Portfolio Categories Sallier de la Tour
-1
archive,tax-portfolio_category,term-sallier-de-la-tour,term-72,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Grillo doc

  |  

  Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily Rypälelajike: Grillo Fermentointi: Traditional for white Fermentointi lämpötila: 16° C Fermentoinnin kesto: 15 days Ikääntyminen: Ruostumattomissa terästynnyreissä 4 kuukautta. Väri: Haalean oljenkeltainen vihreillä vivahteilla Tuoksu: Kypsä persikka, hunajameloni, eksoottiset hedelmät Maku: Keskipitkä, sitruksinen, vähän hapan Ruokailusuositus: Aperitiivina, vihannekset, valkoinen liha, kala Alkoholi: 13%...

Read More

La Monaca Igt

  |  

La Monaca   Rypäle: Syrah. Apellaatio: Sisilia I.G.T. Viini tarhat: Pernice Estate - Monreale (Palermo) - Sisilia. Sadonkorjuu: Syyskuun puoliväli Käymislämpötila: 25-30°C. Käymisen kesto: n. 15 päivää Malolaktinen käyminen: kokonaisuudessaan kyllä Ikäännytys: ranskalaisessa tammessa 18 kuukautta. Alkoholi: 14% Vol.   Tasting notes: Väri: kirkkaan rubiinin punainen Tuoksu : voimakas, mausteinen, yrttinen, vivahteita balsamiviinietikasta, suklaata ja tynnyrikypsytyksen tuomaa vaniljaa. Maku: elegantti,...

Read More

Syrah doc Sallier de la Tour

  |  

Alue: Sallier de La Tour Estate – Monreale – Sicily Rypälelajike: Syrah Fermentointi: Yleinen punaviineille Fermentointilämpötila: 28° C Maserointi: 20 päivää Ikääntyminen: 30%  ajasta (noin 12 kuukautta) 225 litrasissa Ranskalaisissa tammitynnyreissä (Allier and Tronçais), 70% ruostumattomissa terästynnyreissä. Tuoksu: Hedelmä, mustaherukan ja mausteiden vivahteita Väri: Rubiinin punainen purppuran vivahteilla Maku: Intensiivinen Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot Alkoholi: 14%...

Read More