viljeli viiniä 2000 vuotta sitten. Lajike on natiivi Calabrialainen Val di Neto:ssa. Maaperä:...

Read More

Gravello Rosso I.G.T.

  |  

GRAVELLO VAL DI NETO ROSSO   Tuottaja: Librandi Rypäleet: Gaglioppo 60%, Cabernet Sauvignon 40%  Alue/luokitus: Calabria IGT Tuotantoalue: Critonen viinitila Strongolin kunnassa ja Rosanetin viinitila Rocca di Neton kunnassa Maaperä: Kalkkikiveä ja savea. Viljely: Köynnöksiä 5000/ha. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan lokakuun alussa. Kokonaistuotanto: 6 500 kg/ha, 4 500 l/ha. Viinin valmistus: Rypälemehun annetaan käydä terästankeissa valvotussa lämpötilassa. Viiniä...

Read More

Cirò Riserva Duca San Felice d.o.c.

  |  

CIRÒ ROSSO DOC RISERVA DUCA SAN FELICE Alue/luokitus: Calabria/ Cirò DOC Riserva Rypälelajike: Gaglioppo (100 %) Tuotantoalue: Ciròn ja Cirò Marinan kunnat. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan lokakuun alussa. Kokonaistuotanto: 8 500 kg/ha, 5 500 l/ha. Viinin valmistus: Rypäleet puristetaan kevyesti ja niiden annetaan käydä terästankeissa valvotussa lämpötilassa noin 20 päivää. Viiniä kypsytetään terästankeissa 3 vuotta ja pulloissa muutamia kuukausia. Tasting...

Read More

Cirò Rosso d.o.c.

  |  

Tuottaja: Librandi Alue/luokitus: Calabria/ Cirò DOC Rypälelajike: Gaglioppo (100 %) Tuotantoalue: Difesa Pianan, Donno Ciccion ja Feudon viinitilat Ciròn, Cirò Marinan jaCrucolin kunnassa. Maaperä: Kalkkikiveä ja savea. Viljely: Köynnöksiä 5000/ha. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan syyskuun lopussa ja lokakuun alussa. Viinin valmistus: Rypäleet puristetaan kevyesti ja niiden annetaan maseroitua terästankeissa valvotussa lämpötilassa lyhyen aikaa....

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close