Portfolio Categories Ronco Margherita
-1
archive,tax-portfolio_category,term-ronco-margherita,term-49,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Picolit dei Colli Orientali docg

  |  

Rypäle: 100% Picolit Sadonkorjuu tapahtuu lokakuun puolessa välissä, jonka ohessa tehdään rypäleiden laaduntarkastus. Vinifionti tapahtuu pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä ja kestää ainakin 18kk. Viini ikääntyy pullossa 18kk. Väri: kirkas kullankeltainen Tuoksu: makeiset, leivonnaiset, aprikoosi, viikuna, acacia hunaja ja appelsiinin kukka. Maku: pehmeä, hapan, tasapainoinen. Vahva jälkimaku, jossa tulee esiin inkivääri ja exoottiset...

Read More

Rosso Piculit neri igp

  |  

Alue: Pedemontana Pordenonese, Pinzano al Tagliamento Rypälelajike: 100% Musta Piculit Sadonkorjuu kestää syyskuun puolestavälistä lokakuun alkuun. Vinifiointi: 12kuukautta Ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 6kk pullossa. Väri: Vaalea rubiinin punainen Tuoksu: pienet marjat, punaiset hedelmät, marasca (kirsikka), mausteet. Maku: Tanniininen, lämmin, täyteläinen ja intsensiivinen Ruokailusuositus: Riista ja vanhat juustot. Tarjoilu: 17-18 ° C Alkoholi: 13.5% Vol....

Read More

Ribolla Gialla doc

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: 100% Ribolla Gialla Sadonkorjuu lokakuussa, jolloin tehdään myös rypäleiden laatutarkastus. Vinifiointi: ruostumattomissa terästynnyreissä 5kk. Väri: oljenkeltainen vihreillä heijastuksilla. Tuoksu: Elegantti ja intensiivinen tuoksu, hedelmäinen ja raikas. Maku: Kuiva ja hapokas. Keltainen persikka, kvitteni. Sopii erityisen hyvin kalaruokien ja vihannesten kanssa. Serving temperature: 8-10 ° C Alcohol content: 13%...

Read More

Friulano doc Ronco Margherita

  |  

Alue: DOC Friuli Venezia Giulia Rypälelajike: 100% Friulano Sadonkorjuu syyskuun puolessavälissä, jolloin tehdään myös rypäleiden laatutarkastus. Vinifiointi: ruostumattomissa terästynnyreissä 5kk. Väri: Kirkas oljenkeltainen Tuoksu: manteli Maku: tasapainoinen ja elegantti, suolainen Sopii erityisen hyvin aperitiivina, juustojen, salamien, kalaruokien, valkoisen lihan ja vihannesten kanssa. Serving temperature: 10-12 ° C Alcohol content: 13% Vol.  ...

Read More