Portfolio Categories San Patrignano
-1
archive,tax-portfolio_category,term-san-patrignano,term-54,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Noi- Colli di Rimini rosso doc

  |  

Rypälelajikkeet: Sangiovese , Cabernet Sauvignon, Merlot Sadonkorjuu: käsinpoiminta (Merlot syyskuun alussa, Sangiovese ja Cabernet syyskuun loppu /lokakuun alku) 5500 kg/ha Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa riittävän ajan riippuen vuosikerrasta, ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa tammisaaveissa, jossa...

Read More

Ora- Sangiovese di Romagna superiore doc

  |  

Rypälelajikkeet: Sangiovese (100 %) Sadonkorjuu: käsinpoiminta, syyskuun puoliväli, 5000 kg /ha Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa terästankeissa, jossa myös tapahtuu malolaktinen toinen käyminen. Kypsytys: riittävän pitkään suurissa tammitynnyreissä, jotta maku tyydyttää enologia Tasting...

Read More

Aulente Rosso Igt rosso del Rubicone

  |  

AULENTE, I.G.T. ROSSO RUBICONE Rypälelajikkeet: Sangiovese (100 %) Sadonkorjuu:  sadonkorjuu käsinpoimintana  syyskuun puolivälissä, 5200 kg/ha Vinifiointi:  kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa riittävän ajan riippuen vuosikerrasta, ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa terästankeissa, jossa myös tapahtuu toinen käyminen (malolaktinen). Kypsytys: lyhyt...

Read More