Portfolio Categories Tenuta di Sesta (Toscana)
-1
archive,tax-portfolio_category,term-tenuta-di-sesta,term-92,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Archive

Brunello di Montalcino Riserva docg (Tenuta di Sesta)

  |  

Brunello di Montalcino Riserva docg   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Kypsytys: ensimmäinen vuosi 225-500 l tammitynnyreissä, seuraava vuosi isoissa ranskalaisissa tai slavonialaisissa tynnyreissä Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 40 kuukautta, pullossa 12kk Väri: intensiivisen ja kirkkaan rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen,...

Read More

Brunello di Montalcino docg (Tenuta di Sesta)

  |  

Brunello di Montalcino  D.O.C.G   Rypälelajike: 100% Sangiovese Grosso Vinifiointi:  maserointi 25 päivää, fermentointi tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 30 kuukautta, pullossa 4kk Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivinen, mausteinen ja hedelmäinen Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt...

Read More

Rosso di Montalcino doc (Tenuta di Sesta)

  |  

Rosso di Montalcino DOCG   Rypälelajike: 100% Sangiovese Ikääntyminen: slavonialaisissa tammitynnyreissä 20 kuukautta Väri: intensiivisen rubiinin punainen Tuoksu: intensiivisen hedelmäinen, lakritsin, mustapippurin, punaisten hedelmien ja karhunvatukan aromi Maku: elegantti, harmoninen, monipuolinen, pehmeä, täyteläinen, punaisten hedelmien, lakritsin ja tupakanlehden vivahteita, pitkä ja vahva jälkimaku Ruokasuositukset: voimakkaat liharuoat, kypsytetyt juustot Tarjoilu: 18-20°C...

Read More