Cantina di Bacco | Portfolio Categories San Patrignano
54
archive,tax-portfolio_category,term-san-patrignano,term-54,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Noi- Colli di Rimini rosso doc

  |     |   No comment

Rypälelajikkeet: Sangiovese , Cabernet Sauvignon, Merlot Sadonkorjuu: käsinpoiminta (Merlot syyskuun alussa, Sangiovese ja Cabernet syyskuun loppu /lokakuun alku) 5500 kg/ha Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa riittävän ajan riippuen vuosikerrasta, ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa tammisaaveissa, jossa...

Read More

Ora- Sangiovese di Romagna superiore doc

  |     |   No comment

Rypälelajikkeet: Sangiovese (100 %) Sadonkorjuu: käsinpoiminta, syyskuun puoliväli, 5000 kg /ha Vinifiointi: kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa terästankeissa, jossa myös tapahtuu malolaktinen toinen käyminen. Kypsytys: riittävän pitkään suurissa tammitynnyreissä, jotta maku tyydyttää enologia Tasting...

Read More

Aulente Rosso Igt rosso del Rubicone

  |     |   No comment

AULENTE, I.G.T. ROSSO RUBICONE Rypälelajikkeet: Sangiovese (100 %) Sadonkorjuu:  sadonkorjuu käsinpoimintana  syyskuun puolivälissä, 5200 kg/ha Vinifiointi:  kevyt puristus, jonka jälkeen rypälemehun on kuorikontaktissa riittävän ajan riippuen vuosikerrasta, ja sitä pumpataan säännöllisesti, jotta saadaan haluttuja ominaisuuksia viiniin. Viini käy viileässä lämpötilassa terästankeissa, jossa myös tapahtuu toinen käyminen (malolaktinen). Kypsytys: lyhyt...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close