Portfolio Categories Tasca d’Almerita
-1
archive,tax-portfolio_category,term-tasca-dalmerita,term-70,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Etna Bianco “Buonora” doc

  |  

Alue: Mount Etna – contrada Montedolce, Castiglione di Sicilia – Catania, Sicil Rypälelajike: Carricante Fermentointi: Terästynnyreissä Fermentointilämpötila: 16-18° C Maserointi: 12 päivää Ikääntyminen: Terästynnyreissä 4kk Tuoksu: Hedelmä, mustaherukan ja mausteiden vivahteita Väri: Rubiinin punainen purppuran vivahteilla Maku: Intensiivinen Ruokailusuositus: Punainen liha, riista, juustot Alkoholi: 14%...

Read More

Ghiaia Nera doc Etna

  |  

Rypälelajike: Nerello Mascalese Ikääntyminen: Slavonialaisissa tammitynnyreissä 18 kuukautta, 4 kuukautta pullossa Väri: Haaleanpunainen, kirkas Tuoksu: viinimarjat, karpalo, minttu Maku: Punaiset hedelmät, greippi Ruokasuositukset: Kana, kala, merenelävät, juustot Tarjoilulämpötila: 13°c  ...

Read More

Chardonnay doc Contea Sclafani San Francesco

  |  

Rypälelajike: Chardonnay Ikääntyminen: 8 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, 6 kuukautta pullossa Väri: Kullankeltainen Tuoksu: ananas, hedelmät (yleisesti), päärynä, valkosuklaa, hasselpähkinä ja briossi Maku: Rikas, pitkä Ruokasuositukset: Kana, kala Tarjoilulämpötila: 12°c...

Read More

Regaleali Bianco doc

  |  

Alue: Sicilia Rypäleet: Grecanico (36%), Catarratto (34%), Inzolia (20%), Chardonnay (10%). Appellaatio: White - Sicilia DOC. Käyminen: Terästankeissa Käymislämpötila: 14/16°C. Käymisen kesto: n. 15 päivää Malolaktinen käyminen: Ei Kypsytys: 3 kk terästankeissa Alkoholi: 12.00% Vol. Väri: kirkas, oljenkeltainen vaalean vihrein heijastuksin. Tuoksu: raikas, hedelmäinen, omenaa, päärynää, persikkaa ja sitrusta Maku: Mielyttävän raikas, intensiivinen. Pitkä hedlemäinen jälkimaku Ruokailusuositus: Alkuruoka,...

Read More

Rosso del conte doc

  |  

Alue: Sicilia Rypäleet: Valikoma parhaita Nero d’Avola rypäleitä (55%), Perricone (17%) ja muita punaisia D.O.C. hyväksyttyjä lajikkeita Appellaatio: Rosso DOC Contea di Sclafani. Kasvu alue: Regaleali Estate – Palermo - Sisilia. Sadonkorjuu: elokuun lopusta syyskuun puoleenväliin Käyminen: terästankeissa Käymislämpötila: 20-28°C. Käymisen kesto: 20 päivää. Malolaktinen Käyminen: kyllä Kypsytys: 18 kuukautta 225 l uusissa ranskalaisissa...

Read More

Cygnus doc

  |  

Alue: Regaleali – Palermo – Sicily Rypälelajike: Nero d’Avola 55% and Cabernet Sauvignon 45% Fermentointi: Tyypillinen punaviineille Maserointi: 2 viikkoa Ikääntyminen: Ranskalaisissa tammitynnyreissä (Allier ja Troncais) 14 kuukautta. 4 kuukautta pullossa. Väri: Tummanpunainen (rubiini) Tuoksu: Mustaherukka, tupakka, vadelma, tupakka, pippuri, vanilja Maku: Hedelmäinen, tasapainoinen, melko pitkä Ruokailusuositus: Punainen liha, grilliruoka, Alkoholi: 14%  ...

Read More

Lamuri doc

  |  

Alue: SiciliaLamri Rypäle: Nero d’Avola. Appellaatio: Red - Sicilia I.G.T. Sato per Ha: 7.8 t. Käyminen: terästankeissa. Käymislämpötila: 26/28°C. Maseraatio:10 päivää. Malolaktinen Käyminen: Kyllä Kypsytys: 50% terästankeissa, 50% Slavonian tammitynnyreissä, 30 ja 60 hl 6 kk. Alkoholi %: 13.50% Vol. Viinin analyyttinen data: pH 3.67 - TA 5.50 g/l - RS 1.70 g/l - TE...

Read More

Regaleali Rosso doc

  |  

Alue: Sicilia Rypäle: Nero d’Avola. Appellaatio:Igt Sicilia Sato per Ha: 7.8 t. Käyminen: terästankeissa. Käymislämpötila: 26/28°C. Maseraatio:10 päivää. Malolaktinen Käyminen: Kyllä Kypsytys: 50% terästankeissa, 50% Slavonian tammitynnyreissä, 30 ja 60 hl 6 kk. Alkoholi %: 13.50% Vol. Viinin analyyttinen data: pH 3.67 - TA 5.50 g/l - RS 1.70 g/l - TE 31.00 g/l. Tasting...

Read More