Cantina di Bacco | Portfolio Categories Organic – Luomu
84
archive,tax-portfolio_category,term-organic-luomu,term-84,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |     |   No comment

LATOUR A CIVITELLA Grechetto di Civitella d'Agliano I.G.T. Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: Fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä. Väri: Vahva kultaine. Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä. Tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla. Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilulämpötila: 10-12°c...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |     |   No comment

Orvieto D.O.C. Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä. Väri: Vaalean keltainen kultaisilla vivahteilla.A clear pale yellow with natural golden highlights, it has the fruity fragrant aromas typical of this area, with hints of wild mint and aromatic herbs. Tuoksu: Hedelmäinen aromi, jossa kosketus villiä...

Read More

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)

  |     |   No comment

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU) Rypälelajike: Verdicchio Ikääntyminen: 14 kuukautta ruostumattomissa terästynnyreissä.  Väri: Oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla. Tuoksu: Keltaiset hedelmät, aromaattiset yrtit, sitrus ja manteli. Maku: Monikerroksinen, erittäin mineraalinen Ruokasuositukset: Vihannekset, pääruoat, valkoinen liha, kala, merenelävät Tarjoilu: 12 – 13 °C...

Read More

Grillo igt Luomu (Sibiliana)

  |     |   No comment

  GRILLO Bio   Cantina Sibiliana Luokitus:              D.O.C. Sertifikaatti:         Luomu Rypälelajike: 100% Grillo Köynnökset per Ha:        4.000 Satomäärä per Ha:         7.000 kg Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta elokuun lopussa Vinifiointi:    Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa     14⁰C, 20 päivän  ajan. Kypsytys:    6kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa. Alkoholi % Vol.  13° Tasting notes:     oljenkeltainen, hivenen...

Read More

Nero d’Avola igt Luomu

  |     |   No comment

Nero d'Avola igt Rypäleet: Nero d'Avola Väri: Granaatinpunainen Tuoksu: Mustaherukka, luumu, kirsikka, savu Maku: Tasapainoinen, hedelmäinen, keskipitkä, hieman mausteinen   Ruokailusuositus: Pasta, lammas, nauta, grilliruoka Tarjoilu: 18-20°C   Alkoholi: 12,5%...

Read More

Passomaggio igt Luomu

  |     |   No comment

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE ROSSO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike: 55% Nero D’avola, 30% Merlot ja 15 % Cabernet Sauvignon Viinitarhojen sijainti: Castelbuono (PA) - C.da Santa Anastasia Collina del Frassino 400 m. merenpinnan yläpuolella Köynnökset per Ha: 4000 Satomäärä per Ha: 8000 kg Nero d’Avola / 6000 kg Merlot Sadonkorjuuaika:...

Read More

Traminer Terre Siciliane igp Luomu

  |     |   No comment

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE BIANCO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike 100% Traminer Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta syyskuun alussa Vinifiointi: Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa 14⁰C Kypsytys: 5kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa Alkoli Vol. 12.5% Tasting notes: oljenkeltainen, hivenen virhein vivahtein tuoksussa hedelmäisyyttä, hieman kukkein sävyin maku on puolikuiva, hedelmäinen...

Read More

Montepulciano d’Abruzzo “EO”doc. LUOMU

  |     |   No comment

Montepulciano d'Abruzzo DOC (Luomu) RYPÄLE: 100% Montepulciano d’Abruzzo SADONKORJUU: Lokakuun puolivälissä VINIFIOINTI: Kuorikonttakti 15-20 days. Viimeistely terästankeissa. ALKOHOLIPITOISUUS : 13,50% TASTING NOTES: Väri: Rubiinin punainen, violetein sävyin. Tuoksu: voimakkaan hedelmäinen, aavistuksen mausteinen, kirsikkahilloa. Maku: täyteläinen, mausteinen, pehmeän tasapainoinen, pitkä jälkimaku...

Read More

Perlugo Metodo classico LUOMU

  |     |   No comment

PERLUGO (Classic Method) EXTRA BRUT VSQ (Luomukuohuviini)   RYPÄLELAJIKE: Verdicchio 100 % VINIFIOINTI: Kevyt puristaminen, käyminen lämpötilakontolloiluiduissa terätankeissa. IKÄÄNNYTYS: 12 kk hiivasakanpäällä pullossa TARJOILULÄMPÖTILA: 8-10° C KÄYTTÖ: Hyvin monipuolinen aperitiivista koko aterian läpi Väri: oljenkeltainen, vihrein sävyin. Tuoksu: kuiva, raikas paahtoleivän aromeja, mantelia, yrttinen, timjamia, oreganoa. Maku:  kuiva, raikas, hapokas, suuntäyttävä mousse, pitkä jälkimaku....

Read More

Verdicchio Classico dei Castelli di Jesi d.o.c. LUOMU

  |     |   No comment

Pievalta (Barone Pizzini)   VERDICCHIO CLASSICO SUPERIORE (Luomu) LAATULUOKKA: Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. RYPÄLELAJIKE: 100 % Verdicchio VINIFIOINTI: kevyt puristus, käyminen lämpötilakontrolloiduissa terätankeissa. Kypsytys pullossa 1 kk.   Väri: Vaalean oljenkeltainen vihertävin sävyin. Tuoksu: Hedelmäinen, kukkea,yrttinen, limeä, päärynää, ananasta, jälkimaussa mantelia ja vaniljaa. Maku: kuiva, raikas, hedelmäinen, täyteläinen TARJOILULÄMPÖTILA: 10-12 °C TARJOILUEHDOTUS: Aperitiiviksi, Sopii erinomaisesti...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close