Cantina di Bacco | Portfolio Categories Punaviinit
36
archive,tax-portfolio_category,term-punaviinit,term-36,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Brunello di Montalcino Riserva docg (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Brunello di Montalcino Riserva docg   RYPÄLELAJIKE: 100% Sangiovese Grosso VINIFIOINTI:  Maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa. KYPSYTYS: Ensimmäinen vuosi 225-500 l tammitynnyreissä, seuraava vuosi isoissa ranskalaisissa tai slavonialaisissa tynnyreissä. IKÄÄNTYMINEN: Slavonialaisissa tammitynnyreissä 40 kuukautta. Pullossa 12kk. VÄRI: intensiivisen ja kirkkaan rubiinin punainen. TUOKSU: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen. MAKU: elegantti, harmoninen, monipuolinen,...

Read More

Brunello di Montalcino docg (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Brunello di Montalcino  D.O.C.G   RYPÄLELAJIKE: 100% Sangiovese Grosso VINIFIOINTI:  Maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa. IKÄÄNTYMINEN: Slavonialaisissa tammitynnyreissä 30 kuukautta. Pullossa 4kk. VÄRI: intensiivisen rubiinin punainen. TUOKSU: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen. MAKU: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien,lakritsin ja tupakanlehden vivahteita. Pitkä ja vahvajälkimaku. RUOKASUOSITUKSET: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt juustot TARJOILU: 18-20°C....

Read More

Rosso di Montalcino doc (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Rosso di Montalcino DOCG   RYPÄLELAJIKE: 100% Sangiovese IKÄÄNTYMINEN: Slavonialaisissa tammitynnyreissä 20 kuukautta.   VÄRI: intensiivisen rubiinin punainen. TUOKSU:intensiivinen hedelmäinen. Lakritsin, mustapippurin, punaisten hedelmien ja karhunvatukan aromi. MAKU: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien,lakritsin ja tupakanlehden vivahteita. Pitkä ja vahvajälkimaku. RUOKASUOSITUKSET: alkuruoat, voimakkaat liharuoat, kypsytetyt juustot TARJOILU: 18-20°C....

Read More

Cirneco Etna Rosso Doc “Cru”

  |     |   No comment

Luokitus: Red Etna D.O.C. Rypälelajike: Nerello Mascalese 100% Ikääntyminen: 12 kuukautta Ranskalaisissa Tonneau tammitynnyreissä (käytetty 2/3 kertaa), vähintään 3 vuotta pullossa. Väri: Rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla. Tuoksu: Intensiivinen ja elegantti, vaniljan, pienten hedelmien ja laavan vivahteita. Maku: Lämmin ja rikas, mutta tasapainoinen ja raikas. Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot. Tarjoilusuositus: 18°C  ...

Read More

Etna Rosso”Carusu” doc

  |     |   No comment

Type: Red Etna D.O.C. Rypälelajike: 80% Nerello Mascalese - 20% Nerello Cappuccio. Ikääntyminen: 6 kuukautta puutynnyrissä, vähintään 2 vuotta pullossa. Väri: Rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla. Tuoksu: Kypsän hedelmän, balsamicon, tupakanlehden ja laavan vivahteita. Maku: Maukas, dynaaminen, pitkä. Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, pasta, juustot. Tarjoilusuositus: 18°C...

Read More

Cratere Rosso IGT Sicilia

  |     |   No comment

Type: Red I.G.T. Sicily Rypälelajike: 80% Nerello Mascalese - 20% Petit Verdot Ikääntyminen: 6 kuukautta puutynnyrissä ja 24 kk pullossa. Väri: Rubiininpunainen, purppuranvärisillä heijastuksilla. Tuoksu: Kypsyneitä hedelmiä, balsamicoa, tupakanlehteä, kaakaojauhetta ja laavakiveä. Maku: Pitkä ja tasapainoinen. Ruokasuositukset: Punainen liha, riista, juustot. Tarjoilulämpötila: 16-18 C....

Read More

Brunello di Montalcino Vigna del Fiore

  |     |   No comment

Rypälelajike: Sangiovese 100% Ikääntyminen: 2 vuotta tammitynnyreissä, vähintään 4 kk pullossa. Väri: Kairkas rubiinin punainen Tuoksu: kypsien punaisten marjojen, kirsikan ja luumun vivahteita. Hienovarainen, mausteinen. Maku: Rikas, elegantti, pehmeä, pitkä. Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot. Tarjoilusuositus: 18°C...

Read More

Brunello di Montalcino docg

  |     |   No comment

Luokitus: Brunello di Montalcino DOCG Rypälelajike: Sangiovese 100% Ikääntyminen: 24 kuukautta tammitynnyreissä, 4 kuukautta pullossa. Väri: Kirkas rubiini, granaatti (garnet) Tuoksu: Intensiivinen kypsyneiden kirsikoiden aromi, sitruksen, mausteiden ja villiyrttijen vivahteella. Maku: Pehmeä, tasapainoinen ja pitkä. Hapan. Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, grilliruoka, juustot. Tarjoilusuositus: 18°C  ...

Read More

Nero d’Avola igt Luomu

  |     |   No comment

Nero d'Avola igt Rypäleet: Nero d'Avola Väri: Granaatinpunainen Tuoksu: Mustaherukka, luumu, kirsikka, savu Maku: Tasapainoinen, hedelmäinen, keskipitkä, hieman mausteinen   Ruokailusuositus: Pasta, lammas, nauta, grilliruoka Tarjoilu: 18-20°C   Alkoholi: 12,5%...

Read More

Perricone Eughenés doc (Sibiliana)

  |     |   No comment

PERRICONE SICILIA DOC   RYPÄLEET  Perricone 100% LUOKITUS: Sicilia DOC VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään. TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksussa mausteisuutta, katajanmarjaa, mustapippuria ja punaisia marjoja maku on elegantti, pehmeän tanniininen, pitkä ja...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close