Cantina di Bacco | Portfolio Categories Sella & Mosca
69
archive,tax-portfolio_category,term-sella-mosca,term-69,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Monteluce Alghero Passito doc

  |     |   No comment

Monteluce Alghero Passito doc Rypälelajike: Nasco 100%. Väri: Kullankeltainen, meripihkan vivahteella. Tuoksu: Hunaja, valkoinen myski, appelsiininkukka, sokeroitu aprikoosi ja mausteet. Maku: Dynaaminen kiehtovalla trooppisella jälkimaulla. Ruokasuositus: Jälkiruoat, kuivatut hedelmät, alkuruoat Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Marchese di Villamarina D.O.C.

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC LAATULUOKKA: Marchese di Villamarina Alghero DOC RYPÄLELAJIKKEET: 100 % Cabernet Sauvignon TUOTANTOALUE: Sellan & Moscan viinitarhat, joissa köynnökset kasvavat rautapitoisessa savi- ja hiekkamaassa. SADONKORJUU: Rypäleet korjataan Algheron aurinkoisina ja tuulisina loppusyksyn päivinä, kun niiden yrttimäisyys on lieventynyt. VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan ja ne maseroituvat 4—5 päivää 15 asteessa....

Read More

Tanca Farra’ D.O.C.

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC LAATULUOKKA: Tanca Farrà Alghero DOC RYPÄLELAJIKKEET: Cannonau ja Cabernet Sauvignon TUOTANTOALUE: Sellan & Moscan viinitarhan koillisosa. Osan murteellinen nimi on Tanca Farrà. Köynnökset kasvavat kovassa savimaassa, jossa on runsaasti rautaa ja josta rypäleet saavat ryhdikkään luonteensa. SADONKORJUU: Molemmat lajikkeet korjataan täysin kypsinä, Cannonau syyskuun lopussa ja Cabernet...

Read More

Terrerare Carignano del Sulcis Riserva D.O.C.

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC LAATULUOKKA: Carignano del Sulcis DOC RYPÄLELAJIKE: Carignano, kuuluisa Välimeren lajike, on sopeutunut hyvin Sardinian vaativiin oloihin. TUOTANTOALUE: Sulcis-alue Sardinian lounaisrannikolla Capo Teuladan ja Iglesiente-vuorten välissä. SADONKORJUU: Rypäleet korjataan lokakuun ensimmäisellä viikolla. VIININ VALMISTUS: Rypäleet puristetaan ja ne fermentoituvat 30 asteessa 10—15 päivän ajan. Nopean fermentoitumisen jälkeen rypälemassa käy...

Read More

Cannonau di Sardegna Riserva D.O.C.

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOC RYPÄLELAJIKE: 100 % Cannonau. Sardinian kuuluisin punainen rypälelajike tunnetaan Ranskassa Grenachena, Espanjassa Alicantena ja Veneton maakunnassa Italiassa Tocai Rossona. TUOTANTOALUE: Cannonau-rypäle viihtyy sekä Sardinian rannikoiden lämpimillä hiekkamailla että sisämaan kuivilla, kivikkoisilla rinteillä. Viinin rypäleet tuotetaan Sellan & Moscan viinitarhoissa saaren kaakkoisosassa, merituulien syleilyssä. SADONKORJUU: Rypäleet korjataan...

Read More

Terre Bianche Torbato doc

  |     |   No comment

Rypälelajike: Torbato Tuotantoalue: Alghero, Sardinia Maaperä: kalkkimaata, vanhaa meren pohjaa Satomäärät: 75 hl/ha Sadonkorjuu: myöhään kypsyvä lajike, syyskuun loppu, lokakuun alku Vinifiointi: Kevyt puristus, jonka jälkeen lyhyt kuorikontakti viileässä lämpötilassa, joka pehmentää rypäleelle ominaista voimakasta hapokkuutta. Kirkastettu rypälemehu käy viileässä lämpötilassa n. 20 päivää. Tasting notes: Väri: oljenkeltainen,...

Read More

Monteoro Vermentino di Gallura D.O.C.G.

  |     |   No comment

ALUE/LUOKITUS: Sardegna/DOCG LAATULUOKKA: Monteoro Vermentino di Gallura DOCG RYPÄLELAJIKE: Vermentino, luultavasti espanjalaista alkuperää oleva Välimeren rypäle, menestyy Italian länsirannikolla, parhaiten kuitenkin Sardiniassa. TUOTANTOALUE: Limbara-vuoren eteläiset kukkulat Gallurassa, Sardiniassa. Lajike viihtyy graniittisessa maassa ja kuumassa ilmastossa, jossa on sopivan suuret lämpötilanvaihtelut yön ja päivän välillä. SADONKORJUU: Rypäleet korjataan syyskuun loppupuolella,...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close