Portfolio Categories Punaviinit
-1
archive,tax-portfolio_category,term-punaviinit,term-36,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Brunello di Montalcino Riserva docg (Tenuta di Sesta)

  |  

Brunello di Montalcino Riserva docg   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Kypsytys: ensimmäinen vuosi 225-500 l tammitynnyreissä, seuraava vuosi isoissa ranskalaisissa tai slavonialaisissa tynnyreissä Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 40 kuukautta, pullossa 12kk Väri: intensiivisen ja kirkkaan rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen,...

Read More

Brunello di Montalcino docg (Tenuta di Sesta)

  |  

Brunello di Montalcino  D.O.C.G   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 30 kuukautta, pullossa 4kk Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt...

Read More

Rosso di Montalcino doc (Tenuta di Sesta)

  |  

Rosso di Montalcino DOCG   Rypälelajike: 100% Sangiovese Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 20 kuukautta Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivisen hedelmäinen, lakritsin, mustapippurin, punaisten hedelmien ja karhunvatukan aromi Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt juustot Tarjoilu: 18-20°C...

Read More

Cirneco Etna Rosso Doc “Cru”

  |  

Cirneco 'Cru' Etna Rosso DOC Rypälelajike: Nerello Mascalese 100% Ikääntyminen:  ranskalaisissa Tonneau tammitynnyreissä (käytetty 2/3 kertaa)  12kk, vähintään 3 vuotta pullossa Väri: rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: intensiivinen, elegantti, hedelmäinen, vaniljan ja laavan vivahteita Maku: lämmin ja rikas, mutta tasapainoinen ja raikas Ruokasuositukset: punainen liha, riista, juustot Tarjoilu: 18°C  ...

Read More

Etna Rosso”Carusu” doc

  |  

Carusu Etna Rosso DOC   Rypälelajikkeet: 80% Nerello Mascalese - 20% Nerello Cappuccio Ikääntyminen: 6 kuukautta puutynnyrissä, vähintään 2 vuotta pullossa Väri: rubiinin punainen, purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: kypsän hedelmän, balsamicon, tupakanlehden ja laavan vivahteita Maku: maukas, dynaaminen, pitkä Ruokasuositukset: punainen liha, riista, pasta, juustot Tarjoilu: 18°C...

Read More

Cratere Rosso IGT Sicilia

  |  

Cratere I.G.T Rypälelajikkeet: 80% Nerello Mascalese - 20% Petit Verdot Ikääntyminen:  puutynnyrissä 6kk ja pullossa 24 kk Väri: rubiininpunainen purppuranvärisillä heijastuksilla Tuoksu: kypsyneitä hedelmiä, balsamicoa, tupakanlehteä, kaakaojauhetta ja laavakiveä Maku: pitkä ja tasapainoinen Ruokasuositukset: punainen liha, riista, juustot Tarjoilu: 16-18 °C...

Read More

Nero d’Avola igt Luomu

  |  

Nero d'Avola igt Rypäleet: Nero d'Avola Väri: Granaatinpunainen Tuoksu: Mustaherukka, luumu, kirsikka, savu Maku: Tasapainoinen, hedelmäinen, keskipitkä, hieman mausteinen   Ruokailusuositus: Pasta, lammas, nauta, grilliruoka Tarjoilu: 18-20°C   Alkoholi: 12,5%...

Read More

Perricone Eughenés doc (Sibiliana)

  |  

PERRICONE SICILIA DOC   RYPÄLEET  Perricone 100% LUOKITUS: Sicilia DOC VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään. TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksussa mausteisuutta, katajanmarjaa, mustapippuria ja punaisia marjoja maku on elegantti, pehmeän tanniininen, pitkä ja...

Read More

Frappato Cantina Sibiliana

  |  

FRAPPATO TERRE SICILIANE IGP  RYPÄLEET  Frappato 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP  VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään.  TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksu mineraalinen, tumma ja marjaisa maku pitkä, hennon tanniinien, marjaisa .RUOKASUOSITUKSET: sopii monelle ruoalle,...

Read More

Passomaggio igt Luomu

  |  

Abbazia Santa Anastasia Luokitus: IGP TERRE SICILIANE ROSSO Sertifikaatti: Luomu Enologi: Gianfranco Cordero Rypälelajike: 55% Nero D’avola, 30% Merlot ja 15 % Cabernet Sauvignon Viinitarhojen sijainti: Castelbuono (PA) - C.da Santa Anastasia Collina del Frassino 400 m. merenpinnan yläpuolella Köynnökset per Ha: 4000 Satomäärä per Ha: 8000 kg Nero d’Avola / 6000 kg Merlot Sadonkorjuuaika:...

Read More