Portfolio Categories Organic – Luomu
-1
archive,tax-portfolio_category,term-organic-luomu,term-84,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |  

Latour a Civitella Civitella d'Agliano I.G.T.   Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä Väri: vahva kullankeltainen Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä, tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |  

Orvieto D.O.C.   Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Väri: vaalean kullankeltainen Tuoksu: hedelmäinen, villiä minttua ja aromaattisia yrttejä Maku: kuiva, mutta tasapainoinen, hieman karvas jälkimaku Ruokasuositukset: aperitiivi, pastaruoat, vihannekset, valkoinen liha, kala ja juustot Tarjoilu: 8°C Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä....

Read More

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)

  |  

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)   Rypälelajike: Verdicchio Ikääntyminen: 14 kuukautta ruostumattomissa terästynnyreissä Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla Tuoksu:  keltaiset hedelmät, aromaattiset yrtit, sitrus ja manteli Maku: Monikerroksinen, erittäin mineraalinen Ruokasuositukset: vihannekset, pääruoat, valkoinen liha, kala, merenelävät Tarjoilu: 12 – 13 °C...

Read More

Grillo igt Luomu (Sibiliana)

  |  

  GRILLO Bio   Cantina Sibiliana Luokitus:              D.O.C. Sertifikaatti:         Luomu Rypälelajike: 100% Grillo Köynnökset per Ha:        4.000 Satomäärä per Ha:         7.000 kg Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta elokuun lopussa Vinifiointi:    Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa     14⁰C, 20 päivän  ajan. Kypsytys:    6kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa. Alkoholi % Vol.  13° Tasting notes:     oljenkeltainen, hivenen...

Read More

Nero d’Avola igt Luomu

  |  

Nero d'Avola igt Rypäleet: Nero d'Avola Väri: Granaatinpunainen Tuoksu: Mustaherukka, luumu, kirsikka, savu Maku: Tasapainoinen, hedelmäinen, keskipitkä, hieman mausteinen   Ruokailusuositus: Pasta, lammas, nauta, grilliruoka Tarjoilu: 18-20°C   Alkoholi: 12,5%...

Read More

Passomaggio igt Luomu

  |  

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE ROSSO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike: 55% Nero D’avola, 30% Merlot ja 15 % Cabernet Sauvignon Viinitarhojen sijainti: Castelbuono (PA) - C.da Santa Anastasia Collina del Frassino 400 m. merenpinnan yläpuolella Köynnökset per Ha: 4000 Satomäärä per Ha: 8000 kg Nero d’Avola / 6000 kg Merlot Sadonkorjuuaika:...

Read More

Traminer Terre Siciliane igp Luomu

  |  

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE BIANCO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike 100% Traminer Sadonkorjuuaika: Käsinpoiminta syyskuun alussa Vinifiointi: Lyhyt kuorikontakti matalassa lämpötilassa, käyminen terästankeissa 14⁰C Kypsytys: 5kk terästankeissa, josta 1kk hiivasakan päällä, sen jälkeen muutama kuukausi pullossa Alkoli Vol. 12.5% Tasting notes: oljenkeltainen, hivenen virhein vivahtein tuoksussa hedelmäisyyttä, hieman kukkein sävyin maku on puolikuiva, hedelmäinen...

Read More

Montepulciano d’Abruzzo “EO”doc. LUOMU

  |  

Montepulciano d'Abruzzo DOC (Luomu) RYPÄLE: 100% Montepulciano d’Abruzzo SADONKORJUU: Lokakuun puolivälissä VINIFIOINTI: Kuorikonttakti 15-20 days. Viimeistely terästankeissa. ALKOHOLIPITOISUUS : 13,50% TASTING NOTES: Väri: Rubiinin punainen, violetein sävyin. Tuoksu: voimakkaan hedelmäinen, aavistuksen mausteinen, kirsikkahilloa. Maku: täyteläinen, mausteinen, pehmeän tasapainoinen, pitkä jälkimaku...

Read More

Perlugo Metodo classico LUOMU

  |  

PERLUGO (Classic Method) EXTRA BRUT VSQ (Luomukuohuviini)   RYPÄLELAJIKE: Verdicchio 100 % VINIFIOINTI: Kevyt puristaminen, käyminen lämpötilakontolloiluiduissa terätankeissa. IKÄÄNNYTYS: 12 kk hiivasakanpäällä pullossa TARJOILULÄMPÖTILA: 8-10° C KÄYTTÖ: Hyvin monipuolinen aperitiivista koko aterian läpi Väri: oljenkeltainen, vihrein sävyin. Tuoksu: kuiva, raikas paahtoleivän aromeja, mantelia, yrttinen, timjamia, oreganoa. Maku:  kuiva, raikas, hapokas, suuntäyttävä mousse, pitkä jälkimaku....

Read More

Verdicchio Classico dei Castelli di Jesi d.o.c. LUOMU

  |  

Pievalta (Barone Pizzini)   VERDICCHIO CLASSICO SUPERIORE (Luomu) LAATULUOKKA: Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. RYPÄLELAJIKE: 100 % Verdicchio VINIFIOINTI: kevyt puristus, käyminen lämpötilakontrolloiduissa terätankeissa. Kypsytys pullossa 1 kk.   Väri: Vaalean oljenkeltainen vihertävin sävyin. Tuoksu: Hedelmäinen, kukkea,yrttinen, limeä, päärynää, ananasta, jälkimaussa mantelia ja vaniljaa. Maku: kuiva, raikas, hedelmäinen, täyteläinen TARJOILULÄMPÖTILA: 10-12 °C TARJOILUEHDOTUS: Aperitiiviksi, Sopii erinomaisesti...

Read More