Portfolio Categories Roseviinit
-1
archive,tax-portfolio_category,term-roseviinit,term-37,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Five Roses I.G.T. Salento

  |  

Tuottaja: Leone de Castris Alue/luokitus: Puglia IGT Rypälelajikkeet: Negroamaro (90 %) ja Malvasia nera di Lecce (10 %) Tuotantoalue: Salice Salentinon kunta. Sadonkorjuu: Rypäleet korjataan käsin syyskuuun jälkimmäisellä puoliskolla. Viinin valmistus: Rypäleiden annetaan liota kuorineen 10- 12 tuntia (10°C). Rypälemehun paras osa (enintään 35 %) erotetaan ja kirkastetaan seisottamalla, ja...

Read More

Rosamara d.o.c. (Garda Classico Chiaretto)

  |  

Perinteistä viininvalmistusta vapaa juoksutus (free run) menetelmällä. Näin kerätään talteen paras rypälemehu. Tällä tavalla saadaanRosamara1 maksimissaan 55 % mehusta. Tuottaja: Costaripa Alue/luokitus: Lombardia/Moniga del Garda Rypäleet: Sangiovese, Groppello, Marzemino ja Barbera Viinin luonnehdinta: Väri: vaalean pinkki ruusunkukka. Tuoksu: leveä, kutsuva, elegantti ja hienostunut. Häivähdys orapihlajan marjoja, mustia kirsikoita ja...

Read More

Rosé Piemonte

  |  

Rypälelajike: Barbera, Dolcetto and Nebbiolo Alue: Piemonte D.O.C. Sadonkorjuu alkaa syyskuussa ja kestää kuukauden. Ikääntyminen 2kk, jonka jälkeen viini pullotetaan. Ruokailusuositus: Alkuruoat, pasta, risotto ja valkoinen liha. Erinomainen keittojen ja merenelävien kanssa. Aperitiivina ja seurustelujuomana. Tarjoilulämpötila: 8°-10°C...

Read More