Cantina di Bacco | Portfolio Categories Sergio Mottura
91
archive,tax-portfolio_category,term-sergio-mottura,term-91,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |     |   No comment

LATOUR A CIVITELLA Grechetto di Civitella d'Agliano I.G.T. Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: Fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä. Väri: Vahva kultaine. Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä. Tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla. Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilulämpötila: 10-12°c...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |     |   No comment

Orvieto D.O.C. Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä. Väri: Vaalean keltainen kultaisilla vivahteilla.A clear pale yellow with natural golden highlights, it has the fruity fragrant aromas typical of this area, with hints of wild mint and aromatic herbs. Tuoksu: Hedelmäinen aromi, jossa kosketus villiä...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close