Portfolio Categories Sibiliana
-1
archive,tax-portfolio_category,term-sibiliana,term-74,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Perricone Eughenés doc (Sibiliana)

  |  

PERRICONE SICILIA DOC   RYPÄLEET  Perricone 100% LUOKITUS: Sicilia DOC VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään. TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksussa mausteisuutta, katajanmarjaa, mustapippuria ja punaisia marjoja maku on elegantti, pehmeän tanniininen, pitkä ja...

Read More

Frappato Cantina Sibiliana

  |  

FRAPPATO TERRE SICILIANE IGP  RYPÄLEET  Frappato 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP  VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Rypälemehu ja rypäleenkuoret jäähdytetään 26,5ºC asteeseen ja siirretään terästankkeihin maceroitumaan ja käymään 12-15 päiväksi, jonka jälkeen se siirretään toiseen tankkiin 18-20 ºC ikääntymään.  TASTING NOTES: Rubiininpunainen väri tuoksu mineraalinen, tumma ja marjaisa maku pitkä, hennon tanniinien, marjaisa .RUOKASUOSITUKSET: sopii monelle ruoalle,...

Read More

Catarratto Lucido igp

  |  

CATARRATTO LUCIDO EUGHENÉS   RYPÄLEET  Catarratto Lucido 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hento, hieman kukkea, kurjenmiekkaa maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSITUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha. SÄILYTYS Max 2 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More

Grecanico Cantina Sibiliana

  |  

GRECANICO TERRE SICILIANE IGP   RYPÄLEET  Grecanico 100% LUOKITUS: Terre Siciliane IGP VINIFIOINTI JA IKÄÄNYTYS: Kevyt puristus, jäähdytys 16ºC, käyminen valikoiduilla hiivoilla 16º-18º C 15-18 päivää. Ikäännytys lämpötila kontrolloiduissa terästankeissa. TASTING NOTES: oljenkeltainen väri. vihrein heijastuksin. tuoksu hennon sitruksinen, persikkainen maku hedelmäinen, sitruksinen, mineraalinen jälkimaku. RUOKASUOSUOTUKSET: kalat, äyriäiset, vaalea liha, myös puolikovat juustot. SÄILYTYS Max 1,5 vuotta TARJOILULÄMPÖTILA 8°/10°C...

Read More