Cantina di Bacco | Portfolio Categories Tasca d’Almerita
70
archive,tax-portfolio_category,term-tasca-dalmerita,term-70,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Etna Bianco “Buonora” doc

  |     |   No comment

Alue: Mount Etna – contrada Montedolce, Castiglione di Sicilia – Catania, Sicil Rypälelajike: Carricante Fermentointi: Terästynnyreissä Fermentointilämpötila: 16-18° C Maserointi: 12 päivää Ikääntyminen: Terästynnyreissä 4kk Tuoksu: Hedelmä, mustaherukan ja mausteiden vivahteita Väri: Rubiinin punainen purppuran vivahteilla Maku: Intensiivinen Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot Alkoholi: 14%...

Read More

Ghiaia Nera doc Etna

  |     |   No comment

Rypälelajike: Nerello Mascalese Ikääntyminen: Slavonialaisissa tammitynnyreissä 18 kuukautta, 4 kuukautta pullossa Väri: Haaleanpunainen, kirkas Tuoksu: viinimarjat, karpalo, minttu Maku: Punaiset hedelmät, greippi Ruokasuositukset: Kana, kala, merenelävät, juustot Tarjoilulämpötila: 13°c  ...

Read More

Chardonnay doc Contea Sclafani San Francesco

  |     |   No comment

Rypälelajike: Chardonnay Ikääntyminen: 8 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, 6 kuukautta pullossa Väri: Kullankeltainen Tuoksu: ananas, hedelmät (yleisesti), päärynä, valkosuklaa, hasselpähkinä ja briossi Maku: Rikas, pitkä Ruokasuositukset: Kana, kala Tarjoilulämpötila: 12°c...

Read More

Regaleali Bianco doc

  |     |   No comment

Alue: Sicilia Rypäleet: Grecanico (36%), Catarratto (34%), Inzolia (20%), Chardonnay (10%). Appellaatio: White - Sicilia DOC. Käyminen: Terästankeissa Käymislämpötila: 14/16°C. Käymisen kesto: n. 15 päivää Malolaktinen käyminen: Ei Kypsytys: 3 kk terästankeissa Alkoholi: 12.00% Vol. Väri: kirkas, oljenkeltainen vaalean vihrein heijastuksin. Tuoksu: raikas, hedelmäinen, omenaa, päärynää, persikkaa ja sitrusta Maku: Mielyttävän raikas, intensiivinen. Pitkä hedlemäinen jälkimaku Ruokailusuositus: Alkuruoka,...

Read More

Rosso del conte doc

  |     |   No comment

Alue: Sicilia Rypäleet: Valikoma parhaita Nero d’Avola rypäleitä (55%), Perricone (17%) ja muita punaisia D.O.C. hyväksyttyjä lajikkeita Appellaatio: Rosso DOC Contea di Sclafani. Kasvu alue: Regaleali Estate – Palermo - Sisilia. Sadonkorjuu: elokuun lopusta syyskuun puoleenväliin Käyminen: terästankeissa Käymislämpötila: 20-28°C. Käymisen kesto: 20 päivää. Malolaktinen Käyminen: kyllä Kypsytys: 18 kuukautta 225 l uusissa ranskalaisissa...

Read More

Cygnus doc

  |     |   No comment

Alue: Regaleali – Palermo – Sicily Rypälelajike: Nero d’Avola 55% and Cabernet Sauvignon 45% Fermentointi: Tyypillinen punaviineille Maserointi: 2 viikkoa Ikääntyminen: Ranskalaisissa tammitynnyreissä (Allier ja Troncais) 14 kuukautta. 4 kuukautta pullossa. Väri: Tummanpunainen (rubiini) Tuoksu: Mustaherukka, tupakka, vadelma, tupakka, pippuri, vanilja Maku: Hedelmäinen, tasapainoinen, melko pitkä Ruokailusuositus: Punainen liha, grilliruoka, Alkoholi: 14%  ...

Read More

Lamuri doc

  |     |   No comment

Alue: SiciliaLamri Rypäle: Nero d’Avola. Appellaatio: Red - Sicilia I.G.T. Sato per Ha: 7.8 t. Käyminen: terästankeissa. Käymislämpötila: 26/28°C. Maseraatio:10 päivää. Malolaktinen Käyminen: Kyllä Kypsytys: 50% terästankeissa, 50% Slavonian tammitynnyreissä, 30 ja 60 hl 6 kk. Alkoholi %: 13.50% Vol. Viinin analyyttinen data: pH 3.67 - TA 5.50 g/l - RS 1.70 g/l - TE...

Read More

Regaleali Rosso doc

  |     |   No comment

Alue: Sicilia Rypäle: Nero d’Avola. Appellaatio:Igt Sicilia Sato per Ha: 7.8 t. Käyminen: terästankeissa. Käymislämpötila: 26/28°C. Maseraatio:10 päivää. Malolaktinen Käyminen: Kyllä Kypsytys: 50% terästankeissa, 50% Slavonian tammitynnyreissä, 30 ja 60 hl 6 kk. Alkoholi %: 13.50% Vol. Viinin analyyttinen data: pH 3.67 - TA 5.50 g/l - RS 1.70 g/l - TE 31.00 g/l. Tasting...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close