Portfolio Categories Pievalta
-1
archive,tax-portfolio_category,term-pievalta,term-61,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)

  |  

Verdicchio Riserva San Paolo (LUOMU)   Rypälelajike: Verdicchio Ikääntyminen: 14 kuukautta ruostumattomissa terästynnyreissä Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla Tuoksu:  keltaiset hedelmät, aromaattiset yrtit, sitrus ja manteli Maku: Monikerroksinen, erittäin mineraalinen Ruokasuositukset: vihannekset, pääruoat, valkoinen liha, kala, merenelävät Tarjoilu: 12 – 13 °C...

Read More

Perlugo Metodo classico LUOMU

  |  

PERLUGO (Classic Method) EXTRA BRUT VSQ (Luomukuohuviini)   RYPÄLELAJIKE: Verdicchio 100 % VINIFIOINTI: Kevyt puristaminen, käyminen lämpötilakontolloiluiduissa terätankeissa. IKÄÄNNYTYS: 12 kk hiivasakanpäällä pullossa TARJOILULÄMPÖTILA: 8-10° C KÄYTTÖ: Hyvin monipuolinen aperitiivista koko aterian läpi Väri: oljenkeltainen, vihrein sävyin. Tuoksu: kuiva, raikas paahtoleivän aromeja, mantelia, yrttinen, timjamia, oreganoa. Maku:  kuiva, raikas, hapokas, suuntäyttävä mousse, pitkä jälkimaku....

Read More

Verdicchio Classico dei Castelli di Jesi d.o.c. LUOMU

  |  

Pievalta (Barone Pizzini)   VERDICCHIO CLASSICO SUPERIORE (Luomu) LAATULUOKKA: Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. RYPÄLELAJIKE: 100 % Verdicchio VINIFIOINTI: kevyt puristus, käyminen lämpötilakontrolloiduissa terätankeissa. Kypsytys pullossa 1 kk.   Väri: Vaalean oljenkeltainen vihertävin sävyin. Tuoksu: Hedelmäinen, kukkea,yrttinen, limeä, päärynää, ananasta, jälkimaussa mantelia ja vaniljaa. Maku: kuiva, raikas, hedelmäinen, täyteläinen TARJOILULÄMPÖTILA: 10-12 °C TARJOILUEHDOTUS: Aperitiiviksi, Sopii erinomaisesti...

Read More