Cantina di Bacco | Portfolio Categories Sibiliana
74
archive,tax-portfolio_category,term-sibiliana,term-74,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Perricone Eughenés doc (Sibiliana)

  |     |   No comment

PERRICONE SICILIA DOC   RYPÄLEET  Perricone 100% LUOKITUS: Sicilia DOC VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään. TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksussa mausteisuutta, katajanmarjaa, mustapippuria ja punaisia marjoja maku on elegantti, pehmeän tanniininen, pitkä ja...

Read More

Frappato Cantina Sibiliana

  |     |   No comment

FRAPPATO TERRE SICILIANE IGP  RYPÄLEET  Frappato 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP  VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään.  TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksu mineraalinen, tumma ja marjaisa maku pitkä, hennon tanniinien, marjaisa .RUOKASUOSITUKSET: sopii monelle ruoalle,...

Read More

Catarratto Lucido igp

  |     |   No comment

CATARRATTO LUCIDO EUGHENÉS   RYPÄLEET  Catarratto Lucido 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hento, hieman kukkea, kurjenmiekkaa maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSITUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha. SÄILYTYS Max 2 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Grecanico Cantina Sibiliana

  |     |   No comment

GRECANICO TERRE SICILIANE IGP   RYPÄLEET  Grecanico 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hennon sitruksinen, persikkainen maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSUOTUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha, myös puolikovat juustot. SÄILYTYS Max 1,5 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close