Cantina di Bacco | Portfolio Categories Pievalta
61
archive,tax-portfolio_category,term-pievalta,term-61,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)

  |     |   No comment

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU) Rypälelajike: Verdicchio Ikääntyminen: 14 kuukautta ruostumattomissa terästynnyreissä.  Väri: Oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla. Tuoksu: Keltaiset hedelmät, aromaattiset yrtit, sitrus ja manteli. Maku: Monikerroksinen, erittäin mineraalinen Ruokasuositukset: Vihannekset, pääruoat, valkoinen liha, kala, merenelävät Tarjoilu: 12 – 13 °C...

Read More

Perlugo Metodo classico LUOMU

  |     |   No comment

PERLUGO (Classic Method) EXTRA BRUT VSQ (Luomukuohuviini)   RYPÄLELAJIKE: Verdicchio 100 % VINIFIOINTI: Kevyt puristaminen, käyminen lämpötilakontolloiluiduissa terätankeissa. IKÄÄNNYTYS: 12 kk hiivasakanpäällä pullossa TARJOILULÄMPÖTILA: 8-10° C KÄYTTÖ: Hyvin monipuolinen aperitiivista koko aterian läpi Väri: oljenkeltainen, vihrein sävyin. Tuoksu: kuiva, raikas paahtoleivän aromeja, mantelia, yrttinen, timjamia, oreganoa. Maku:  kuiva, raikas, hapokas, suuntäyttävä mousse, pitkä jälkimaku....

Read More

Verdicchio Classico dei Castelli di Jesi d.o.c. LUOMU

  |     |   No comment

Pievalta (Barone Pizzini)   VERDICCHIO CLASSICO SUPERIORE (Luomu) LAATULUOKKA: Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. RYPÄLELAJIKE: 100 % Verdicchio VINIFIOINTI: kevyt puristus, käyminen lämpötilakontrolloiduissa terätankeissa. Kypsytys pullossa 1 kk.   Väri: Vaalean oljenkeltainen vihertävin sävyin. Tuoksu: Hedelmäinen, kukkea,yrttinen, limeä, päärynää, ananasta, jälkimaussa mantelia ja vaniljaa. Maku: kuiva, raikas, hedelmäinen, täyteläinen TARJOILULÄMPÖTILA: 10-12 °C TARJOILUEHDOTUS: Aperitiiviksi, Sopii erinomaisesti...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close