Cantina di Bacco | Portfolio Categories Punaviinit
36
archive,tax-portfolio_category,term-punaviinit,term-36,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Brunello di Montalcino Riserva docg (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Brunello di Montalcino Riserva docg   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Kypsytys: ensimmäinen vuosi 225-500 l tammitynnyreissä, seuraava vuosi isoissa ranskalaisissa tai slavonialaisissa tynnyreissä Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 40 kuukautta, pullossa 12kk Väri: intensiivisen ja kirkkaan rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen,...

Read More

Brunello di Montalcino docg (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Brunello di Montalcino  D.O.C.G   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 30 kuukautta, pullossa 4kk Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt...

Read More

Rosso di Montalcino doc (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Rosso di Montalcino DOCG   Rypälelajike: 100% Sangiovese Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 20 kuukautta Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivisen hedelmäinen, lakritsin, mustapippurin, punaisten hedelmien ja karhunvatukan aromi Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt juustot Tarjoilu: 18-20°C...

Read More

Cirneco Etna Rosso Doc “Cru”

  |     |   No comment

Cirneco 'Cru' Etna Rosso DOC Rypälelajike: Nerello Mascalese 100% Ikääntyminen:  ranskalaisissa Tonneau tammitynnyreissä (käytetty 2/3 kertaa)  12kk, vähintään 3 vuotta pullossa Väri: rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: intensiivinen, elegantti, hedelmäinen, vaniljan ja laavan vivahteita Maku: lämmin ja rikas, mutta tasapainoinen ja raikas Ruokasuositukset: punainen liha, riista, juustot Tarjoilu: 18°C  ...

Read More

Etna Rosso”Carusu” doc

  |     |   No comment

Carusu Etna Rosso DOC   Rypälelajikkeet: 80% Nerello Mascalese - 20% Nerello Cappuccio Ikääntyminen: 6 kuukautta puutynnyrissä, vähintään 2 vuotta pullossa Väri: rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: kypsän hedelmän, balsamicon, tupakanlehden ja laavan vivahteita Maku: maukas, dynaaminen, pitkä Ruokasuositukset: punainen liha, riista, pasta, juustot Tarjoilu: 18°C...

Read More

Cratere Rosso IGT Sicilia

  |     |   No comment

Cratere I.G.T Rypälelajikkeet: 80% Nerello Mascalese - 20% Petit Verdot Ikääntyminen:  puutynnyrissä 6kk ja pullossa 24 kk Väri: rubiininpunainen purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: kypsyneitä hedelmiä, balsamicoa, tupakanlehteä, kaakaojauhetta ja laavakiveä Maku: pitkä ja tasapainoinen Ruokasuositukset: punainen liha, riista, juustot Tarjoilu: 16-18 °C...

Read More

Nero d’Avola igt Luomu

  |     |   No comment

Nero d'Avola igt Rypäleet: Nero d'Avola Väri: Granaatinpunainen Tuoksu: Mustaherukka, luumu, kirsikka, savu Maku: Tasapainoinen, hedelmäinen, keskipitkä, hieman mausteinen   Ruokailusuositus: Pasta, lammas, nauta, grilliruoka Tarjoilu: 18-20°C   Alkoholi: 12,5%...

Read More

Perricone Eughenés doc (Sibiliana)

  |     |   No comment

PERRICONE SICILIA DOC   RYPÄLEET  Perricone 100% LUOKITUS: Sicilia DOC VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään. TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksussa mausteisuutta, katajanmarjaa, mustapippuria ja punaisia marjoja maku on elegantti, pehmeän tanniininen, pitkä ja...

Read More

Frappato Cantina Sibiliana

  |     |   No comment

FRAPPATO TERRE SICILIANE IGP  RYPÄLEET  Frappato 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP  VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään.  TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksu mineraalinen, tumma ja marjaisa maku pitkä, hennon tanniinien, marjaisa .RUOKASUOSITUKSET: sopii monelle ruoalle,...

Read More

Passomaggio igt Luomu

  |     |   No comment

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE ROSSO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike: 55% Nero D’avola, 30% Merlot ja 15 % Cabernet Sauvignon Viinitarhojen sijainti: Castelbuono (PA) - C.da Santa Anastasia Collina del Frassino 400 m. merenpinnan yläpuolella Köynnökset per Ha: 4000 Satomäärä per Ha: 8000 kg Nero d’Avola / 6000 kg Merlot Sadonkorjuuaika:...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close