Portfolio Categories Ronco Margherita
-1
archive,tax-portfolio_category,term-ronco-margherita,term-49,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Picolit dei Colli Orientali docg

  |  

Rypäle: 100% Picolit Sadonkorjuu tapahtuu lokakuun puolessa välissä, jonka ohessa tehdään rypäleiden laaduntarkastus. Vinifionti tapahtuu pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä ja kestää ainakin 18kk. Viini ikääntyy pullossa 18kk. Väri: kirkas kullankeltainen Tuoksu: makeiset, leivonnaiset, aprikoosi, viikuna, acacia hunaja ja appelsiinin kukka. Maku: pehmeä, hapan, tasapainoinen. Vahva jälkimaku, jossa tulee esiin inkivääri ja exoottiset...

Read More

Rosso Piculit neri igp

  |  

Alue: Pedemontana Pordenonese, Pinzano al Tagliamento Rypälelajike: 100% Musta Piculit Sadonkorjuu kestää syyskuun puolestavälistä lokakuun alkuun. Vinifiointi: 12kuukautta Ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 6kk pullossa. Väri: Vaalea rubiinin punainen Tuoksu: pienet marjat, punaiset hedelmät, marasca (kirsikka), mausteet. Maku: Tanniininen, lämmin, täyteläinen ja intsensiivinen Ruokailusuositus: Riista ja vanhat juustot. Tarjoilu: 17-18 ° C Alkoholi: 13.5% Vol....

Read More

Ribolla Gialla doc

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: 100% Ribolla Gialla Sadonkorjuu lokakuussa, jolloin tehdään myös rypäleiden laatutarkastus. Vinifiointi: ruostumattomissa terästynnyreissä 5kk. Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla. Tuoksu: Elegantti ja intensiivinen tuoksu, hedelmäinen ja raikas. Maku: Kuiva ja hapokas. Keltainen persikka, kvitteni. Sopii erityisen hyvin kalaruokien ja vihannesten kanssa. Serving temperature: 8-10 ° C Alcohol content: 13%...

Read More

Friulano doc Ronco Margherita

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: 100% Friulano Sadonkorjuu syyskuun puolessavälissä, jolloin tehdään myös rypäleiden laatutarkastus. Vinifiointi: ruostumattomissa terästynnyreissä 5kk. Väri: Kirkas oljenkeltainen Tuoksu: manteli Maku: tasapainoinen ja elegantti, suolainen Sopii erityisen hyvin aperitiivina, juustojen, salamien, kalaruokien, valkoisen lihan ja vihannesten kanssa. Serving temperature: 10-12 ° C Alcohol content: 13% Vol.  ...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close