Cantina di Bacco | Portfolio Categories Montelliana
45
archive,tax-portfolio_category,term-montelliana,term-45,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Cabernet Sauvignon Colli Asolani doc

  |     |   No comment

Apellaatio: DOC Montello e Colli Asolani Vinifiointi: tyypillinen punaviinin vinifionti Alkoholi %-vol:  12,5 Kokonaishappopitoisuus: 5g/l Tasting notes: väri: rubiininpunainen, granaatinpunaisin vivahtein tuoksu: kuiva, kirsikkainen, mausteinen maku: kuiva, pehmeä, kirsikkainen, samettinen Ruokasuositukset: liharuoat, etenkin riista, kovat  juustot Tarjoilulämpötila: 18 ⁰ C...

Read More

Pinot Grigio igt Marca Trevigiana “Still” Montelliana

  |     |   No comment

Pinot Grigio  delle Venezie  Rypälelajike: Pinot Grigio 100% Origin: Brentino Belluno:n, Dolcè:n  ja Rivoli:n kaupungit Alkoholi: 12,5% vol. Vinification: Kevyt puristus, jottei Pinot Grigio:lle luonteenomainen kuparin väri siirry itse viinin. Käyminen valikoiduilla hiivoilla 18° C lämpötilassa. Kypsytys terästankeissa muutaman kuukauden, jonka jälkeen pullouts. Tasting notes: Väri: Oljenkeltainen Tuoksu: Hedelmäinen, kukkea, hienostunut, Maku:...

Read More

Prosecco Brut doc Treviso “Cornaro” sparkling

  |     |   No comment

Kuohuviini – erittäin kuivaprosecco brut Rypälelajike: Prosecco Tuottaja: Cantina Montelliana. Viinin valmistus: Rypäleet korjataan käsin syys—lokakuussa, kun ne ovat parhaimmillaan. Rypäleet puristetaan kevyesti ja massa saostetaan staattisesti. Massa fermentoituu paikallisten hiivojen avulla teräksisissä sammioissa 18—19 asteessa. Viini on kosketuksissa rypäleiden kuorien kanssa kuukauden ajan, kunnes se kirkastetaan ja...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close