Cantina di Bacco | Portfolio Categories Roseviinit
37
archive,tax-portfolio_category,term-roseviinit,term-37,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Five Roses I.G.T. Salento

  |     |   No comment

Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Rypälelajikkeet: Negroamaro (90 %) ja Malvasia nera di Lecce (10 %) Tuotantoalue: Salice Salentinon kunta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuuun jälkimmäisellä puoliskolla. Viinin valmistus: Rypäleiden annetaan liota kuorineen 10- 12 tuntia (10°C). Rypälemehun paras osa (enintään 35 %) erotetaan ja kirkastetaan seisottamalla, ja...

Read More

Rosamara d.o.c. (Garda Classico Chiaretto)

  |     |   No comment

Perinteistä viininvalmistusta vapaa juoksutus (free run) menetelmällä. Näin kerätään talteen paras rypälemehu. Tällä tavalla saadaanRosamara1 maksimissaan 55 % mehusta. Tuottaja: Costaripa Alue/luokitus: Lombardia/Moniga del Garda Rypäleet: Sangiovese, Groppello, Marzemino ja Barbera Viinin luonnehdinta: Väri: vaalean pinkki ruusunkukka. Tuoksu: leveä, kutsuva, elegantti ja hienostunut. Häivähdys orapihlajan marjoja, mustia kirsikoita ja...

Read More

Rosé Piemonte

  |     |   No comment

Rypälelajike: Barbera, Dolcetto and Nebbiolo Alue: Piemonte D.O.C. Sadonkorjuu alkaa syyskuussa ja kestää kuukauden. Ikääntyminen 2kk, jonka jälkeen viini pullotetaan. Ruokailusuositus: Alkuruoat, pasta, risotto ja valkoinen liha. Erinomainen keittojen ja merenelävien kanssa. Aperitiivina ja seurustelujuomana. Tarjoilulämpötila: 8°-10°C...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close