Portfolio Categories Sergio Mottura
-1
archive,tax-portfolio_category,term-sergio-mottura,term-91,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |  

Latour a Civitella Civitella d'Agliano I.G.T.   Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä Väri: vahva kullankeltainen Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä, tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |  

Orvieto D.O.C.   Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Väri: vaalean kullankeltainen Tuoksu: hedelmäinen, villiä minttua ja aromaattisia yrttejä Maku: kuiva, mutta tasapainoinen, hieman karvas jälkimaku Ruokasuositukset: aperitiivi, pastaruoat, vihannekset, valkoinen liha, kala ja juustot Tarjoilu: 8°C Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä....

Read More