Cantina di Bacco | Portfolio Categories Sergio Mottura
91
archive,tax-portfolio_category,term-sergio-mottura,term-91,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

LATOUR A CIVITELLA IGT

  |     |   No comment

Latour a Civitella Civitella d'Agliano I.G.T.   Rypälelajike: 100% Grechetto Fermentointi: fermentointi tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä Väri: vahva kullankeltainen Tuoksu: elegantti, monipuolinen, puisella vivahteella. Maku: vaaleat hedelmät, sitrus, lämmin voi ja hasselpähkinä, tasapainoinen, raikas hedelmäisellä ja vaniljaisella jälkimaulla Ruokasuositukset: Sopii hyvin yhteen alkuruokien, valkoisen lihan, kalan ja mausteisten ruokien kanssa. Tarjoilu: 10-12°C  ...

Read More

Orvieto Secco Doc Sergio Mottura

  |     |   No comment

Orvieto D.O.C.   Rypälelajike: Procanico 45%, Verdello 25%, Grechetto 20%, Rupeccio 10% Väri: vaalean kullankeltainen Tuoksu: hedelmäinen, villiä minttua ja aromaattisia yrttejä Maku: kuiva, mutta tasapainoinen, hieman karvas jälkimaku Ruokasuositukset: aperitiivi, pastaruoat, vihannekset, valkoinen liha, kala ja juustot Tarjoilu: 8°C Yksi Italian vanhimmista valkoviineistä....

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close