Portfolio Categories Tasca d’Almerita
-1
archive,tax-portfolio_category,term-tasca-dalmerita,term-70,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Etna Bianco “Buonora” doc

  |  

Alue: Mount Etna – contrada Montedolce, Castiglione di Sicilia – Catania, Sicil Rypälelajike: Carricante Fermentointi: Terästynnyreissä Fermentointilämpötila: 16-18° C Maserointi: 12 päivää Ikääntyminen: Terästynnyreissä 4kk Tuoksu: Hedelmä, mustaherukan ja mausteiden vivahteita Väri: Rubiinin punainen purppuran vivahteilla Maku: Intensiivinen Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot Alkoholi: 14%...

Read More

Ghiaia Nera doc Etna

  |  

Rypälelajike: Nerello Mascalese Ikääntyminen: Slavonialaisissa tammitynnyreissä 18 kuukautta, 4 kuukautta pullossa Väri: Haaleanpunainen, kirkas Tuoksu: viinimarjat, karpalo, minttu Maku: Punaiset hedelmät, greippi Ruokasuositukset: Kana, kala, merenelävät, juustot Tarjoilulämpötila: 13°c  ...

Read More

Chardonnay doc Contea Sclafani San Francesco

  |  

Rypälelajike: Chardonnay Ikääntyminen: 8 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, 6 kuukautta pullossa Väri: Kullankeltainen Tuoksu: ananas, hedelmät (yleisesti), päärynä, valkosuklaa, hasselpähkinä ja briossi Maku: Rikas, pitkä Ruokasuositukset: Kana, kala Tarjoilulämpötila: 12°c...

Read More

Regaleali Bianco doc

  |  

Alue: Sicilia Rypäleet: Grecanico (36%), Catarratto (34%), Inzolia (20%), Chardonnay (10%). Appellaatio: White - Sicilia DOC. Käyminen: Terästankeissa Käymislämpötila: 14/16°C. Käymisen kesto: n. 15 päivää Malolaktinen käyminen: Ei Kypsytys: 3 kk terästankeissa Alkoholi: 12.00% Vol. Väri: kirkas, oljenkeltainen vaalean vihrein heijastuksin. Tuoksu: raikas, hedelmäinen, omenaa, päärynää, persikkaa ja sitrusta Maku: Mielyttävän raikas, intensiivinen. Pitkä hedlemäinen jälkimaku Ruokailusuositus: Alkuruoka,...

Read More

Rosso del conte doc

  |  

Alue: Sicilia Rypäleet: Valikoma parhaita Nero d’Avola rypäleitä (55%), Perricone (17%) ja muita punaisia D.O.C. hyväksyttyjä lajikkeita Appellaatio: Rosso DOC Contea di Sclafani. Kasvu alue: Regaleali Estate – Palermo - Sisilia. Sadonkorjuu: elokuun lopusta syyskuun puoleenväliin Käyminen: terästankeissa Käymislämpötila: 20-28°C. Käymisen kesto: 20 päivää. Malolaktinen Käyminen: kyllä Kypsytys: 18 kuukautta 225 l uusissa ranskalaisissa...

Read More

Cygnus doc

  |  

Alue: Regaleali – Palermo – Sicily Rypälelajike: Nero d’Avola 55% and Cabernet Sauvignon 45% Fermentointi: Tyypillinen punaviineille Maserointi: 2 viikkoa Ikääntyminen: Ranskalaisissa tammitynnyreissä (Allier ja Troncais) 14 kuukautta. 4 kuukautta pullossa. Väri: Tummanpunainen (rubiini) Tuoksu: Mustaherukka, tupakka, vadelma, tupakka, pippuri, vanilja Maku: Hedelmäinen, tasapainoinen, melko pitkä Ruokailusuositus: Punainen liha, grilliruoka, Alkoholi: 14%  ...

Read More

Lamuri doc

  |  

Alue: SiciliaLamri Rypäle: Nero d’Avola. Appellaatio: Red - Sicilia I.G.T. Sato per Ha: 7.8 t. Käyminen: terästankeissa. Käymislämpötila: 26/28°C. Maseraatio:10 päivää. Malolaktinen Käyminen: Kyllä Kypsytys: 50% terästankeissa, 50% Slavonian tammitynnyreissä, 30 ja 60 hl 6 kk. Alkoholi %: 13.50% Vol. Viinin analyyttinen data: pH 3.67 - TA 5.50 g/l - RS 1.70 g/l - TE...

Read More

Regaleali Rosso doc

  |  

Alue: Sicilia Rypäle: Nero d’Avola. Appellaatio:Igt Sicilia Sato per Ha: 7.8 t. Käyminen: terästankeissa. Käymislämpötila: 26/28°C. Maseraatio:10 päivää. Malolaktinen Käyminen: Kyllä Kypsytys: 50% terästankeissa, 50% Slavonian tammitynnyreissä, 30 ja 60 hl 6 kk. Alkoholi %: 13.50% Vol. Viinin analyyttinen data: pH 3.67 - TA 5.50 g/l - RS 1.70 g/l - TE 31.00 g/l. Tasting...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close