Cantina di Bacco | Portfolio Categories Tenuta di Sesta (Toscana)
92
archive,tax-portfolio_category,term-tenuta-di-sesta,term-92,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 
Archive

Brunello di Montalcino Riserva docg (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Brunello di Montalcino Riserva docg   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Kypsytys: ensimmäinen vuosi 225-500 l tammitynnyreissä, seuraava vuosi isoissa ranskalaisissa tai slavonialaisissa tynnyreissä Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 40 kuukautta, pullossa 12kk Väri: intensiivisen ja kirkkaan rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen,...

Read More

Brunello di Montalcino docg (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Brunello di Montalcino  D.O.C.G   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 30 kuukautta, pullossa 4kk Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt...

Read More

Rosso di Montalcino doc (Tenuta di Sesta)

  |     |   No comment

Rosso di Montalcino DOCG   Rypälelajike: 100% Sangiovese Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 20 kuukautta Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivisen hedelmäinen, lakritsin, mustapippurin, punaisten hedelmien ja karhunvatukan aromi Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt juustot Tarjoilu: 18-20°C...

Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close