Portfolio Categories Montelliana
-1
archive,tax-portfolio_category,term-montelliana,term-45,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Cabernet Sauvignon Colli Asolani doc

  |  

Apellaatio: DOC Montello e Colli Asolani Vinifiointi: tyypillinen punaviinin vinifionti Alkoholi %-vol:  12,5 Kokonaishappopitoisuus: 5g/l Tasting notes: väri: rubiininpunainen, granaatinpunaisin vivahtein tuoksu: kuiva, kirsikkainen, mausteinen maku: kuiva, pehmeä, kirsikkainen, samettinen Ruokasuositukset: liharuoat, etenkin riista, kovat  juustot Tarjoilulämpötila: 18 ⁰ C...

Read More

Pinot Grigio igt Marca Trevigiana “Still” Montelliana

  |  

Pinot Grigio  delle Venezie  Rypälelajike: Pinot Grigio 100% Origin: Brentino Belluno:n, Dolcè:n  ja Rivoli:n kaupungit Alkoholi: 12,5% vol. Vinification: Kevyt puristus, jottei Pinot Grigio:lle luonteenomainen kuparin väri siirry itse viinin. Käyminen valikoiduilla hiivoilla 18° C lämpötilassa. Kypsytys terästankeissa muutaman kuukauden, jonka jälkeen pullouts. Tasting notes: Väri: Oljenkeltainen Tuoksu: Hedelmäinen, kukkea, hienostunut, Maku:...

Read More

Caterina Brut (prosecco) sparkling Montelliana

  |  

Caterina Brut (prosecco) sparkling Montelliana Väri: Haalea oljenkeltainen, vihreillä vivahteilla. Maku: Pehmeä, kuiva. Tuoksu: Elegantti ja intensiivinen. Ruokailusuositus: Aperitiivina itsestään tai koktaileissa.  Pizza, pasta, kala. Tarjoilu: 6-8° Alkoholi: 11% vol  ...

Read More

Prosecco Brut doc Treviso “Cornaro” sparkling

  |  

Kuohuviini – erittäin kuivaprosecco brut Rypälelajike: Prosecco Tuottaja: Cantina Montelliana. Viinin valmistus: Rypäleet korjataan käsin syys—lokakuussa, kun ne ovat parhaimmillaan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja massa saostetaan staattisesti. Massa fermentoituu paikallisten hiivojen avulla teräksisissä sammioissa 18—19 asteessa. Viini on kosketuksissa rypäleiden kuorien kanssa kuukauden ajan, kunnes se kirkastetaan ja...

Read More